Helyzetjelentés a szereplőválogatásról

A Megasztár 5. szériájának castingja már az év elején elkezdődött, és egészen március 30.-ig a Millenáris parkban zajlottak a meghallgatások, melyek során több ezren előadták produkciójukat a zsűrinek, több-kevesebb sikerrel. Akadt jó néhány visszatérő jelentkező is a jelöltek között,

 akik egyik-másik korábbi évadban már kísérletet tettek arra, hogy a verseny során az év hangjává váljanak, ám a zsűri még sem látott bennük fantáziát, s hogy megállnák a helyüket a színpadi rivaldák fényében, ám ők nem csüggedtek, és idén ismét ringbe szálltak.

Vajon ezúttal sikerrel járnak? Ha mégis a bírák ismételt elutasításába ütköztek, az új szabályoknak hála élhetnek a mentőövvel, miszerint egészen holnap estig feltölthetik produkciójukat a http://tv2.hu/megasztar5-neaddfel weboldalra.

„Csomó tehetséges ember, hogy úgy mondjam, „nem tud” Megasztár lenni, mert bizonyos adottságok hiányoznak, azon kívül, hogy a zenei tehetsége az nagyon-nagyon megvan, vagy nagyon jó.” – nyilatkozta a TV2 Aktív című műsorának Presser Gábor, az egyik zsűritag.

És valóban. Ugyanis ahhoz, hogy valaki legendává váljon, nem elég csupán az ékes szólamú énekhang, ha nem társul hozzá kellő szintű színpadra termett mozgás, a bírák kiejtik a versenyből. Hiszen gondoljunk csak bele, mennyire illúzió rombolóan hatna, ha elmennénk egy számunkra kedves előadó koncertjére, és ő minden szám alatt a színpad közepén állna (vagy esetleg egy széken ülne végig), de ami ennél is zavaróbb lenne, hogyha egy mozdulata sem esne egybe a zene ütemével. Ugye, ugye. Legalább olyan kiábrándító, mint mikor egy szintén általunk kedvelt énekes látványosan betáncolja a világot jelentő deszkákat, miközben play back-el. Habár maga a műsor csak ősszel kerül majd adásba, május 1.-étől három szombaton át betekintést nyerhetnek az érdeklődök a casting kulisszái mögé, és néhány fület gyönyörködtető, illetve érdekes produkcióba.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. vanessza és barbara szerint:

    sziasztok váradi vanessza vagyok és 14 éves. a barátnömmel szeretnénk jelentkezni a megasztárba.jonás barbarával ő is 14 éves minden álmunk az hogy meg mutasuk az embereknek az ének tudásunkat.ózdiak vagyunk és nagyon szeretünk énekelni.és valaki értesitsen már hogy mikor lesz és hogyan kell jelentkezni kőszike stziasztok

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: