Tamás és Enrico kiesett – Éden Hotel 2

A zsúfolt hotelben a lakók száma immár két fővel csökkent. Ennek csak a bennmaradtak örülhetnek, a kiesettek már kevésbé, Tamás és Enrico távozott.

A mai adás igazi érdekessége az aktuális párválasztó ceremónia volt, amely másképp alakult, mint ahogy már megszokhattuk. Először is nem volt senkinek sem védettsége, viszont két fiúval több volt, mint lány, így egy fő kiesése még nem egyenlítené ki a viszonyokat.

A két körös ceremónia első körében a következő párok születtek: Máté – Edina, Pít – Noémi, Krisztián – Niki, Levente – Tamás – Anikó, Tomi – Enrico – Alexa. Nem, nem lettek hármas párok, csupán két fiúval több volt, mint lány, akiknek ugyanúgy párt kellett választaniuk (lányt).

A következő körbe tehát a Levente – Tamás – Anikó, valamint a Tomi – Enrico – Alexa trió jutott tovább, ahol a lányok feladata volt eldönteni, hogy a két – két tesztoszteronbomba közül melyik lesz az újdonsült hím az elkövetkezendő időszakban. A lányok döntöttek, Alexa Tomit választotta, Anikó pedig Leventét. Meglepő eredmény született, főként Alexa választását bírálták, többen még a ceremónia alatt is hangoztatva nemtetszésüket.

16. adás - Éden hotel 2.

16. adás - Éden hotel 2.: Tamás és Enrico kiesett

Ugyanis Enrico jó barátja lett a fiúknak az elmúlt időszakban, Tomit pedig nem igazán kedvelik a többiek, ahogy Alexával is fenntartásaik vannak, akit szokás szerint azzal támadtak, hogy az sem tudja, hol van. Enrico hiába bizonygatta, hogy jobb választás lett volna ő a lánynak és meghálálta volna a hűségét, a göndör szőke nem mellette döntött. Enriconak tehát távoznia kellett a hotelből.

Izgalmasabb azonban Tamás távozása, Tamás ugyanis egy taktikus személyiség, akit nem irányított senki sem, inkább pont fordítva, amolyan VV Peti féle, azonban a taktikázás ez esetben nem vezetett sikerre, Tamás is távozott a hotelből a gitárjával egyetemben.

Az erőviszonyok tehát kiegyenlítődtek, a következő adásban talán egy új szereplő érkezése várható..

Hasonló bejegyzések..