Muri Enikő 1. videoklipjén lengén öltözve

Még bőven tartott az X-faktorbeli nagy megmérettetése, mikor Enikőnek főszerepet ajánlott Szirtes Tamás a Madách Színházban.

Mint énekes-, és mint színésznő is remekül helytáll a lány. Zenei pályafutása pedig hamarosan újabb mérföldkőhöz érkezik, amikor is megjelenik első videoklipje.

“Tartottunk egy válogatást a koreográfusommal, a rendezővel és a menedzseremmel együtt. Nem egyedül döntöttem a fiúkról, de volt beleszólásom. A klipben a félmeztelen férfiak bútordarabként szerepelnek egy teljesen steril környezetben. Izgalmas feladat volt használni a pasikat. Az elején tartottam is ettől, de aztán felengedtem, és elkezdtem élvezni a kemény munkát ” – Újságolta a Bors napilap munkatársának Enikő.

Muri Enikő

Muri Enikő: melltartó + kiskabát + neccharisnya + csizma (Fotó: Bársony Bence)

Jó néhány hetes gyakorlással gyúrtak rá a forgatásra – lévén, hogy az énekesnő nehezen tudott feloldódni lenge öltözetben kamerák és az őt pásztázó szempárok kereszttűzében: Enikő testét nem fedte több, mint egy melltartó, egy kiskabát, egy neccharisnya, valamint egy csizma. A ruhadarabokat ő maga válogathatta ki, de nem volt könnyű dolga, lévén, hogy némiképp gátlásosnak vallja magát.

Már csak némi utómunkálat és a vágás van hátra, s hamarosan érkezik a videóanyag – a rajongók nagy örömére.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. jónás anita szerint:

    szia enikő! nagyon jók a fotóid tetszenek ! szép vagy .! 🙂