Bagosi Alexa: a bíróság elvette tőle gyermekeit

Nagyot fordult a világ a két gyermekes anyukával, mikor a 2011-es X-faktorban a mentorok házából tovább jutott az élő showba. Messze került családjától, napjait az énekórák és a táncpróbák töltötték ki.

A tehetségkutató végeztével azonban nem olyan irányt vett az énekesnő élete, mint ahogy azt elképzelte: a haknikból kevés jutott, férje pedig pert indított közös csemetéik felügyeleti jogáért.

Reményekkel telve indult neki új életének az X-faktorból kiesett Bagosi Alexa. Ám, ember tervez… közel sem lett olyan felkapott énekes, mint a tehetségkutatóbéli társai. Már a műsor ideje alatt Budapestre kényszerült költözni, így ott igyekezett eleinte karriert egyengetni. Ellenben nem járt túl sok sikerrel: fellépései olyan mértékben elhanyagolhatóak voltak, hogy nehézkesen tudott belőle megélni. Összecsomagolt hát, és a főváros forgatagát maga mögött hagyva, visszament Debrecenbe.

Bagosi Alexának elvették a gyerekeit

Bagosi Alexának elvették a gyerekeit

Továbbra sem adta fel az éneklést. Mellette azonban főállást vállalt egy vendéglátóegységben, mint pultos; később pedig mint hoteli recepciós tevékenykedett. Jelenleg a munkanélküliek táborát erősíti – főként ennek köszönhető, hogy férje jogi út kérvényezte gyermekeik felügyeletét. “Nekem az az álmom, hogy megéljek az éneklésből, és együtt legyek a gyerekeimmel, akik az apjuknál élnek, most már hivatalosan is. Rettentő nehéz azzal a tudattal élni, hogy nem én fektethetem le őket nap mint nap.” – Mesélte a Blikk egy munkatársának a 22 esztendős édesanya. Majd hozzátette, hogy lényegesen nyugodtabb, mióta visszaköltözött Debrecenbe, hiszen így akár minden nap együtt lehet gyerkőceivel.

Az álláskeresés mellett az egyik legfontosabb számára most az, hogy az idei Euróvíziós Dalfesztiválon elindulhasson egy saját dallal – amiről előljáróban annyit elárult, hogy ez merőben más lesz, mint korábbi dalai. Jóllehet, ha már korábban átevickélt volna a komolyabb zenei vonalról a mostanában trendi popposra, már egy fél kacsalábon forgó várban olvashatná csöppségeinek az esti mesét.

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

  1. Nagy Tévedés szerint:

    Nagy tévedés! Eleve a cikk is hibás. Mert nem a férj kezdeményezte a felügyeleti jogot, hanem a tévéműsort megelőzően fél évvel adta át a gyerekeket az apukának, akkor az xfaktor még sehol sem volt. Az egész hírverés hogy amíg a “művésznő” a tehetségkutatóban van addig apuka vigyáz a gyerekekre -és milyen jó fej- egy nagy kamu. De hát a TV-ben ilyet ugyebár nem lehet mondani hogy nem akarom nevelni a gyerekeimet mert akkor nem fog rá szavazni senki. Jó reggel kívánok! A kisfiú velünk együtt jár oviba már hat éves és két éves kora óta a pótanyukája neveli apukával együtt. Lehet számolgatni.

  2. kati szerint:

    Olyan “rettentő nehéz”-válaszd a gyermekeidet!!!Szerencséd van,hogy “JÓ”apjuk van!Nem sírni,sajnáltatni magad.Sok sztár nem dobja el a gyerekeit,normálisan él,s közben énekel!Valahogy elöbb kellett volna gondolkodni,majd gyerekeket szülni.Szíved mélyén ezt TE is tudod,-a gyerekek felnőnek,azt majd nekik is magyarázkódni fogsz? Könnyen lemondtál Róluk,mint ANYA!Neveld fel ŐKET ,azt utána ÉNEKELJ!!!

  3. nóra szerint:

    mért vagy ijern bolond