Éden Hotel: Petit kizárták, jött Levente

Peti előző esti viselkedése meghozta gyümölcsét, távozni kényszerült a játékból. Éden Alexa jól érzi magát az új környezetben, és egyből egy hármassal nyit, aminek egyik szereplője az új fiú: Levente.

Kezdjük azzal, hogy Éden Peti kiesésére igen csak számítani lehetett az előző esti kirohanása miatt. Azonban látszott a fiún, hogy megbánta, nem tudni, hogy azért amit Éden Noéminek mondott, vagy csak egyszerűen a játékból való kiesése miatt. Mi inkább az utóbbira tippelünk, bár most már lesz ideje elgondolkodni azon, amiket mondott, de már csak otthon.

Amúgy a többieket nem annyira viselte meg Peti távozása, ami a többiek nyilatkozatából könnyen leszűrhető volt, a tizenéves viselkedése ugyanis sokszor nem volt helyénvaló, sok esetben a játékostársak moderálták őt. Peti távozása természetesen azt hozta magával, hogy egy új lakó költözött a hotelbe, Éden Levente személyében, aki egyből lepacsizott mindenkivel, bár Éden Kíra szerint nem elég férfias, de hát a szösszenetnek ki is felelne meg igazán? Talán csak ő maga.

Máté és Noémi

Máté és Noémi: a randizást kapták feladatul

Éden Noémi Éden Alexa mellé költözik a szingli szobába, ugyanis ez áll a levélben kapott utasításban, még tovább csavarva a dolgot. Noémi és Éden Máté feladatul kapták a randizást, ami egyébként elég jól sikerült. A feladat tudomására jutásakor Éden Edina – aki amúgy Máté párja – nem hisztizett, úgy egészében tök jól viselte azt, hogy a fiúja randizni megy egy másik lánnyal, de ez csak azért lehet, mert bízik Noémiben és egyenesnek tartja őt, nyilván ahogy Mátét is.

Az amúgy is csavart sztorit még jobban megbolondították, az esti feladat ugyanis az volt, hogy Éden Pít aludjon egy ágyban Edinával, Máté Pedig Noémivel. A nemrég beköltözött Alexa és Kíra, valamint Levente pedig abban részesülhettek feladat címén, hogy hármasban kell egy ágyban aludniuk. Kérdés, hogy ebből az édes hármasból még mi sül ki. Egyébként a lányok – Noémi és Kíra – elmondták, hogy az új srác szimpatikus nekik, bár ugye Kírának volt némi fenntartása vele kapcsolatban.

Máté és Noémi

Máté és Noémi: együtt randiztak

Mindeközben Máté és Noémi jólesően töltötték az estét, Noémi már Máté hátán volt, lévén a srác bróker, így tudnia kell tuti ügyleteket bonyolítania. Bár kérdés, hogy Máté Noémivel való hátmasszázs projektje hova fajul.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: