Éden Hotel 2: 7. adás: március 14. Szerda

Egy adás sem zajlik eseménytelenül, érzéki masszázs, mérges skorpió, piálás és ármánykodás, talán ez a műsor is egyszer unalmas lesz, de egyelőre fordulatokban gazdag, úgyhogy megéri, hogy kövessük adásról-adásra.

Éden Máté és Éden Edina egyre szebb párt alkotnak, már-már amolyan idillit, tehát nem tört meg az előző adás óta az a lendület, amellyel belevetették magukat a párok mézes-mázos, pikáns, olykor izgalmas életébe. Talán kimondható, hogy ez az első “igazi” pár az Éden Hotel 2 történetében.

Ám a szeretet érzése nem hatott át mindenkit a buja környezetben, ilyen Éden Anikó és Éden Niki kapcsolata, a két lány láthatóan nem kedvelik egymást, és, hogy ez a későbbiekben változik-e, az csak azon múlik, hogy a lányok hajlandóak-e engedni egymásnak. Bár láthatóan Anikó és Niki sem az a fajta, ez meg is mutatkozott a szóváltásuk során, nem mellesleg Anikó nagyon jól játszik szerepet, ez tisztán látszik rajta.

Azonban ne gondoljuk azt, hogy csak acsarkodással telt ez a néhány percnyi műsoridő, mint mindig a játékosok most is kaptak feladatot, úgy esett, hogy a fiúknak kellett ezen a feladaton “dolgozniuk”, már ha munkának nevezhető a gyönyörű lányok masszírozása, talán sokan elvállalnák ezt a nehéz, de szépségekben annál inkább bővelkedő feladatot.

7. adás

7. adás: minden fiú 10 percig masszírozta a lányokat..

Minden lányt tíz percig masszírozott egy-egy fiú, így összesen ötvenpercnyi kényeztetésben volt részük a lányoknak, természetesen az ő legnagyobb örömükre, ez a feladat sem zajlott csupán céltalanul, a lányoknak meg kellett adniuk egy nevet, hogy ki a legjobb masszőr  és dobpergés, nos igen, ha új szakmát választhatnék, akkor bizony ács lennék, mert bizony ezt a feladatot Éden Gábor nyerte.

Éden Niki elmondása szerint külön jó pont volt, hogy Gábor megmasszírozta a lányok talpát, mert a többi fiú ezt nem igen vállalta be, ami inkább érthetetlen, hiszen ápolt és igényes lányokról van szó.

Az események sűrűsége, ha nem is az óloméhoz mérhető, de azért megközelíti azt, így történhetett meg az is, hogy Éden Tamást megcsípte egy skorpió, nem tudjuk miért, talán rossz napja volt a szegény ízeltlábúnak. Mindenesetre Tomi épségben visszatért aznap este az orvosi kezelés után, mindenki legnagyobb örömére.

Éden Máté

Éden Máté: a sok alkoholizálás után mindig nehezen ébred..

A legjobb a végére maradt, ugyanis az esti buli hol máshol végződhetne, mint az ágyban, az álompár pedig ott kötött ki. Máté a fiatal bróker fiú, piásan, olykor félre beszélve, de tartotta magát annyira, hogy Edina még jó érzéssel mellé feküdjön és elkezdjék egymás édesgetését, ám a lány a fiút beszélgetésük közepette le Ádámozta, az ifjú titán bizony nem vette ezt jó néven, erre talán rásegített az elfogyasztott alkoholos italok mennyisége is.

Hogy hogyan alakul mindez, azt a következő adásból megtudhatjuk, tartsatok velünk legközelebb is.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: