Gyurcsík Tibor kiesett az 1. élő adásból

2011. október 15. Szombat, 19:30. Kezdetét vette az X-faktor, nagy szabású produkciós show műsor és tehetségkutató verseny élőben vetített adásai. Bejutott a legjobb 12 produkció, ahol tehetségeknek nem kis utat kellett megtenni, hogy idáig eljussanak. Ez már az élő show, ahol mindenki népszerű és itt már mindenkire felfigyelnek.

Nagy volt az izgalom és hallgattunk jobbnál jobb előadást. Vissza szeretnéd nézni az elmúlt 1. élő adás videóit? Akkor klikkelj a következő linkre:

X-faktor: 1. élő adás videók »

4 x-faktor csoport a sikerért..

Felléptek a 25 év felettiek (Malek Miklós), Csapatok (Geszti Péter), Fiúk (Keresztes Ildikó) és nem utolsó sorban a lányok (Nagy Feró). Volt kis és nagy meglepetés pozitív és negatív egyaránt. Sajnálatos módon Bagosi Alexa x-faktor versenyzőnek sérült lábban kellett például fellépnie, ezért teljes értékű előadást nem tudott mutatni. Ettől függetlenül viszont remekül helyt állt.

X-faktor mentorok

A mentorok csendben – vagy éppen a party hangulat mámorában örjöngve – végignézték és hallgatták a tehetséges versenyzőket, melyek után elmondták értékeléseiket. Volt, amikor 100%-os egyetértéssel sikerült nyugtázni az előadást, de nem egyszer volt, amikor egymásnak estek, természetesen csak szóban vitázva. Nem hiába, nem csak az x-faktorok versenyeznek egymással, hanem a mentorok is.

X-faktor párbaj

Tavalyhoz hasonlóan idén is párbajozni kellett a 2 legkevesebb szavazatot kapott versenyzőnek, így még tovább izgulhattunk: vajon ki fog kiesni? A párbaj a Rocktenors együttesre és Gyurcsík Tibor szólistára esett. Mind 2 fél megpróbálta beénekelni magát az x-faktor következő fordulójába. Végül a mentorok 2 : 2 szavazattal voksoltak, ezért a nézők szavazatai alapján:

Gyurcsík Tibor esett ki

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. Nagy Györgyi szerint:

  Az Ikreknek kellett volna kiesniük, akik az első “meglepő” bemutatkozó produkció óta, ami egyébként jól sikerült, egyáltalán nem tudtak felmutatni semmit azon kívül, hogy ikrek és ez érdekes lehet. Még a mentor házból sem kellett volna tovább menniük a 12 közé, mint tavaly Muri Enikőnek. Sajnos így egy roppant tehetséges és már most is nagyon jól teljesítő fiúnak kellett kiesni a versenyből.
  Remek teljesítmény volt, a párbaj dalban pedig egyenesen zseniális.

 2. Oslánszki Anita szerint:

  Jogos hogy kiesett! Már eleve nem neki kellett volna bejutnia hanem Andrásnak. De ez van. Hajrá veronika és Lil C

 3. bea szerint:

  Leggyengébb Demes Tamás és az Ikrek voltak, nekik kellett volna kiesniük, de mindenképpen Demes Tamásnak. Olyan fakó, hibás hangja van, hogy már fáj. A többi néző nem hallja, tán süketek, még az Ikrek is jobbak voltak nála.
  Demest tehát most szombatojn, 22-én hazaküldeni az X-faktorból. – ennyi –

 4. Anikó szerint:

  Mélységesen fel vagyok háborodva! Messze nem ő volt leggyengébb!Nem is értem a szavazókat. Mit keres a versenyben az Ikrek, Kelemen Csaba, Demes Tamás?? neki mennie kellett.Ne add fel Tibi! Jó vagy és tehetséges!

 5. csipp szerint:

  Nem Ő volt aleggyengébb, az Ikreknek és Demes Tamásnak kellett volna párbajoznia.

 6. Dudás Kati szerint:

  Mindez csak azért, mert nem tudunk szavazni!
  Hajrá Tibi!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: