Csókok, tojások, meztelenkedések – zajlik a Való Élet

A Villalakók reggel Olivér és Zsófi veszekedéséről beszéltek. Szinte mindenki elítélte Olivért, amiért csúnya szavakkal illette Évát. Még maga a Vagánysrác is megbánta szavait, bár véleménye nem változott, azt elismerte, hogy túllőtt a célon. A káromkodásmentes napon Szandika szitkozódott a legtöbbet, így büntetést kapott. Ki kellett választania egy társát, akivel párbajozik.

A feladat szerint egy tojást kellett a szájukba venni, és minél tovább bent tartani. A Plasztik cica Évát választotta, ugyanis ő is sokat káromkodott. Szandika bírta a tojást tovább a szájában tartani, így nyereményként egy szép ruhát kapott, aminek nagyon örült.

A lakók színpadi csók eljátszását is kaptak feladatul. Szegény Alekosz kimaradt a játékból, pedig biztos nagy átéléssel csókolt volna meg egy lányt, de leginkább Gigit. Béci és Szandika a csókolózást erotikát imitáló jelenettel cserélte le. Anikó és Gombi, valamint Gigi és Leonidasz színjátékkal oldották meg a feladatot. Olivér és Éva még eljátszani sem voltak hajlandóak a szerelmes párt, egy párnát tettek maguk közé és azt csókolgatták. Laci és Zsófi nyerte a játékot, mert elég élethűen csókolták szájon egymást. Zsófi előzőleg hiába magyarázta Lacinak, hogy úgy lehet színpadian csókolózni, ha beszívja az ajkát. Laci mintha elfelejtette volna és egy forró csókot adott Zsófinak.

A lányoknak nem tetszik, hogy Zsuzsi mindenki előtt meztelenkedik. Még csak egy napja van benn a Villában, és máris ledobott magáról mindent, mialatt rajta kívül legalább négyen voltak a fürdőben. Szandikát teljesen megbabonázta Jerzy. A fiatalok kézen fogva, egymást átölelve aludtak. A lány bevallotta, hogy tetszik neki a Szépfiú. Vajon meddig bírja kordában tartani érzelmeit a Plasztik cica?

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. karola szerint:

    imadtam a valovolagot

  2. filipovics anikó szerint:

    nekem bejön zsofi de nem ö as igazi laci és szandika alegöszintéb azegész valo világ ban aniko az nagyon jofej csak néha a kis dolgokat nagyon felfűja és alekosz nemász rá az összes csajra szerintem a legjobb fej gombi leonidasz dzsörzi………….pusszi és szuszi meny haza ert az egész vilában tevagy a leg sz*rab