Szíj Melinda esett ki, már csak ketten maradtak

Az elmúlt péntek este úgy érkezett színpadra a 3 megasztár, hogy ők már dobogósok. Aki idáig eljutott, már most is magáénak tudhatja a megasztár nyertese címet, hiszen több ezer versenyző közül került be az első 3-ba. Mivel csak hárman énekeltek az utolsó előtti döntőben, így több dallal is készülniük kellett a tehetségeknek.

Egész pontosan 1 hét alatt kellett megtanulniuk 5 dalt. 2 szóló, 2 duett, és 1 közös produkció nem kis munkát jelentett számukra. Természetesen problémamentesen megoldották a feladatot, Mindenki jól teljesített. A 2 legkevesebb szavazatott kapott versenyző Tolvai Renáta és Szíj Melinda volt. A zsűri végül Renit tartotta benn, így Szíj Melinda esett ki.

Nézd újra Szíj Melinda és Tolvai Renáta duettjét

Hasonló bejegyzések..

90 hozzászólás

 1. irena szerint:

  Egyetértek azokkal akik értékes és gyönyörű hangú hölgynek tartják SZíj Melindát.Sajnálatra méltó, ami vele történt.

 2. kata szerint:

  nézzétek meg a videót:Király L. Norbi és D. Nagy Lajos duettje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. agica szerint:

  en nagyon orulok hogy reni nyert mert nagyon tehetseges nagyon szeretem melindat is de be kel valan reni egy kicsit jobb attila nekem nem volt kedvencem de o is ugyes volt kiraly vagy RENI

 4. piros99 szerint:

  Kedves Szíj Melinda Pártolók !

  Felháborító ami a múlt héten történt a Megasztárban szavazáskor,ha figyelték Liptai C.mondani akarta a szavazatokat,majd visszakozott és zsűrit, kérte az értékelésre……Ahogyan Friderikusz viselkedett Szíj Melindával,felháborító,MEGALÁZTA és kigúnyolta ,teljes diszkrimináció a zsűri másik tagja Mester T. részéről.Egy a lényeg ,nem a jó hang számít a ,,lé,, a tét és a hatásvadászatról nem is beszélve,még azt is bevetették K.A.esetében.Renáta sz*xis de Ő sem a favorit.A 40 korosztály többségének nem roki zene kell,Szíj Melinda értékes nő és gyönyörű hangja van,formálni kellett volna,tánctudását fejleszteni és emberségesen bánni vele,a nézők többségének ez kellett volna,ne hagyják futni hagyni,menedzser ,tánctanár kellene mellé és nem az a férfi….. akit a pénz érdekel, mindég előkerül és Melinda is észre veszi majd magát reméljük..Bizonyára fog énekesi szerepeket is kapni és szükség lesz rá is,kárpótolják Őt,mert nem terapeutával kellett volna megfenyegetni az ország nyilvánossága előtt,hanem emberségesen foglalkozni vele a háttérben is,hol volt a terapeuta ? Ahol ilyen fizikai és idegi megterhelésnek,vannak kitéve emberek ,ott kellet volna egy ilyen ember, hogy a belső feszültséget levezessék és ki beszéljék magukból az énekesek.Én szerettem volna nyilvánosan látni a pontokat ,mert ez ……volt.Nem szívesen nézem a megasztár finálét meg, de így viselkedni egy emberrel szemben nem lehet !Intelligens emberek a zsűriben nem viselkednek így és ne is legyenek zsűritagok,köszönjük Eszenyi Enikő kedvességét és tanulhatnak tőle a zsűritagok.

 5. anna szerint:

  Én javaslom a Melinda kedvelőknek és azoknak akik szintén úgy érzik, hogy nem volt tiszta a végeredmény, hogy pénteken NE NÉZZÉK a megsztárt és NE szavazzanak és barátaikat is kérjék meg erre, vegye észre a tv2 hogy nem szeretjük ha átvernek minket.
  Egyébként a Melinda gyalázoknak pedig üzenem, hogy a többi jelentkezőnek is meg volt a lehetősége, de nem nyerte el a nézők soksságát.Az annácskát miért nem szidjátok? Ő tényleg eléveztte a helyet másoktól!! Jó hangja van,de ráért volna 5 év múlva jelenkezni és akkor nagyobb esélye lett volna.

 6. wolf6901 szerint:

  TV2, MINEK KELL SZAVAZNI HA NEM A NÉZŐK DÖNTENEK???
  TOLVAI RENÁTÁNÁNAK.Ő NEM NYERHETI A MEGASZTÁRT,MERT Ő MÉG MAGYAR SZÁMOKAT NEM NAGYON ÉNEKELT.VAGYIS AZÉRT NEM ÉNEKEL MAGYAR SZÁMOKAT MERT NEM TUD ÉNEKELNI.Ő NEKI MÁR RÉGES-RÉG KIKELLET VOLNA ESNI..fri.. sándor.ő nem ért hozzá.

 7. Báthory Baba szerint:

  Tisztelt levelező társaim.Azt gondolom,már megegyeztünk abban, hogy a pénteki verseny eredmény hirdetésénél valami nagyon nem volt rendben. Sok jel utal erre. De azért a többi énekest nem kellene szapulni. Biztos vagyok abban, hogy a történtek után az Ő örömük sem felhőtlen. Egyedül Attilára neheztelek, mert nem kellett volna beleegyeznie ebbe a szirupos gyerek-dologba. Én nem tenném ki a gyerekemet ilyesminek, mert attól sokkal jobban szeretem. Egyébként ez a produkció egyáltalán nem volt “ütős” !Sokunk szerint bumeráng volt, és inkább “kiütős”, mint hatásos.
  Lényeg szerintem az, hogy tiszta vizet kell önteni a pohárba, és kideriteni az igazságot. Ne lehessen következmények nélkül mindent megtenni, bárkiről, bármiről legyen is szó!
  Bizom abban, hogy van néhány jószemü ügyvéd, és megteszi a szükséges lépéseket.
  A versenynek van ugyanis egy irott szabályzata,melyben szerepel (többek között) a nézők szavazatainak elsődlegessége. Az elektronika világában sok mindent meg lehet tenni, de azért mindent nem. Egy jó szakember rövid idő alatt kideritheti ha a szavazatok manipuláltak voltak.

  De a leglényegesebb, hogy senkinek, semmiért nem szabad az emberi méltóságát meggyalázni, lelki terror alatt tartani, amit immár Melinda is beismert a Mokkában.
  Én döbbenten hallgattam amit elmondott, és elképzelni sem tudom, hogy tudta mindezt heteken keresztül ennyire is elviselni!
  Méltatlannak tartom az ellene irányuló vádasakodásokat, gunyolódásokat. Mindannyian tudjuk, hány 4o évesnél sokkal idősebb is van ezen a pályán.Hány suta megasztár jelölt volt már ebben a müsorban, még sem alázták meg őket közel sem ennyire. Most értettem meg, miért könyörgött a kiszavazásért. Hiszen nem tudta volna kifizetni azt a kétmillió Ft-ot, melyet a Tv2. követelt volna tőle akkor, ha kilép a versenyből.
  Hiszen Ő csak énekelni akart, nem tudhatta (honnan is tudta volna), hogy milyen gyomorforgató helyzetbe kerül?
  Azoknak igazuk van akik azt mondják, hogy ha Tv2. nem óhajtotta betartani a saját szabályzatát, akkor előbb “kimanipulálhatta” volna versenyből. Nem kellett volna ilyen méltatlan helyzetbe hozni. No de “..itt minden a profitról szól.”, mondta annó Horváth Ágnes az eü. szétcincálása kapcsán. Igaz volt ez itt is. Mert ugye ontottuk a szavazatokat kedves levelező társaim?!
  Az igazság nem maradhat rejtve, kivizsgálásért kiált! Nem csak Melinda – hanem miattunk, nézők miatt is. Nem vezethetnek büntetlenül ennyi embert az orránál fogva!!
  Bizzunk benne, hogy igy lesz.
  Addig is kivánunk Melindának nyugalmat, békességet, szeretetet családja körében, valamint nagyon sok sikert a jövőben, mert megérdemli!

 8. anna szerint:

  Hiába vannak egyesek Melinda ellen, nagyon jól és átéléssel énekel, neki kellett volna nyernie és egyébként 3 bentmaradónál mikor van szaavzata a zsűrinek??? Ilyenkor már csak a szavazatok számítottak az előző megákban!!!
  Nézetek utánna, szerintem szabály szegett a zsűri!!!

 9. Ibolya szerint:

  Igen ez a pénteki előadás amolyan magyar módi. Lese tagadhatnánk, magyarságunkat. Mester Tamás na és a Friderikusz Sándor jó előre látni lehetett, hogy Melindának eddig tartott, a közönség szavazata mit sem ért. Megdöbbentő, hogy itt semmi nem tisztességes csak a pénz motiváció. A gázsi amit a zsűritagok zsebre vágnak és ennek fejében elfelejtenek embernek maradni. Remélem felfigyelt valaki Melindára és kap lehetőséget és mi megkapjuk, hogy nem egy megcsinált bábut látunk és hallunk hanem igazi embert a színpadon akinek még hangja is van. Innen kell felállnia Melindának hát kívánom, hogy sikerüljön. Mi pedig megtehetjük, hogy nem nézzük a megasztárt és kíváncsian figyeljük , vajon mit hoznak ki.

 10. Cica szerint:

  szerintem a Friderikuszt kéne pszichológushoz vinni……. vagy pszichiáterhez???????

 11. H.Moni szerint:

  Remélem Attila lesz a király! De tényleg átverés volt a szavazás.

 12. H.Moni szerint:

  Szerintem is csaltak, de ez van. Reni tényleg csak ordítva énekel. Attila okés, remélem ő lesz a győztes.

 13. penilili szerint:

  Na végre, hogy kiesett, az volt a felháborító, hogy eddig eljuttatta egy jó pár botfülű, puszta sajnálatból. Ez nem az a hely, milyen komikus volt és valóban sajnálatra méltó ahogy ott esetlenül ugrált szaladgált az nem ide való, lehet, hogy egy vidéki kultúrházba megállja a helyét, de lehet, hogy még ott is kikérnék maguknak a hozzáértők. Ritmus érzék nélkül hogy tudna jól énekelni, de ha van olyan akinek ez kell hívja meg és hallgassa, de volt olyan énekes pl. a Szűcs Judit aki azt mondta, hogy ha ez a nő nyert volna, ő biztos, hogy eladja a tv-jét. Teljesen igaza van, a Soma a korábbi megasztárba már eltanácsolta mert neki van hallása és ez fülsértő ahogy ez a nő csinálja. Bravó, nagyon jó hogy kiesett.

 14. anna szerint:

  Szégyen és gyalázat volt a pénteki kiesése Szíj Melindának,lehet hogy nem jó számot választott (miért nem segítette senki?)de ilyen nagy százalékról nem lehet kiesni!Mester Tamás ahogy állva ünnepelte, hogy elsőként a Kökény papa nyert, undorító volt és utánna biztos volt, hogy Melindáát ejtik ki, annyira ellene hangoltak már egy ideje!!Mivel tehetségeseb a csak üvöltve énekelni tudó Reni?vagy az öreg Kökény aki minden számnál cigányos gagyoválát tesz a szövegbe?Nem nézem a döntőt, nem érdekel, hogy melyik nyer! Hol vannak ök aRuzsa Magditól,Király Viktortól,Karamelltől,Oláh Ibitől?? Szégyen. A vörös,dögös Klaudia meg csak mutogassa a mellét és a csúnyáját az ujságokban, arra jó!

 15. D Sanyi szerint:

  Nagyon sajnalom,hogy kiejtettek Melindat,mert ez csak csalas altal volt sikeres!nem ertem miert nem mutattak legalabb meg egyszer a tabellat az allasok helyzeterol,ami arra kovetkeztet engem,hogy oriasi csalas tortent,egy 45%-os vezetest nem lehet olyan gyorsan legyozni!!!!.Nem ertem mit latnak Attilaban,neki egy eroltetett hangja van,a Tamas folyik el ugy dicseri,habar neki valoban csak a zongora mellett van helye egy elit vendegloben,ehhez illik a hangja,amint ez eszreveheto volt a produkciojabol!Ezek utan az a meggyozodesem,hogy mar ki is van jatszva,hogy o nyerje meg az 5-ik megasztart,mivel Tolvaj Renata varadi lany es ezert nincs eselye mivel ot a magyarorszagi magyarok “roman”-nak hiszik,ami nem igaz mert o egy igazi erdelyi magyar!!!!!Szerintem neki kellene nyerni mivel nagyon nagy tehetseg,jo megjelenesu,kkimondottan jo hangu,ugyes kislany!,nem olyan idegbajos mint az Attila!!Ruzsa Magdi is tehetsege szerint nyert,remelem,hogy Renatat is igy fogja megitelni a kozonseg,hamar sikerult Szij Melindat kicsinalni!Maradok azzal a remannyel,hogy a csalasokat kikuszobolik,habar ez csak egy alom marad az en reszemrol!

 16. Balázsné szerint:

  Az egész egy csalás volt. Nem véletlenül nem mutatták meg a szavazás eredményét azután, hogy Melinda 42 %-on állt. Eddig a szavazás lezárása után is megmutatták az állást.
  Mos miért nem ? Hiába védekeznek azzal, hogy közjegyző felügyeli a szavazást, ő a számítógép előtt ül, nem látja, hogy mi folyik a telefonos központban. Ne nézzék hülyének az
  embereket, főleg a mai modern világban. Nem engedik tovább a szavazatokat, azzal, hogy foglalt, vagy átmenetileg nem kapcsolható, igy már Melindára nem lehet tovább szavazni.
  42 %-os vezetést nem lehet elbukni. Nem kellett a TV2-nek, mert nem lehet vele pénzt keresni, lejáratták, szégyeljék magukat. Főleg ahogyan a Klaudia viselkedett, erkölcstelen mit keres még a tv-nél.

 17. Báthory Baba szerint:

  Már a mega4-ben is csaltak KV.javára a finisben. Csak akkor nem volt a szavazatokban ekkora eltérés. De hát ez itt MO.,ahol következmények nélkül megtörténhet minden.Akit a kedves papa már csecsemő korában sinre tett mint MT-t,annak nem kell 4o éves koráig várakoznia a szerencsére.Melindát nem azért szerettük mert olyan mint mi, mert nem olyan.Olyan hatásosan tud énekelni, hogy megkockáztatom, eddig egyetlen megás sem. Sután mozgott a celeb-világban? Azt is szokni kell. A többiek, (a fiatalok is) már éveket töltöttek közönség előtt. KA, pedig már 2o évet. Tehetség kutató!? No de kérem!! Ezek már “fel vannak kutatva”! Az igazi felkutatott tehetség SzM-volt, akit közös erővel gunyoltak, sértegettek. Ha M. tényleg “megjátszotta” volna magát a szavazatokért ilyen sikerrel, akkor Oszkárt érdemelne.TV2.jó érzékkel felismerte, hogy sok pénzt hozhat a konyhára, ezért mocskos módon felhasználta, hogy a végén belerugjon. Undoritó! A “szakma” megteremtett magának egy kihsználható lényt, de a fából faragott királyfi egyszer csak életre kelt, és önjáró lett. Kevenc lett, és nem tudtak vele mit kezdeni, ezért undoritóbbnál undoritóbb eszközökhöz nyultak. Már a közönséget is sértegették, majd bedobták azt a nyálkás gyerekes előadást, (mellesleg a dal szép). Hát én eddig csak néztem a müsort, de ekkor elkezdtem a családommal, gyerekeimmel együtt szavazni – Melindára. Bár érezni lehetett, hogy valami készül, mivel a második félidőben már nem mutatták a szavaztokat, Melindát szinte mindenért leszólták, Fridi valamiféle önbeteljesitő jóslatról habratyolt még az eredményhirdetés előtt stb. Nekem ugy tünt, mintha Melinda is tudott volna valamit. Vagy csak sejtette, hogy MT. gátlástalansága megállithatatlan. Az a szánalmas vergődés amit a két porondmester müvelt a szavazás módjának megváltoztatásával, a zsüri feltünő feszengése visszataszitó volt. A mega fekete krónikája lesz. A két szélső zsüritagon nem csodálkozom, no de Pici bácsi és a közönség kedvenc E Enikő hogy mehettek ebbe bele?! És hol volt a közjegyző? Vagy van az a pénz, amiért mindannyiuknak korpásodott a haja?
  Ebben a gyomorforgató játékban egyedül Melindának maradt korpanélküli a szép barna haja, mert neki “nincs az a pénz”, hogy celebként belelökjék egy mocsokkal teli kádba, mint Tüncikét, Ágicát, Dundikát és a TV2 többi “sztárocskáját”!
  Keves Melinda: tisztaságod, emberi tartásod okán mégis Te vagy a győztes, és bizunk abban, hogy nem adod fel!!!

 18. farkas péterné szerint:

  Sajnálom Melindát mert nem érdemelte meg ezt a sok
  sértegetést bántást amit kapott a zsűritől.
  Ha így már nem fogjuk tudni mit művelt a csatorna a
  Melinda kieséséért,én tiszta szívemből kívánom, hogy
  valaki segítsen Melindának CD kiadni és segítse őt hogy tudjon énekelni mert neki nem a tömeg volt a lényeg hanem az éneklés. Melinda nálam te vagy az első.
  Hozzá szólók senki ne telefonáljon mert nem számít ,hogy kit akar
  a néző szívesen hallani.

 19. Hanga szerint:

  Sziasztok!
  Én is szeretem Melinda hangját. De arra gondol valaki, hogy Neki mennyire nagy teher volt már ez a sztárolás? Ő egy őszinte, hétköznapi ember, akit felemésztene a megasztársággal járó sok stressz. Láttam az arcán a megkönnyebbülést, mikor kiszavazták. Ő is nyertes, az eddigi eredményeit nem veheti el Tőle senki, és ha akarja, folytathatja ott, ahol abbahagyta, a szinpadon, zsűri nélkül.

 20. zizi szerint:

  Ajkamon a szó,
  Mint édes méz csorog
  Szívemben a fájdalom,
  Most jajgatva dobog
  Magyar!
  Te nem tudod?
  Más hazában is élnek,
  Magyarok!

 21. juhasz ildiko szerint:

  Vegtelenul sajnalom Melindat. Azert, mert nem vonaglik a szinpadon, azert a hangjat csodalatosnak tartom. Egy egyszeru, de oriasi tehetsegu szemelyiseg. Kar volt igazsagtalanul kizarni.

 22. elizabet szerint:

  Szégyen gyalázat,hogy a médiába ilyen meg történhet a zsűrit páros lábbal kellene kirúgni amiért csaltak Eszenyi Enikőbe nagyot csalódtam Mester Tamás egy gerinctelen alak minden hova való csak nem zsűri tagnak a Melinda kiesése egy mocskos húzás volt ezért valakiknek felelni kell csalás történt az bizonyos követeljük a szavazatokat mutassák be úgy mint az elején 48% volt táblán Melinda gyönyőrűen énekeket végig az első volt a rendezőktől kivizsgálást kérünk ha van becsületük utána járnak a csalásnak Mit érezhet a Melinda mikor énekelt tombolt a közönség és az utolsó helyen végzet ovást kell benyújtani a média ellen szégyenletes dolog történt

 23. talan janos szerint:

  tenyleg nagyon szepek kerek mindenkit ,hogy legyen benne egy kis buszkeseg es ne szavazzon ha majd az adasba akarmivel gerjesztik akkor se.csak ennyit tehetunk mar tenyleg.ja, igen szerencses vagyok soha el;etembe egy szavazatott se kuldtem es vegig aludtyam a csalast.

 24. talan janos szerint:

  a sok reklam miatt mar az elein elaludtam,de mikor felebredtem azt hittem almodok nem jol hallom amit mond a csalad,meg most se hiszem ,hogy 48 szazalekrol kilehet esni.A ket kozepszerunel kicsit thetsegesebb emberkevel nincs semmi bajom majdnem 5egyforma jok voltak igaz kikialtani MEGASZTARNAKegyikse erdemelte volna mert egyik se jobb de se nem rosszabb mind a masik. ott volt ez az egy erdekes no aki lehet ,hogy o se egy megasztar alkat de tobb volt emberbe es jelensegbe sot meg egy kevesel eneklesbe is a tobbi,raadasul a tv2 keresett rajta rohadtul sok penzt mert vegeig o ra szavaztak a legtobben,szegyentelen ,hogy dobta valami erdekbol ami raadasul nem is jon be nekik,sokat vesztettek ezzel a csalassal,ha tudnak vissza csinalnak biztos vagyok benne mert PENZ rol van szo.a hozzaszolasokrol, annyit tenyleg tiszta szegyen .ERDELYI MAGYAR lanyt leromanozni nagyon sulyos bunkossag es megmondom oszinten ,hogy azzon csodalkozzom,hogy attit aki cigany [es akkor mi van egeszsegere es minden jot neki}meg ot sem tamadjak annyit mind Renit ,persze nincs amiert csak elcsodalkozom ezzen is.eskuszom tenyleg nem csodalkozom ,hogy keletkozep europa legutalatosabb nepenek tartanak minket hat ahogy mar egymast utaljuk szanalom hat akkor mas nemzeteket hogy szerethetunk?

 25. OOracle szerint:

  Melindáról nincs túl jó véleményem, de a LÓLÁB KILÓG ebben a kiesésben. Pl. ott.hogy míg minden adásban unásig mutogatták, ki van a “veszélyzónában”, jaj mentsék meg kedvenceiket, itt most Melinda toronymagas vezetése után hirtelen elhallgattak a szavazás aktuális állásáról, aztán “csak úgy” megjelent az utolsó helyen pont ő!
  Amúgy Kökény Attila jól tudhatta, hogy kisfia, bár meg se szólal, rengeteg szavazatot kap, ez gerinctelen dolog. Vagy inkább undorító…

 26. wolf6901 szerint:

  sziasztok tolvai renátának egy pici hangja van de tehetsége nincs.nem oda való,ha ö nyeri a kor nem a tehetségesek nyernek hanem a tehetségtelenek mint ö kinéz, és azért jut tovább..

 27. jóó szerint:

  Nem az itt a lényeg hogy ki esett ki hanem az inkább amit a TV csatorna művelt az emberek átverésével , félrevezetésével!
  A zsűri csak báb ők a pénzért ülnek ott , az ott ülők közül egyik sem lenne képes fele olyan produkcióra mint a versenyzők .
  Meg a másik a TV2 közjegyzője az egy jogi személy , ezek után hogyan higgyek bárkiben is ?
  Ilyen szánalmas csalást végrehajtani és ilyen puritán módon ez a felháborító , de mit kell ezen csodálkozni ez a valóság a pénz világa és nem a tehetségeké !

 28. eeeeeeeeeeeee szerint:

  Mit akartok ha nem teccik akk ne nezzetek. Reni a legjobb me o legalabb nem unalmas 100 eves zeneket enekel. melinda nem is lehet sztar mert topog mind 1 kacsa meg ronda. me ne annanak a fiatalabbaknak esejt mint pl Reni. Es ha nektek nem felel meg akk elmehettek a kutyatokba.

 29. Dné T.Katalin szerint:

  Én úgy gondolom, hogy Melinda a hangjával bizonyított! A mozgása miatti kritika, az a sajnálkozó, de mégis dícsérő vélemény halmaz amit a zsűritől kapott esténként egyre bizonytalanabbá tette. Az előadásából az jött át a képernyőn, hogy már a puszta jelenlétéért is bocsánatot kér. Ami a szavazás végeredményét illeti, hát valahol a zsűri érzékeltette,hogy ez be fog következni! Én magam attól tartottam, hogy talán nem is fog a döntőben közreműködni, ha oda kerülne. Nem vitatom a reni só-hatását a szinpadon, de a disszonanciával gyakori gondja van,és ez nagyon észrevehető. Szó- mi szó: furcsa felhangja lett ennek az estének. Óhatatlan a kérdés: tényleg ez volt az eredmény, vagy manipulációval született meg…

 30. mátyás szerint:

  Igen, harmadik lett Melinda,mivel úgy akarták néhányan.Az a néhány szemétláda rendesen elintézte Melindát.Melindát és a hallgatókat-nézőket.Van nektek pofátok? Az aztán van,mint egy disznónak.Ti emberek vagytok? Ez a szégyenfolt megmarad örökké számotokra mint egy csodás emlék.Hogyan mentek végig az utcán,hogyan mertek az emberek szemébe nézni? Mindenki a gyönyörű énekre kiváncsi.Mit kaptunk helyette? Két kocsmai énekesfélét.Ott lehet,hogy nagy sikert aratnának a zsürivel együtt.Szégyen!

 31. Böbebaba szerint:

  A felháborodók véleményét osztom még mindig:) a legmókásabb ez a “nem sztár alkat” duma….Sztár? Ti miről beszéltek??? Mondjatok 1 megakaki nyertest, aki úgymond “sztár” lett 😀 Az adott csatorna próbálja őket, ja meg a szennylapok felszínen tartani, de eltűnnek a süllyesztőben, marad nekik a hakni, a vidéki majálisokon. Világsztár? Ez meg az irónián is túltesz.Röfi Reni rettentő ronda, és hamis…néha már fájó módon. A mulatós csávó meg egyhangú, unalmas, napról-napra ugyanazt a kocsma stílust képiseli. A hang kevés, de jók lesznek irányítható báb-figuráknak, akiket majd alakíthat, csicskíthat a média.

 32. Györgyi szerint:

  Az én véleményem szerint Szij Melinda most is a legtőbb szavazatot kapta /indilásnál 48 % volt /, De a zsüri eldöntötte, hogy nem a hang számit ,mivel nem sztár alkat igy Ő nem nyerhetett. Ezért kibuktatták. Pedig Neki volt a legjobb hangja, Kérdem én ki volt a sztár alkat Oláh Ibolya vagy Tóth Vera. Ő sem volt sztár alkat és nem is táncolt, mégis Ő nyert Nincs Igazság !!!!!!!!!!

 33. Györgyi szerint:

  Nekem az a véleményem, hogy Szij Melindát a nézők megszavazták,48 % os , volt az indulásnál, végül ő lett az utolsó vagyis a harmadik. A zsüri megbeszélése alapján történt mindez. Mivel nem sztár alkat és nem jól táncol,eszembe jutott Tóth Vera aki ugyancsak nem sztár alkat és nem is táncolt mégis Ö nyert. Akkor is Melindának van a legjobb hangja , még ha nem is sztár alkat.De jobb alakja van mint Tóth Verának. Nincs igazság !!!!!!!!

 34. Koródi Antalné szerint:

  Szép estét kívánok mindenkinek!!!
  Felháborító az a BUNDA és uszitás ami itt ebben a müsorban müveltek Szíj Melindával szemben !!! Mester Tamás undorítóan viselkedett,annyira kifordult magából,amiért kiesett a kis kedvence Andriska,mert híres zenész apukánál beakart vágódni!!!???? Tökéletes kikészítő,lejárató hadjárat folyt Melinda ellen !!! Csak mert önmagát merte adni,tiszta emberségét,és nem lehetett le CELEBESÍTENI!! Ő végig csak
  énekelni akart !!! A 2 bent maradott,a lábanyomába sem ér !

 35. Panka szerint:

  Sziasztok!
  Egyértelmű megjátszás volt a Megasztár5 pénteki adása. A Tv2 ott hibázott, hogy ezt a lépését már sokkal hamarabb meg kellett volna lépni és tehetségesebb emberek állhatnának most a döntőben. Tény, hogy Tolvai Renáta sem sokkal jobb mint a Szíj Melinda. Én örülök, hogy Szíj Melindát kijátszották a döntőből. Az igazság az, hogy Melindának ez egy jól felépített koncepció volt (szegény önbizalom hiányos nő, csíkos szatyorral és kék kardigánnal). Szánalmas! Ha akkora önbizalom hiányban szenved akkor hogy tudott a Megasztárba jelentkezni? Ahhoz nem kell önbizalom? Elérte, hogy az emberek sajnálják és ezt meglovagolva végig vágtatott a döntőig. Igen ehhez tehetség kell!
  A Tv2- től ez tényleg felháborító, elítélendő cselekedett volt! Mondjuk ezzel csak azt érték el, hogy Szíj Melindából mártírt csináltak, aki most már tényleg vágtázhat a kitervelt, kitaposott úton!

 36. cica251 szerint:

  Szerintem jó döntésük volt a nézőknek.Szíj Melindának már rég ki kellett volna esnie.Sokkal jobb színpadi jelenség és énekes esett már ki előtte.Ő azzal próbálta manipulálni a közönséget és a zsűrit, hogy szerencsétlennek és elesettnek próbálta magát mutatni a közönség előtt.De még jó , hogy sokan még időben észbe kaptak és átláttak a “szitán”.Ő egyszerűen nem színpadra való.Hisz a hangja hiába színpadra való, ha nem tudja betölteni a mozgásával azt.A nézőket szórakoztatni kell nem pedig egy megszomorodott , kesergő “citromra “kíváncsiak.
  A két döntős viszont megérdemelné az egyenrangú I. helyezettet.Hisz nagyon tehetségesek.Hajrá Tolvai Reni és Kökény Attila!!!!!!!!!!!!!!!!

 37. zizi szerint:

  2o1o.december 11.
  Szerintem jogos a nézők felháborodása. Gyalázat,Hányinger!
  Ez a tehetség – kutató verseny felfordította sok néző
  gyomrát.Felsőfokon a nézők semmibevétele.Gratulálok a rendezőknek!A Mester Úr vigaszként énekelhetné a Manie-Manie-t.
  Biztos nagy sikere lenne.

 38. Oszipova szerint:

  Ti már megírtátok,hogy manipulálták a szavazatokat.Egyet értek veletek.Ami még nem hangzott el. mester tamás megkérte Melindát,”ha Te nyersz legalább Te örülj neki” nekem ezzel azt az üzit küldi,hogy akik rá szavaztak,sem örülnének a győzelmének.Nem Ő kapta a legtöbb szavazatot? Hányingerem lett mester tamástól és a bundától.Le a kalappal Melinda előtt mert a friderikusz/mester lejárató hadművelet ellenére csodálatosan énekelte a Cabarét.Tudjátok,hogy grafológus elemezte a Renát,Attila és Melinda aláírását?Csak Melinda aláírása nem változott a verseny alatt.Mond ez valamit nektek?

 39. Krisz szerint:

  RENÁTA MIÉRT NEM MAGYAR???
  Az ilyen degenerált emberek (pl. Agi, Petrozsan Mária, Kenny…) rontják el az anyaországbeliek renoméját a határon túli magyar közösségek előtt!!!
  Ő UGYANOLYAN MAGYAR MINT MI, JEGYEZZÉTEK MEG!!!
  (Sőt az ilyen történelmet nem ismerő idiótáknál magyarabb is…)Azért mert történt egy Trianon nevű rettenet, még nem változik meg több millió magyar ember nemzeti hovatartozása! Ő is egy magyar nemzetiségű tehetséges fiatal és helye van a megasztárban! Úgy látom itt még sokan a “23 millió román bevándorló”-nál tartanak. Rettenetes hogy mennyi primitív gondolkodású ember van ebben az országban…
  Az Attila pedig azért mert cigány, még egy roppant tehetséges pali, és ha őt bárhol a világon szinpadra állítod, az országunk dicsőségét viszi…(Megjegyzem, egy elismert világsztár már énekelt vele duettet!)
  Szóval elfogult Szíj Melinda fanok, a TV2 ezzel a kis csalással azért rosszat nem tett (minőség szempontjából), csak nem tudom miért 3 fordulóval ezelőtt csinálták meg ezt a disznóságot…
  A nyálas Mesterrel pedig egyetértek azzal, hogy a magyar könnyűzenének kellene már egy magyar világsztár (ő ezért dolgozik), és Melindából több ok miatt is ilyen soha sem lesz. Ő csak a magyar középmezőny elejébe tartozik, ennyi…

 40. Varga L. szerint:

  Azt láttátok, hogy Melinda kiesésére háromszoros odds-ot fizetnek? Szóval, ha beteszel 10 milliót, nyerhetsz 30 milliót. Abban bíztam nem merik meglépni, úgytűnik tévedtem.