Brad Pittet megátkozták

A boszorkánybíróság szerint büntetést érdemel aki zombikat öl. Fojtek Vilmos azzal az információval hívta fel a Helyi Témát, hogy Ő intézte el, hogy Brad Pitt újra hazánkba jöjjön forgatni, hogy kijavítsa zombis filmjét.

A boszorkány tudományok doktora ugyanis az egész stábot elátkozta. (Érdekes kérdés vajon hol lehet ilyen diplomát szerezni.)

Fojtek állítása szerint csak rossz embereket átkoz meg, ezért nincs semmi helytelen a munkájában. Ha valakire panaszt tesznek és a boszorkánybíróság bűnősnek találja, akkor Ő fekete mágiával rontást tesz rá. A mágikus igazságszolgáltató szervezet tevékenységét az árnyak könyve szabályozza, mely egyben bibliájuk is.

A könyv szerint tilos 18 év alatti személyt megbűvölni, és komoly bűnelkövetőket segíteni.
Ha viszont egy nagykorú cselekszik helytelenül, akkor az megérdemli a büntetést. Így járt Brad Pitt is.

Brad Pitt

Brad Pitt: egy magyar Mágus megátkozta..

“A nálunk forgatott filmben zombikat ölnek meg, ez pedig nem helyénvaló.” ( Lehet, a mágus túl sokat olvasta az Éjszakai őrség sorozatot, és a sötét oldal varázslómesterének képzeli magát, ezért úgy gondolja evvel a tettével helyreállítja az egyensúlyt.)

Vilmos egy tanítványával ment el a konzervgyárhoz a forgatás helyszínére, ahol megátkozta a stábot.

“A biztonsági őrök szóltak is a stábnak, hogy itt van két hülye”.

A boszorkánytudor nem haragudott meg a jelző miatt, szerinte ez csak azt mutatja, hogy mindenki érezte a hatalmukat.

“Megátkoztuk őket, hogy egy zombigyilkolós filmből senki se profitáljon. Két hete be is mondták a tévében, hogy nem tud elkészülni a film.”

-“Na ezt mi csináltuk!”

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. Pityu szerint:

    Szóval már Szinetár Dóra is a Fojtek varázslóhoz jár? Úristen,akkor talán mégis van valami a levegőben.Hát,én már semmit sem értek,de még ez is bizonytalan.