Bíró Ica eladósodott, eladja a fitnesztermét

Bíró Ica súlyos anyagi gondokkal küzd. Az ismerősei állításai szerint Ica teljesen eladósodott, és most mindennel próbálkozik, hogy talpra álljon.

Bíró Icának élete nagy álma teljesült akkor, amikor megnyithatta a fitnesztermét még 2006-ban. A teremre óriási kölcsönöket vett fel Bíró. A Krisztina körúton található fitneszterem a  Megújulás Klub fantázianevet kapta, a szolgáltatásokat idővel kibővítették kozmetikai kezelésekkel, modellképzéssel, kineziológiával és dimenziós oktatással is. A fitneszklub azonban már egy ideje üresen áll, Ica képtelen fenntartani a 236 négyzetméteres ingatlant. Korábban ki szerette volna adni a helyet, de ma már eladásra kínálja a helyet, az ára 76 millió forint.

A fitneszlady úgy nyilatkozott a Blikknek, hogy hiába imádja a klubot, egyszerűen nem tudja fenntartani. Voltak bérlői is, de nem volt elégedett velük, ezért ma már inkább eladná a helyet. Azt is hozzátette, hogy pörgős személyiségnek tartja magát, távol áll tőle az, hogy naphosszat egy klubban ücsörögjön egyedül. Úgy véli, hamarosan rendbe jön az anyagi helyzete, ismer olyan embereket, akik talán segíthetnek neki.

Bíró Ica reménykedik, hogy sikerül túladnia a fitnesztermét

Bíró Ica reménykedik, hogy sikerül túladnia a fitnesztermét

Icának egyébként nincs túl nagy szerencséje az anyagiakkal kapcsolatban. 2009-ben a svájci frank alapú hitelének az összege, melyet a klubjára vett fel, a duplájára nőtt. Ekkor be is zárta egy időre a klubot, és más területeken próbált érvényesülni. Ételszállításba vágott bele, majd egy törzsvásárlói rendszert szeretett volna kiépíteni, de egyik vállalkozása sem volt sikeresnek elkönyvelhető.

Két évvel ezelőtt, 2011-ben áruba bocsátotta ruhakollekcióját, és reménykedett abban, hogy olyan áron kelnek el a ruhaneműk, amelyből csökkentheti a tartozását. Ám Icának ekkor sem sikerült jó üzletet csinálnia, ruhái filléres áron keltek el. Most abban reménykedik, hogy valaki megveszi a fitnesztermét, és akkor talán jóra fordul a sorsa.

Hasonló bejegyzések..