Balázs és Friderikusz csúnyán összekapott

Friderikusz Sándor kioktatta fiatal pályatársát, Sebestyén Balázst, ugyanis szerinte a Való Világ műsorvezetőjének mentorra lenne szüksége, hogy elboldoguljon a tévézés világában.

Balázs sem volt rest visszavágni, miszerint Fridi csak azért kötözködik, mert most debütáló műsorának akar hírverést csinálni. Az RTL Klub két műsorvezetője, Sebestyén Balázs és Friderikusz Sándor csúnyán egymásnak ugrott. Fridi február 29-én a Legyen Ön is Milliomossal tér vissza a tévéképernyők elé, míg Balázs már egy ideje a csatorna meghatározó arca, most ért véget a Való Világ 5, melynek műsorvezetője volt, mellette a Széf című műsort is sikerre vitte, és most indult legújabb vetélkedője, az 1 perc és nyersz!

Friderikusz egy interjúban mondta el Balázsról alkotott véleményét, miszerint fiatal pályatársa “korunk terméke”, akinek mentorra lenne szüksége, mert könnyen eltévedhet a média világában. Továbbá Balázs Való Világban nyújtott szereplését is kritizálta, mert elpoénkodta azt a helyzetet, amikor a villalakók visszaköltöztek a luxusbörtönbe és kiderült, hogy Veronika megcsalta Cristofelt. Friderikusz szerint Sebestyén Balázsnak nem viccelődni kellett volna ezen a kínos konfliktuson, hanem tanulságot levonni, hogy a nézők is tanuljanak belőle.

Sebestyén Balázs és Friderikusz Sándor

Sebestyén Balázs és Friderikusz Sándor: csúnyán összekaptak..

Persze Balázsnak is van véleménye Friderikuszról. A műsorvezető szerint Fridi azért kötekedik, mert ezzel akar rivaldafénybe kerülni és rajta keresztül akarja népszerűsíteni február 29-én induló Legyen Ön is Milliomos! című műsorát. Nics ezzel semmi baj, szívesen segít promotálni az új műsort – mondta nevetve Balázs. De úgy tűnik, Sándor hiába készített már rengeteg produkciót, mégis összekeveri a műsorok műfaját és azt, hogy adott esetben mi a műsorvezető feladata. Ha életviteli tanácsot adott volna Veronika – Cristofel konfliktusára, az annyira lett volna hiteles, mintha Sándor az egykori Friderikusz-show-ban Jean-Claude Van Damme-tól nem bicepszpózt kért volna, hanem mondjuk táplálkozási tanácsokat refluxosoknak – vélekedik Balázs.

Az RTL Klub legmeghatározóbb férfi műsorvezetője nevetve bevallotta, hogy valóban nincs mentora, de most, hogy Friderikusz is az RTL Klubnál van, talán elvállalja, hogy lesz a szakmai vezetője, majd hozzáetette, hogy egyébként bírja Sándort, és nagyon örül, hogy ő is a nézőtáborát erősíti.

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

  1. Tamás szerint:

    Buci a legjobb, de ha kettő közül kéne választani, inkább Fridi

  2. marika szerint:

    Szerintem Balázs sokkal jobb musorvezeto,Friderikusz tanulhatna Tole.Fridi egy bekébzelt pojáca,nagyon el van magátol szállva

  3. szerint:

    Ha Fridi és Balázs között kellene választani, Balázst választanám!