A boldog párkapcsolat 8 jele

1 – Szeretlek

A szeretet kimutatása többféleképpen is történhet, csak az a fontos, hogy ki legyen mutatva. Nem számít, hogy a folyton elcuppanó csókról van szó, egy kedves üzenetről, vagy arról a szál világról, amit annyira szeret.

Nincs is jobb annál, mint egy szeretlekkel kezdeni egy nehéz napot.

2 – Kettesben vannak

A boldog párok még hosszú évek múlva is terveznek kettesben. Legyen szó egy közös vacsoráról, esetleg egy kellemes ebédről, nincs szükségük a barátok társaságára. Még mindig szeretnek beszélgetni egymással, és ugyanúgy nevetnek a vicceket, mint régen.

3 – Kiszállás a rutinból

A megszokás hatalma kényelmes lehet, de olykor veszélyes. Egy boldog pár nem táblázza be az egész napját, hónapját és évét. Néha bevállalnak valami újat, amit eddig soha nem próbáltak még. Nem kell extrém dolgokra gondolni, akár egy szabaduló szoba is lehet a szerencsés.

4 – Intimitás

Nincs annál jobb, mint az első pár szerelemmel fűtött hetek, azonban ezen később is lehet dolgozni. Általában a gyerekek megszületése után felejtik el a párok, hogy az intimitás ugyanolyan fontos, mint a kezdetek kezdetén, viszont azok lesznek végig boldogok, akik dolgoznak a szerelmes percek visszahozásán.

5 – Telefon nélkül

A mai világban már teljesen megszokott dolog, hogy a telefon folyton a kezünkbe van. Azonban amikor együtt vannak, el kell engedni ezt a zavaró tényezőt. Nem számít, ki melyik közösségi média felületén keresi őket, ilyenkor csak ketten léteznek.

6 – Jobb együtt

Egy boldog pár szeret együtt lenni. Nem bosszantja őket, hogy megint program nélkül maradtak, hanem inkább kihasználják a közösen eltöltött időt.

7 – Érintések

A párok megérintik egymást. Persze, itt nem csak a szexuális életre kell gondolni. Ott van a kézen fogás, a könnyed érintések, minden, amivel egymás szeretet fejezhetik ki.

8 – Együtt a bajban

Egy boldog párt nem szakítanak szét a problémák. Legyen szó valamilyen anyagi problémáról, gyermekvállalási nehézségekről, impotenciáról, nem hagyják el a másikat. A gondokra megpróbálnak megoldást találni, de végig kitartanak a másik mellett.

Te magadra ismertél az alábbi felsorolásban? Akkor örülhetsz, mert a boldog párok közé tartoztok.

Hasonló bejegyzések..