Éden Adrienn kiesett – Éden Hotel 2

Éden Adrienn nem sokáig élvezhette a mexikói paradicsomot, ugyanis számára véget ért az Éten Hotel 2 reality játéka.

Adrienn jött, (nem) látott és ment, szó szerint. Ő volt az a lány, aki meglepetés vendégként csöppent bele az Éden Hotel 2 induló 10-es csapatába. Most pedig ő az, aki (a párválasztó ceremónián Éden Ádám után) legelőször távozik a paradicsomból. A másik váratlan vendég egyébként Éden Tamás volt.

12 fő pedig nem fér el ekkora helyen, ezért korábban kollektív döntés alapján Éden Ádám pechére, kiszavazták őt. A 11 fős állásban így eggyel többen voltak a lányok, nem volt kétséges tehát, hogy egy lánynak kell távoznia. Minden héten van egy párválasztó ceremónia, amit már megszokhattunk a korábbi széria adásából, ez most sem volt másképp

Éden Adrienn

Éden Adrienn: a szép lány kiesett az Éden Hotel játékából

A párválasztó ceremónián dőlt el Éden Adrienn sorsa is. Éden Máté, székesfehérvári fiú mellé állt 2 lány, köztük Adrienn és Edina is. Mivel a napokban Edina és Máté elég jól összemelegedett, melyről már egy korábbi cikkünkben is hírt adtunk, nem volt kétséges, hogy a srác kit fog választani. Természetesen a fiatal és szép Edina mellett döntött, így Adrienn kiesett az Éden Hotelből.

Hasonló bejegyzések..