150-ből csak 50 maradhat – ki a kedvenced?

2010. szeptember 25. 19:30. Az x-faktor ezúttal a Thália Színházban jelentkezik. Nem lesznek nézők, csak és kizárólag a zsűri, vagyis a mentorok tartózkodnak majd a tehetségek meghallgatásán. Neked ki a kedvenced? Kinek az előadása tetszett a legjobban? Írd meg véleményedet most!

X-faktor videókat szeretnél látni?

Az sem akadály, kattints az X-faktor videók menüpontra, és nézd vissza a korábbi adásokat. Igyekszünk minél hamarabb, a legfrissebb videókat mindig feltenni. Kiválasztjuk a legjobbakat, és te neked már csak kattintani kell. Ha van kedved, írj véleményt a videóhoz, mondd el másoknak is, hogy mit gondolsz!

Vagy szólj hozzá itt és most!

150 versenyzőből a Thália Színházban az x-faktor mentorai kiválasztják azt az 50-et, akik később fognak egymással megmérkőzni. Írd le itt és most, hogy neked ki tetszett a legjobban. Indokold meg, hogy miért őt választottad, miért ő a kedvenced, miért neki szurkolsz.

Hozzászólásodat a lap alján teheted meg. Ki a te kedvenced?

Hasonló bejegyzések..

39 hozzászólás

 1. roxy szerint:

  szerintem nem Tamásnak kelet volna párbajozni hanem a Norbinak………………..

 2. roxy szerint:

  szerintem nem Nikolasnak kelet volna párbajozni hanem Norbinak szerintem Norbinak nincs olyan jó hangja mint a Nikolasnak NIKOLAS A LEGJOBB……!!!!!!

 3. hetti szerint:

  nikolas a legesélyesebb mind közül
  és nagyon jo hangja szeretem:

 4. roxy szerint:

  mindent dele mindenkinek…………..

 5. kolopar róza szerint:

  szerintem Tamás is jó de a legjobb a Nikolas…………………..

 6. kolopár róza szerint:

  nikolas fogja meg nyerni szerintem………………

 7. kolopár róza szerint:

  szerintem nikolas a legjobb

 8. Morgó szerint:

  Nagyon fog a műsorból hiányozni egy kellemes jelenség,tiszta hang,egyéniség Spiriev Teo!Versenyen kívül -ha már így esett-jó lenne szinpadon LÁTNI?HALLANI

 9. Horváth Annamária szerint:

  Nekem Bogdán Norbert tetszett a legjobban csak az eny kicsit pofátlanság volt amit énekelt még azt sem vetítették le tv-ben.Pedig egy nagyon jó hangja van és nagyon tehetséges .És ő is ér annyit mint a többi versenyzőő
  ennyi .

 10. géza szerint:

  Gyerekek a zsűri tényleg nem veszi észre. hogy a Nyári lányok…igaz, hogy testvérek de egy kanál vízben megfojtanák egymást. Kudarcra vannak ítélve mert annyira irigyek egymás sikereire. Ez inkább büntetés lesz nekik, mint öröm. Tényleg nem jön le a zsűrinek. Nem tudom melyik a hidegebb kettőjük közül…1 szóval vesztesek.

 11. Beuka szerint:

  Kedvenceim sorrendbe: 1.Király L. Norbert 2.Németh Katica 3. Szirota Dzsenifer

 12. Ildikó szerint:

  …és Nádor Dáviddal mi van,ő aztán igazán tehetséges

 13. Farkas Ferencné szerint:

  Még mindíg! Király L. Norbi! Továbbra is imádom!

 14. Anikó66 szerint:

  Szirota és Király a nyerő!

 15. adri szerint:

  atthatak volna még egy eséjt a váradi gyuszinak pepének másnak sokal roszabnak atak

 16. adri szerint:

  jovolt a váradi gyuszi pepe mértnem atak neki még egy eséjt bezek roszabnak attak

 17. Csiszár Attila szerint:

  Szirota Dzsenifer a befutó!

 18. taliban szerint:

  Szirota Dzsenifer,Király L.Norbert!!Ők ketten ŐSTEHETTSÉGEK!Remélem kettejük közűl valaki nyerimeg a versenyt.

 19. dani szerint:

  Én arra lennék kiváncsi, hogy a Shodeinde Dóri bennt maradt-e, mert akárhányszor nézem vissza az rtl moston, nem látom egyik teremben sem, télleg jó lenne egy névsor, hogy kik jutottak tovább. Amúgy nem tudom miért kell pl a Nyári Editet is azzal egrecíroztatni, hogy nem éli át eléggé, szerintem fantasztikus hangja van, és mozogni is tud, de ilyen fiatalon, meg nem tudna olyan átéléssel énekelni, mint idősebb, többet megélt emberek, de attól még nagyon is kiemelkedő teljesítményt nyújt, nekem ő az egyik kedvencem.

 20. Botos Andrásné szerint:

  Ja és jó ha tudjátok, hogy itt már előre meg voltak, a tovább jutók! Tehát ha nincs aki mögöted van, tök mindegy hogy milyen tehetséges vagy!!

 21. Botos Andrásné szerint:

  Én meg a Botos Tominak szúrkolok, de sajnos már tudjuk hogy nem fog tovább jutni!! Mert vannak akiknek fontossabb a győzelem!!!!

 22. kolozsvárikitty szerint:

  az én kedvencem Emanuel

 23. ERIKA szerint:

  Takács Nikolas a KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 24. mr.pancho szerint:

  hát elég kemény ez a verseny,mármint az úgymond szabályok, de hát ez a show biznisz, ahogy mondani szokták!! Egy két embert nem értem miért kellett bent hagyniuk a legjobb 50-ben??!!!
  A lényeg, nagyon jó énekesek vannak már, és nagyon jók is estek ki,akik közül talán még a megasztárt is megnyerhette volna valamelyik. Ez a műsor most talán az egyetlen az országban, amelyik tényleg nemzetközi vizekre tud sodorni, legalább egy embert ebből a kicsiny országból. Sok sikert kívánok minden továbbjutottnak és ne a másikkal foglalkozzon, hogy jó vagy rosszabb tőle,hanem mindenki hozza ki magából amit tud,és azzal érvényesüljön.
  Remélem európai szintű sztár lesz a verseny győztese!!!

 25. rony87 szerint:

  Nekem három nagy kedvencem van. Jennifer,Katica ,és Király L.norbert

 26. Kátai Kata szerint:

  Kedvencem: Szirota Dzsenifer. Gyönyörű hangja van, csak ne lenne olyan sírós!

 27. mezzo szerint:

  NÉMETH KATICA …
  Több tehetség és jó hang mellett, ő az első számú (nálam).

  Hajrá, Katica!

 28. Zoltán szerint:

  Az én kedvencem Muri Enikő,nagyon tetszett a Because Of You című dal amit elénekelt Kelly Clarkson-tól.Enikőn kívül még Szirota Jennifer és Szabó Előd a kedvencem.Amúgy nagyon jó a műsor:)ÜdvözlettelZoltán.

 29. Melinda szerint:

  Nagyon izgultam mert nem láttam Takács Nikolast a szombati adásban csak a végén csíptem el az 50 bejutott örömünneplésekor egy képet ahol ő is látható volt. A szervezésben emiatt nagy hiányosság volt mert többen látni szerettük volna a kedvenceinket vagy legalább a végén egy összesítést nevekkel, esetleg fotókkal. A lényeg: Nikolasnak győznie kell, szívből szorítok Neki mert csodálatos a hangja és az egyéniségének átütő ereje van!

 30. Picurka szerint:

  A kedvencem Király L. Norbert!!!!Továbbjutott??Olyan rosszul oldották meg a végét,nem lehet tudni,ki jutott tovább azok közül aki érdekel.Legjobban a Norbi érdekel!!Nagyon király!!!

 31. dora szerint:

  Továbbjutók:

  Alaswad Mona, Almohamad Mohamad, Aziz Marfi, Bakó Krisztina, Bodnár Attila, Botos Tamás, Conformity, Csordás Ákos, Domokos Fanni, Emanuel, Fási Dóra, Gabriel, Hegyi Dávid, Janicsák Veca, Járási László, Juhász Gerda, Kállai-Kiss Zsófi, Király L. Norbert, Kis Péter Gábriel, Kocsány Mariann, Kocsis Dénes, Kovács László Stone, Köles Eliza, Kőrös Mimi, Kriszta Réka Piroska, Kullai Tímea, Lados Zsuzsa, Muri Enikő, Nádor Dávid, Németh Katica, NON STOP, Nyári Alíz, Nyári Edit, Nyéki Iván, Olaru Bogdan Christian, Patay Sándor Róbert, Réder Nóra – Kádár Szabolcs, Samu Kriszta Mazsi, Shodeinde Dorka, Spiriev Teodor, Szabó Előd, Szabó Mariann, Szakács Gergely, Szirota Dzsenifer, Takács Nikolas, Toldy Anna, Vadász Alexa, Váradi Gyula Pepe, Varga Lilla – Bartha Ákos, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Wittmann Zsolt, Wolf Kati

 32. Böbe szerint:

  Sziasztok!!Ki tudja,Takács Nikolas továbbjutott? Köszi

 33. szamos györgy szerint:

  Sziasztok! Én a Szabo Mariannak szurkolok,mert bár már évek óta nem láttam élőben,főleg énekelni,de személyesen ismerem,és tudom ,hogy mit tud .Ha végre megfelelő alázattal tud közeledni ehhez a szakmához ami elengedhetetlen akkor betöltheti azt a szerepet ami eredendően az övé., Ha ez a páratlan tehetség és szorgalom megfelelő önkotrollal is párosul akkor elfoglalhatja a mélto helyét a szakmában.Szeretet alázat méltóság ez választja el a zeneipari szakmunkást a művésztöl.sok sikert kivánok neki .

 34. kati szerint:

  KEDVENCEIM.
  Taács Nikolas,Király l Norbert és Németh Katica.Nagyon szurkolok mindhármuknak.Ők továbbjutottak.

 35. Timóca szerint:

  Segítség!!! Hol a továbbjutottak névsora?
  Nagyon csalódottak vagyunk. Egy csomó kedvencet elkaphattunk egy pillanatra, ha ügyesek voltunk, hogy a kiesők között van -e, vagy bentmaradt! És ha nem vagyok kaméleon? Nem tudtam úgy forgatni a szemem!
  Esetleg valaki látta -e, hogy Witmann Zsolttal mi történt?
  Annyira tetszett az eddigi színvonal, ne rontsátok már el ekkora ballépéssel! A végén igazán megmutathattátok volna pl. tizesével a bejutók fényképét névvel!

 36. Kovács Éva szerint:

  Kőrös Mimi a kedvencem és nem értem sokad magammal, hogy miért nem lehet Őt látni, hallani? Tovább jutott!

 37. bobka szerint:

  Mi is szorítunk a K. L. Norbiért, ezért az rtl.most.hu -n megnéztük ismét az adás végét, hátha megpillantjuk a 4 szoba egyikében…amikor a Janicsák V. nyilatkozik ott sétál mögötte–>így bízunk benne, hogy a mi kis “pézsmapocok forgatónk” is továbbjutott :)))

 38. Zsuzsa szerint:

  Sajnos nagyon “soratlanul” fejeződött be a mai válogatás, csak párat tudunk, hogy kik jutottak tovább.
  Itt egész csapat szerveződött körülöttem Király L.Norbi támogatására, mert azt hittük szavazhatunk. Remélem tovább jutott. Ha ennyire amatőr módon készül a továbbiakban is a műsor és ilyen gyatra lesz a tájékoztatás, nem sok néző marad, átpártol a konkurenciához.

 39. edina22 szerint:

  Szabo Elod bent maratt??

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: