Réti Nóra kiesett – Mega Döntő 1. adás

2012. Március 16. Péntek 21:00 óra. Elérkezett az első döntő, élő adásának időpontja.

Az első élő adás témája napjaink világslágerei volt.Minden énekesnek sokáig gyakorolhatta az előadott dalt, hiszen a párbajtól az élő adásokig több hét is eltelt. Mostantól azonban minden alkalommal csak 1 hét áll rendelkezésükre a gyakorláshoz.

A döntőbe jutott 12 énekes egyéni produkciója előtt meghallhattuk először a csillagdalt, melyet Király Viktor írt, a címe pedig Másképp kell. Igen, az a Király Viktor, aki egyébként a Megasztár 4. szériájának győztese volt.

A Mega Top12 – Csillagdal (Másképp kell, Király Viktor)

Csillagdal után mindjárt következtek is az egyéni produkciók.

Az egyéni produkciókat az alábbi linkeken nézheted vissza:

Szakos Andrea, Burgess Benji, Szűcs Ádám, Bihal Roland, Réti Nóra, Nagy Kristóf Bozont, Farkas Jenser Balázs, Horváth István, Kullai Tímea, Nagy Adrienn, Talán Attila, Radics Gigi.

Az első szavazás lezárásakor még csak 9-en érezhették magukat biztonságban, akik a nézők szavazatai alapján már biztosan a továbbjutók közé tartoztak. 3 további énekes maradt, akikre újra lehetetett szavazni: Réti Nóra, Bihal Roland, Szűcs Ádám.

Az újabb szavazás eredményeként továbbjutott Bihal Roland, így Réti Nóra és Szűcs Ádám maradt a végére. Falusi Mariann, az e hét dedikált zsűritagja döntötte el kettejük között, hogy ki jutott tovább és ki esett ki. Mariann döntése a következő volt:

Réti Nóra kiesett, Szűcs Ádám továbbjutott

Réti Nóra

Réti Nóra: kiesett a Megasztár 2012. első döntőjéből

Réti Nóra produkcióját ezen a linken nézheted vissza

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. fábián vivien szerint:

    Hajrá Nori

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: