Távozik a Jóban rosszban-ból Kondákor Zsófi

Elég brutális módon írják ki Kondákor Zsófi karakterét a Jóban rosszban című napi sorozatból. A színésznő babát vár kollégájától, Kembe Soreltől, ezért hagyja el a sorozatot. Visszatértére nincs sok esély, bár láthattunk már néhány érdekes visszatérést más sorozatokban.

Alig jött össze decemberben Kondákor Zsófi és Kembe Sorel, januárban már lehetett tudni, hogy színésznő kisbabát vár. Bár már régről ismeri egymást a két színész, sosem ápoltak közelebbi kapcsolatot egymással, csak mostanában lettek jóba. Mivel Zsófi teherbe esett, így valószínűsíthető volt, hogy előbb-utóbb elhagyja a sorozatot. Senki nem tudta, hogy milyen véget szántak a karakterének, vissza fog-e térni a szülés után a színésznő, vagy Veronikának végleg búcsúznia kell a Jóban rosszban-ból.

Veronika úgy hal meg, hogy a szektavezér Lux Endrével és több társával együtt csoportos öngyilkosságot követnek el, tűzben égnek el. Zsófi nem bánja, hogy ilyen brutális véget ért a karaktere, szerette a csavarokat a forgatókönyvekben. Egy ilyen vég után azonban igen nehézkes lesz visszatérnie a sorozatba, már ha egyáltalán tervezi ezt a jövőben. Láttunk már példát furcsa visszatérésekre, szóval sosem lehet tudni, Vera mikor fog felbukkanni újra a színen. Kembe Sorel, aki mind a filmben, mind a magánéletben a partnere, továbbra is erősíteni fogja a szereplőgárdát.

Véget ér Kondákor Zsófia pályafutása a Jóban rosszban-ban

Véget ér Kondákor Zsófia pályafutása a Jóban rosszban-ban

Zsófi most az anyaságra készül. Van már egy kisfia a színésznőnek, most pedig kislányt várnak, aki a Katja nevet fogja kapni. Beni már nagyon várja a kishúga érkezését.

Zsófinak több megkeresése van már most is, így ha bírni fogja a tempót, akkor év vége felé már szeretne szerepelni, szinkronizálni, de nem tervez túlságosan előre. A Jóban rosszban-ból való kilépés után egyből egy főszereppel keresték meg, de nem tudta vállalni. Azt mondták, hogy a szerep várni fogja őt.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. kriszti szerint:

    reméljük vissza tér a sorozatba

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: