Kondákor Zsófi terhes Sorel-től

A Jóban rosszban sorozatban Veronikát játszó Kondákor Zsófi babát vár. Az apa kollégája, Kembe Sorel.

Korábban már írtunk róla, hogy Kondákor Zsófi összejött munkatársával, Kembe Sorellel, akivel a napi sorozatban is egy párt alkotnak. Már tizenöt éve ismerik egymást, de csak most szerettek egymásba. Alig valamivel több, mint egy hónap telt el a bejelentés óta, és most kiderült, Zsófi máris babát vár Soreltől.

A Story magazinnak mesélt Zsófi arról, hogy vett egy terhességi gyorstesztet, amit otthon végzett el. Amikor megmutatta Sorelnek a terhességi tesztet, az nem jelzett, így a színész nem is értette a dolgot először. Több nap is eltelt, mire tudatosult bennük, hogy szülői örömök elé néznek.

Sorel és Zsófi alig jöttek össze, de máris babát várnak

Sorel és Zsófi alig jöttek össze, de máris babát várnak

A pár nem tervezi a házasságot, csak az összeköltözést, mindketten sokkal fontosabbnak tartják, hogy a kisbaba egy stabil családba érkezzen, mint egy papírt. Zsófinak egyébként ő lesz a második babája, már született egy gyermeke volt férjétől, az énekes Lányi Lalától. A kisfiút Beninek (Benjámin) hívják, születése után nyolc hónappal váltak el egymástól Lalával, de a kisfiút azóta is közösen nevelik.

Még nem tudni mi lesz a karaktere sorsa a Jóban rosszbanban, de könnyen elképzelhető, hogy Veronika a Sorel játszotta dr. Kalem Józseftől fog babát várni.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: