Szecsődi Kari menekül a pasija elől

A Megasztár énekesét Szecsődi Károlyként ismerhettük meg, azóta felvállalta saját magát, és nőként él, Karinak hívatja magát, és már a melleit is megműttette. Októberben jött össze barátjával, ám az idillinek induló kapcsolat hamar eldurvult a két fél között.

Kari mellműtétje után ismerkedett meg szerelmével, akit állítólag a barátai mutattak be neki, hamar egy hullámhosszra kerültek, és össze is jöttek, majd összeköltöztek. Ám az idillinek tűnő első napok után alig telt el egy hónap, és Kari barátja nagyon megváltozott – árulta el egy neve elhallgatását kérő barát. A fiú nagyon féltékeny lett, olyannyira, hogy Karit még a lakásból sem volt hajlandó kiengedni, ezért az énekesnek több fellépését is le kellett mondania. Az ismerős azt is elárulta, a fiú többször is durván bánt Karival, egy bulin pedig tettlegességig fajultak közöttük a dolgok.

Kari nagyon kiborult az erőszakos fiú miatt, közel tíz kilótól szabadult meg, kétszer még kórházba is kellett szállítani, mert nagyon ki volt bukva. Néhány héttel ezelőtt azonban a sarkára állt, és szakított a párjával, ám a fiú ezt nem így gondolta, és folyamatosan zaklatni kezdte őt. Nem csak telefonon kereste Karit, hanem felkereste azokat a helyeket is, ahová az énekes járni szokott. Kari idő közben vidékre menekült, hogy ne találja meg az exe.

Szecsődi Karinak menekülnie kell bűnöző párja elől

Szecsődi Karinak menekülnie kell bűnöző párja elől

Idő közben kiderült, Kari szerelmét jól ismeri a rendőrség, jelenleg is eljárás folyik ellene lopás és csoportos garázdaság tette miatt. A Bors megpróbálta utolérni Karit, de a telefonján nem volt elérhető. Egy ismerőse megadott egy vidéki számot, egy hölgy vette fel a kagylót: elárulta, hogy Kari jól van, de nem kíván az esetről nyilatkozni.

Hasonló bejegyzések..