Összejött Palvin Barbara és Leonardo DiCaprio?

A leghíresebb magyar modell, Palvin Barbara nem mással jött össze, mint a világhírű Leonardo DiCaprióval – írja a Bors.

Palvin Barbarának nemrégiben komoly összetűzése volt a világhírű énekes-színésznővel, Selena Gomezzel, és meggyűlt a baja Justin Bieber rajongóival is. Azt pletykálták ugyanis, hogy Barbi összejött Justin Bieberrel, Selena fiújával. Egy közös kép robbantotta ki a botrányt, a rajongók pedig felháborodtak azon, hogy a magyar modellel csalja a tinisztár Selenát. Selena és Justin kapcsolata végül zátonyra futott, állítólag nem a Barbara okozta incidens miatt. A kép egyébként nem volt kompromittáló, a rajongók felháborodása miatt tört ki a balhé, akik állították, Palvin az énekes szeretője.

Ennek ellenére Barbi volt az, bocsánatot kért Selenától a Golden Globe díjátadón, ahol később beszélgetett Leonardo DiCaprióval is. DiCapriónak már hónapok óta nincsen barátnője, nem meglepő, hogy elkezdte Barbinak csapni a szelet. Leonardo nagyon kedveli a modell lányokat, Barbi pedig nagyon csinos, bár fele annyi idős, mint a világhírű színész.

Palvin Barbara és Leonardo DiCaprio - Úgy tűnik, több van köztük, mint szimpla barátság

Palvin Barbara és Leonardo DiCaprio - Úgy tűnik, több van köztük, mint szimpla barátság

Az In touch magazin úgy véli, Palvin lehet a szintén modell Erin Heatherton után Leo következő barátnője. Barbi nem tagadta, korábban ebédelt már együtt a színésszel, de nem lett folytatása a kapcsolatnak. A nem túl hűséges DiCaprio szeret több lányt is bolondítani – írja a magazin. Sokan nem jósolnak hosszútávú kapcsolatot a modellnek és a színésznek, főleg DiCaprio csapodár magatartása miatt, de az is probléma, hogy míg Barbi tizenkilenc, Leo már harmincnyolc éves. Barbarának van magyar barátja, nincs hír arról, hogy szakítottak volna.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: