2013. január 25. 21:39.

Kökény Attila  tavaly nyáron, pontosabban júliusban nyitotta meg büféjét Budapesten, de az üzlet nem jött be, így kénytelen volt bezárni. A Kökszi gyros átköltözött Miskolcra, remélik, hogy a frekventált helyen lévő üzlethelyiség vonzani fogja az éhes szájakat.

2012 júliusában nyitotta meg nagy reményekkel Kökény Attila a gyros büféjét, a Kökszi gyrost Budapesten. A gyorsbüfé néhány hónapig üzemelt csupán, mára teljesen kihalt, a táblán a “Kiadó” felirat díszeleg, a büfé pedig kong az ürességtől. Mint kiderült, Kökény másfél hónappal ezelőtt zárta be a Kökszi gyrost, és az üzlet tábláján kívül már semmi nem emlékezteti az arra járókat, hogy egykoron üzemelt a büfé.

A volt megasztárost felkeresték a Blikk munkatársai, és elárulta, a büfé valóban be van zárva, de nem bukott pénzt az üzleten. Nagyon magas volt a hely bérleti díja, és alig tudta kitermelni azt a büfével, nyereség pedig nem volt. Állítása szerint a környéken a többi üzlet is bezárt, mert ők sem tudták a tulajdonosok megfizetni a magas költségeket. Ám a Kökszi gyros nem ment egészen tönkre, Kökényéknek volt lehetőségük Miskolcon kibérelni egy jó helyet, így áttelepültek a borsodi megyeszékhelyre.

Júliusban, a budapesti büfé előtt mutatja Attila a saját maga készítette gyrost (Forrás: Blikk.hu)

Júliusban, a budapesti büfé előtt mutatja Attila a saját maga készítette gyrost (Forrás: Blikk.hu)

Attila korábban sokszor járt Miskolcon munkái kapcsán, és rengeteg időt töltött a főtéren. Megfigyelte, hogy bár van kávézó és étterem a környéken, de egyetlen büfé sincs, így amikor adódott ez a lehetőség, nem mondott rá nemet. Az új üzletben nem csak gyros kapható, hanem különféle hamburgerek, hot dogok és szendvicsek közül választhatnak az éhes vendégek. Az énekes számára nagyon fontos, hogy több lábon álljon, és még több pénze legyen, mint eddig, hanem így rövidebb határidővel tudja visszafizetni majd a hiteleit.

Bezárt Kökény Attila büféje nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Talán Attila

Talán Attila – 7. Döntő

2012. április 27. 23:10.
VV Attila

VV Attila megy párbajozni

2012. február 16. 12:08.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Akár egymillió forintra is büntetheti a NAV VV Veronikát

Néhány napja a Blikk szivárogtatta ki a képeket és a videófelvételeket VV Veronikáról, akiről kiderült, hogy az ősi mesterséget űzi. ...