Tényleg Veca volt a rosszabb?

A nézők felháborodtak, hogy az egyetlen női énekes, Veca esett ki az X-Faktorból. Geszti és Feró természetesen saját mentoráltjukat védték, Malek Miklós Vastag Csabát küldte volna haza, Ildikó nem vállalta a döntés súlyát, így átadta a nézőknek a választás jogát. A közönség szavazatai alapján Vastag Csaba került közelebb álmához, és Janicsák Vecának ért véget a döntő.

A Veca rajongók nem értik Ildikó döntését, hiszen bent tarthatta volna kedvencüket. Bár azt mindenki tudja, hogy a mentor szívéhez közel áll a Vastag család, hiszen a kisebbik Vastag az ő csemetéje volt. Ildikó döntését azzal magyarázta, hogy nyugodtan akar aludni, és ezért bízta az eredményt a közönségre. Mindkét énekes nagyon megszerette a verseny alatt és mindegyik tehetségesnek tartja. A nézői sms-ek és telefonhívások alapján Veca volt a kiesésre ítélt. Azonban az oldalunkon írt hozzászólások is a felháborodást támasztják alá. Azért ne felejtsük el, hogy a szombati versenyzők közül már mindegyikük nyertesnek számít. Szoros volt a szombati párbaj, és igaz, hogy Janicsák Vecának helye lett volna a legjobb háromban, de Vastag Csaba is méltán jutott tovább.

Hasonló bejegyzések..

36 hozzászólás

 1. anna szerint:

  sztem Vecának kellet volna megnyernie!

 2. bla bla. szerint:

  Az elsö müsör után lehetett tudni hogy csabi nyer..a mimi gergö párosból gergö az ismerösöm..ö mondta hogy megvan rendezve az egész és csabinak kell nyernie ennyit az egészröl..rtl.szégyen-.-

 3. jozsi-drk szerint:

  magas-hang,kinekvanojan..,
  az..tudénekelni…..
  fül…aziskellhozzá…

 4. RUGBY szerint:

  én elvenném az x faktort az rtl től addig amig nem olyan mentorokat alkalmaznak akik nem részle hajloak.mert ebben a szeriaban 1 személy az nagyon az. gondolom mindenki tudja kire gondolok.

 5. Béla szerint:

  A sok kis viszkető P…jú Pi… miatt nyert csak Vastag,
  Teljesen jellegtelen a hangja, pár év és hála istennek nem hallunk róla többet. Szégyen , hogy egy ilyen műsorban nem szakmai döntést hoznak. Keresztesnek is szakmai döntést kellett volna hozni, de ő is egy jellemtelen K.
  Veca volt a legjobb, csak a fiúk nem olyan hülyék, hogy egyfolytában smseket küldözzgessenek.

 6. zoli56 szerint:

  Itt az X-faktor vége!Üzenem Keresztes Ildikónak:Aki kígyót melenget, azt előbb-utóbb megmarják.Öngólt így lehet elegánsan rugni. Számomra Veca kiesésével véget ért az X-faktor, a sumákolás a továbbiakban nem érdekelt.AZ IGAZI GYŐZTES: VECA !!!

 7. XXX szerint:

  Szerencsére az emberek izlése különböző, és ez a normális. Nézzük pl a zsűrit: Keresztesnek a legjobb a hangja, mégis talán ő érte el a legkevesebbet a zenei életben.És ott van az édes emlegetett Celine Dion….mindenki az ő hangját emlegeti a műsorban, hát én személy szerint hányok tőle, és a zenéjétől. Sokféle stílus, sokféle előadó létezik, sokszínű a világ. A legjobb, h itt legalább hagyják a nézőt dönteni…nem csak a pénzed, de a véleményed is kell….ez benne a fair!(ellenkezőjét lásd megasztár)S lehet, h Norbi nem egy Pavarotti, de legalább egy egyéniség, sokoldalú, és ő a nulláról indult. Ez pedig nem szánalom, hanem szimpátia, és a szórakoztatóipar alapja. És ő pont úgy jó, ahogy a természet alkotta, nem kell műviesen alakítani(nyálas szívtipró, vinnyogó Celine Dion, mozgásképtelen, görcsös Justin Timberlake), mert pont a lényegét veszti el. Úgyhogy hajrá Norbi, légy olyan jó most, mint a Rednex számmal, azaz ezerrel jobb, mint az eredeti!!! 🙂

 8. bibici szerint:

  Vastag Csaba nyerjen.

 9. bibici szerint:

  Vastag Csaba kell nyerjen.

 10. bibici szerint:

  Szerintem Vastag Csaba kell megnyerje,Norbinak a cirkuszban a helye.Nikolasz menjek haza es az o orszagaban enekeljen

 11. miri szerint:

  szerintem veca volt rosszab.Sosem kedve;tem es szivbol urulok hogy kieset!!! Csabi a legjobb.A mult szombati eloadas vecacskanak nem tettszet (a tobbi sem) de itt meg sajnaltatta is magat.Fuuj ,ki nem allhatom!! HAJRA CSABA!!!!!♥

 12. Vancsik Viktória szerint:

  Király L. Norbert Az őrült majom

  Vastag Csaba A király

  Takács Nikolas A béna Super Mann

 13. Tünde szerint:

  Csalás az egész műsor! Az elejétől tudni, hogy a Nikolas lesz a nyertes. Ezért kellett kiesni a sokkal jobb Vecának, és Katinak. Szomorú………..

 14. KovA szerint:

  Szerintem mellőzni kéne egyesek túl- és főleg mások lebecsülését pusztán azért, mert van egy kedvencünk.

  Ezen a szinten – sőt már a döntő előtt is – bőven voltak olyanok, akiket valamiért szeretni lehet, akik valamilyen szempontból nagyon tehetségesek.
  Azért a szemponton a hangsúly.
  Mert az már egyéni ízlés kérdése, hogy abból kinek mi tetszik – kevésbbé az előadó tehetsége (mindamellett, hogy emberi dolog, hogy nekik is lehetnek csúcsaik és hullámvölgyeik.

  Azért próbáltam én mindegyiket abból a szempontból nézni ami kedvező, meglátni ami érték – függetlenül attól mennyire (nem is) az én műfajom megbecsülni.

  A kincseket érdemes gyűjtögetni – mert, ha megbecsülöd értékeddé lesz és gazdagodsz vele.
  Aki kincseket gyűjt kincsesládika lesz … aki szemete az… na ezt hagyjuk 🙂

  Épp azért bármennyire fájlalom Veca kiesését a mentorokra sem haragszom – ilyenek a műsor játékszabályai -hogy jó-e vagy rossz mindent 1 győztesre kihegyezni – nem tudom.
  Ilyenkor már mindegy ki kerül a dobogóra – mindenkinek megleget a maga győztese. Sőt az a helyes, hogy nincs szükségünk a dobogóra, hogy megtaláljuk magunknak 🙂

  Ha a mentorokon múlik egyébként – Norbert legutóbbi teljesítménye alapján biztos kieső lett volna – viszont, hogy Ildikó Csaba és Veca közt nem vállalta fel a döntést – azt is megértem.

 15. NICO szerint:

  Sziasztok,

  Szerintem a Vastag Csaba a legjobb…magasan ebben a mezőnyben….sőt Ő az egyetlen aki világszintű énekes lehet.

  Ahogy a Melek Miklós mondta, kaméleon….mindig más arcát mutatja….a lassú és a gyors számokban is tökéletes!!
  Vecácska pár lassú számon kivül semmit nem tud, azt is unalmas előadás kiséri,,,,:)
  Ezt a versenyt a Csabának kell megynerni!!
  És meg is nyeri!!
  HAJRÁ CSABA!!

 16. mariann szerint:

  Egyértelmű! Veca a rosszabb!!!! Nem kell ezt túlkommentálni!

 17. vera szerint:

  Zoli, Keresztes, nemet mondott! Vecának. Oka volt rá. És egyet is értek vele az, hogy neked, vagy másnak ez nem tetszik szubjektív. Csaba nem kevesebb Vecánál, még akkor sem, ha Geszti mást mond. Ez a mondat ki is vert néhány biztosítékot! okkal. Sokat megenged ez a pali magának

 18. vera szerint:

  Geszti kiejtette Wolf Katit taktikai okokból, mert nem akart Vecának konkurenciát. Majd, Nicolas miatt gondolom Keresztes ugyan úgy vélekedett, minek egy erősebb ellenfél, mikor az Ő dolga az, hogy a srácai minél tovább jussanak. És Nicolasban látja a nyertest, Norbinak meg nem kellett még párbajozni, ami miatt nem Ő az elítélendő, csak a közízlés.. (Például ma olvastam egyik oldalon egy kommentet, hogy fél milliót szavaz el valaki, csak azért mert győzelemre akarja juttatni Norbit. Bármennyire nem értek egyet vele, mit tehetek, neki van ennyi pénze, nekem, csak heti 5-6 szavazatra futja…) Mivel Keresztesnek, mint mentornak nem az a dolga, hogy a Geszti helyett elvégezze a munkát, tette amit jónak látott.
  Geszti viszont ellazsázta a feladatait, olcsó hatásvadász kisfilmekkel akarta megvenni a nézőt, de nem a magánéleti dolgaikkal kellett volna villogni, inkább azzal milyen munkát tesz az asztalra!!!Majd, mikor kiestek, nagyon elítélhető módon viselkedtek…

 19. bonita szerint:

  Nem vonom kétségbe azokat, akik Norbiban látnak tehetséget, és azoknak is igazat adok, akik remélik, nem Ő fog minket képviselni a nemzetközi megmérettetésben. A néző szubjektív módom alkot véleményt és voksol. De ha visszanézzük Veca összes videóját, csak a lassú nótákban volt jó,néha kiemelkedő. Ennél Csaba színesebb, egyenletesebb, és ezáltal sikeresebb is. De ahogy Veca és Péter kezelte a kialakult helyzetet az minden csak nem elegáns, nem szimpatikus, nem profi!Kár, hogy külföldről nem lehet szavazni, így csak 2 adásban volt módom voksolni, Magyarföldön…

 20. paskal szerint:

  Mindenképp Nicolas érdemes a végső győzelemre. Veca és Geszti nagyon sportszerűtlen vesztesek. Ahogy Veca ócsárolta Norbit, Csabát és keresztest, az kritikán aluli. Bár szavaztam rá, ezt most szívből bánom, nem volt méltó rá!

 21. Andi szerint:

  Az itt a probléma, hogy egy olyan ember ejti ki a tehetségeket, aki szánalmat kiváltva nyer szavazatokat a nézöktől. Király L.Norbinak már rég nincs helye ebben a műsorban.Jó lenne nem lejáratni Magyarországot.

 22. Zoli szerint:

  Mindenki véleménye szubjektiv, tiszteletben kell tartani.
  DE az, hogy a “mentor-asszony” ily módon kihúzta magát a felelőség alól???…Nagyon gáz! Sőt, nem csak gáz, hanem felháborító. Ehhez joga volt mondjuk, csak kötelessége lett volna éppen egy igent, vagy nemet mondani valaki számára. Arcátlan dolognak tartom, hogy egy megválasztott zsűritag tologatja a felelőséget, ráadásul egy olyan “világra”, aki a Fásy mulató féle trendet istenitik!!!! (tisztelet a kivételnek..) Rájuk kell biztosan bízni a versenyzők sorsát??? Na nem!!! Ez nagyon helytelen!!
  Ők (zsűri)azért mondják magukat “illetékes elvtársaknak”, mivel szakmai múlttal rendelkeznek. Sőt erre mindig hivatkoznak.
  Akkor legyen annyi vér a pucájukban, hogy a rájuk bízott feladatot elvégzik normális, szakmai módon! Na, ez nem volt az! 🙂
  Szóval nagyon megvan a véleményem!

 23. Era szerint:

  Ildikó is meglepődött szerintem ,hogy nem a Norbi lett kiszavazva,ilyen produkció után.A zsüriben is mindenki lehurogta,még a saját mentora is.Ha egy ilyen hang kiesett mint Veca,nem tudom hogy Norbi mit keres még ott!!!Mindenkiből nagy felháborodást váltott ki ez az este.Veca érdemelte volna meg az első helyet.

 24. Anita szerint:

  Egyet értek Zsuzsival
  Nem az számít hogy Csabinak van e menyasszonya…
  Nagyon jó hangja van 🙂
  Hajrá Vastag Csaba!!!

 25. Vastag Csab fan szerint:

  Én örülök hogy Csaba jutott tovább…
  De sztem se Vecának kellett volna hazamennie
  Norbinak nincs hangja de jók a viccei…
  Én Vastag Csabának szurkolok!!!

 26. dr.Leitner Borbála szerint:

  Keresztes Ildikónak üzenem: aki gyáva és döntésképtelen, az ne vállaljon zsüri tagságot! Tudnia kellett, hogy a Való Világ evőkre nem lehetett rábízni ezt a döntést, s ezzel egy ilyen ragyogó tehetséget (tehetséges, mint a nap!) kiejteni a döntőből! Remélem nem aludt azóta és még sokáig nem is fig. A magam részéről többet nem szavazok az X faktorban – nő nélkül unalmas lesz a döntő, különösen, ha a nő a Janicsák Veca! Szégyellje magát!

 27. Antalfalvi Béla szerint:

  Veca – méltánytalan(!) kiesése után, – ugyanolyan TV-néző, mint bárki más, így számára sem felróható, amennyiben saját érzése szerint, ő is hangot ad véleményének. Ez mindenkinek adott joga. Elég sajnálatos, hogy véleményei elferdítve jelennek meg az őt bírálók írásaiban, többnyire indokolhatalan indulatoktól túlfűtve! Különösen “értékes” azok megnyilatkozása, akik még írni sem tudnak helyesen! Utóbbiak hogy mernek kritizálni? Szereplési vágyukat nem ehelyütt kellene kiélni! Semmi hozzáértés, jó hallás, vagy fogékony lélek a kicsit bizony nazális-, de éppen ezért egyedi- és egyébiránt kiművelt, istenadta, szép hanghoz. Mi köze ehhez édesapjának? Ez merő rosszindulat! Ilyen alapon a Király gyerekeket, vagy Koós Rékát is lehetne kikezdeni! Mindenkinek lehet más-más az ízlése és a kultúremberek állásfoglalását – már stílusukból ítélve is – szívesen respektálom, de elszomorít, hogy ilyen sok bunkó van országunkban! Öntömjénezés nélkül állítom, miszerint úgy öregedtem meg, hogy egész életem a zene művelésében és bűvöletében telt el, amelynél fogva nyugodtan jelentem ki, hogy Janicsák Veca éneklését nagy elismeréssel és igazi élvezettel hallgattam! Külön szerencse, hogy még szép is! Ezért a sok irigyes!!! Arra senki nem figyelt fel, hogy produkciói után hányszor kapott az ÖSSZES mentortól kiesése estéjén is szinte csupa elismerést, amikor Vastag Csabát még saját mentora sem találta kifogástalannak. Mégis az utóbbit tartották bent! Ez a zsűri valódi szégyene! A nemzetközi megmérettetésben most már csak bukhatunk!Köszönet a “szakértő, művészekből álló- és elfogulatlan
  zsűri”-nek és dícséret a hölgytagját kiválasztó RTL-zseninek! A csatorna jelentősen csökkenő nézettségén nem csodálkoznék! Sok sikert kislány! Kislány? Inkább művésznő! Engem igazi boldogság tölt el, hogy minden számodat rögzítettem, így bármikor hallgathatlak, nézhetlek, füleim, szívem és lelkem legnagyobb- és őszinte örömömére! Becsüllek és végtelenül büszke vagyok teljesítményedre! Meghitt, szép karácsonyt és sikeres, boldog újévet kívánok mind Neked, mind pedig – gratulálva – kedves szüleidnek is!

 28. Kovács Bedegúz szerint:

  Kedves mindenki
  Szerintem az x-faktort már megnyerték:Veca
  szégyellem magam hogy nem küldtem sms-t aznap este

 29. (I) szerint:

  Csupa dilettáns, botfülű él ebben az országban? Szerintem egy énekversenyen a legjobb hangúnak kell győzni, és ez a Veca. Vagy ez cirkusz? Akkor nyerjen a bohóc!

 30. Lilly szerint:

  tuza patrícia,na nehogymár….a nikolasnak jó hangja van,és hiába jófej a norbi,nehogymár ő nyerje meg,amikor neki csak a jelensége jó.jól ad elő,hangja NINCS.

  inkább norbinak kellett volna mennie,mint vecának!!!!!

  még a csabának is több HANGJA van,mint a norbinak

  ja,és:norbi nagyon vicces,de legyen inkább showman,ne xfaktoros év hangja!!!!!!!!!!!!!!!

 31. Roni szerint:

  Keresztes Ildikó azt mondta egy riport kapcsán, hogy itt nem szimpátia alapján kellene dönteni hanem tehetség alapján!!!
  Viszont akkor felteszem a kérdést: Király L. Norbi miért van még játékban???

 32. Zsuzsi szerint:

  Vivien!
  Csaba akár facér, akár nem…min változtat? Azért szavaznának rá, mert akkor hátha összejöhetnek vele? Vagy hol van itt az összefüggés? Hogy van neki b.nője/menyasszonya…majd úgyis kiderül, de ez nem befolyásol abban, hogy jó hang és jó előadó!

 33. Vivien szerint:

  Igen,Csaba nem túl őszinte,mert azzal szerez szavazatokat,hogy facérként állítja be magát/állítják be,közben pedig menyasszonya van.

  Bár ennek ellenére vonzó.Ha tényleg ilyen érzelmes,mint amilyennek tűnik,szívesen megismerem személyesen is.

 34. KovA szerint:

  A legutóbbi fejlemények mutatják, hogy a tinilányok emelt díjas SMS-küldő hajlandóságával semmi sem versenyezhet.
  Kezdetektől sejtettem, hogy a nőknek nehéz lesz a továbbjutás – akit megszerettek az csinálhat már akármit, hibázhat akármekkorát benntartják a szavazóik.

  Norbi: valamit kétségtelenül tud. Sokoldalú, sokmindenhez ért.
  Hallása van, hangjának jót tenne, ha leszokna a bagóról. Egyébként a mentorok hajszolták bele a “zúzásba”. Nem túl jó hangja ellenére nekem tetszett az is amikor lírai dalt énekelt, az is, ha bohóckodott – de legutóbb túlzásba vitte.
  Ez is-az is a megfelelő arányban jó, lehet jövője/sikere.

  Nikolas: Ki mit tart legjobbnak szempont kérdése. Van olyan szempont ami szerint ugyanazt az embert a legjobbnak,másik szempont szerint kevésbbé jónak ítéljük. Mindenkinek kicsit más a szempontja.
  Nikolas – szerintem a legjobb mint énekes – ő az egyik akinek az előadása simán cd-ről látvány nélkül is hallgatható. Túl sok show-t nem mutat – de nincs is rá szükség – valószínűleg énekesként a legjobb hang.

  Csaba: Jó hang, jó előadó – el tudom képzelni mint a lányok bálványát – úgy is “adják el” zselézet haj, macsós kinézet, érzékeny szív, egy kis macis esetlenség – és tényleg jól énekel jól is néz ki… Mint hang önmagában – szerintem Nikolas jobb – de összességében összemérhetők. Cd-ről inkább Nikolast hallgatnám, de csabát legalább olyan szívesen nézem.

  Veca: Ő a másik hang, akit CD-ről is szívesen meghallgatnék – bár a látvány sem rossz 🙂
  Feltűnt egy-két női tehetség – akik már régebben kiestek – pl. Szabó Mariann – akinek szintén nagyon jó hangja van.
  Valamiért azonban mégis különleges – időbe telt amíg megfejtettem.
  A többiek – ideértve a még versenyben lévő 3 srácot is – “csak” (kitűnően) előadnak.
  Függetlenül attól, hogy “csak” a negyedik – Janicsák Veronika áll a legközelebb ahhoz, hogy (épp itt, Magyarországon) küldetése lehessen.

 35. Dancsi szerint:

  Hát nem értek egyet mert szerintem meg Nikolas a legjobb. De Vecát is nagyon szerettem, szerintem jobb volt mint Csaba. Norbiról meg csak annyit, hogy őt is nagyon imádom, akarom is még látni, de a többieknek jobb a hangja és ezt szerintem mindenki be is láthatja.

 36. Tuza Patrícia szerint:

  Szerintem Vecának kellet ki esni de csak ha a párja közül mert Takács Nikolas
  A legrosszabb.És a legjobb.1. Király L. Norbert
  2.Vastag Csaba
  3.Senki…senki
  100000000000.Takács Nikolas(szerintem)