X-faktor 7. élő adás – Kiesett Péterffy Lili

Az X-faktor hetedik élő adása a mentorok éjszakája fantázianevet kapta. A versenyzők olyan dalokkal készültek, amelyek az X-faktor mentorok dalai voltak az egész világon. Péterffy Lili búcsúzott.

A 7. élő showban a versenyben maradt versenyzők két dallal is készültek, különösen azoknak volt nehéz dolga, akik a jelenlegi magyar mentorgárda egy-egy dalát hozták el, hiszen velük kritikusabbak lehettek az ítészek.

A versengést ezúttal Danics Dóra nyitotta, aki egy Geri Halliwell dalt hozott. Az ítészek nagy szavakkal dicsérték a lányt, a hangját és az előadóművészi képességeit is, mindenki egyöntetűen jónak találta az előadást. A második fellépésekor Keresztes Ildikó dalát hozta, a zsűri vegyesen értékelte. Alföldi szerint túlérezte a nótát, és Gabi szerint pedig nem nyílt meg eléggé az előadás közben.

Szabó Ádám mentora, Tóth Gabi slágerével, a Jöjj méget varázsolta a színpadra. A mentorgárda nem volt maradéktalanul elégedett a teljesítménnyel, Geszti az érzelmeket hiányolta, Alföldi pedig azt, hogy hangszer nélkül nemigen tud a fiú mibe kapaszkodni az előadások során. Míg múlt héten jó páros volt ő és a zongora, a produkcióján ezúttal látszott a hangszer hiánya. Gabi elfogultan nyilatkozott Ádámról, akinek megköszönte az élményt, amit nyújtott a dallal. A második nótánál sem voltak elégedettek a mentorok, ürességet éreztek, és úgy látták, nem élvezi az előadást.

Péterffy Liliről is pozitív véleménnyel voltak a mentorok, a Girls Aloud vidám dala elnyerte mindenki tetszését. Szikora még azt is megígértette a lánnyal, hogy ha iskolabálon lépne fel, akkor feltétlenül szóljon neki, mert megnézné. A második dalban azonban több kritikát is kapott, Geszti és Alföldi azonban igyekeztek megvédeni őt.

Péterffy Lili búcsúzott, Alföldi utolsó lánya is kiesett az X-faktorból

Péterffy Lili búcsúzott, Alföldi utolsó lánya is kiesett az X-faktorból

Az egyetlen versenyben maradt csapat, a ByTheWay első dala Natalie Imbruglia Torn című nótája volt. A zsűritagok nem voltak egységes véleményen a produkciót illetően. Alföldi a mindig megbízható színvonalat emlegette, de ennek ellenére kevés dögösséget érzett az előadásban. Geszti más véleményen volt, nem érezte a megbízhatóságot. Gabi Olivér hamis hangjait emelte ki. Nem volt meglepetés, hogy másodikként egy R-GO dallal érkeztek a fiúk, a mentorok pedig szuperlatívuszokban beszéltek az előadásról.

Csuka Mónika és Nagy Feró dalával indított Krasznai Tünde. A mentorok egységesen dicsérték Krasznait, Gabi még azt is kijelentette, hogy neki most tetszett a legjobban. Tünde a tánctudását is bebizonyította a színpadon, ez pedig külön tetszett az egyetlen női mentornak. Másodikként Alexandra Burke dalát hozta el, a mentorcsapat pedig egyszerűen fenomenálisnak titulálta az egészet.

Az Usher nótával érkező Csordás Ákos energiái lehengerelték a mentorokat. Alföldinek még sosem tetszett ennyire a fiú, de Szikora, Geszti és Gabi is teljesen odavolt az énekléstől. A második performansz egy Roy és Ádám nóta volt, Geszti nem tudta pontosan, hogy mit is érez a produkció közben, a többieknek viszont tetszett a komikus előadás.

Vasárnap kiderült, hogy Szabó Ádám és Péterffy Lili párbajozik. A mentorok nem jutottak dűlőre, két-két szavazatot kapott mindkét énekes, a nézői voksok alapján pedig Péterffynek kellett távozni. Alföldi Róbert mentoráltak nélkül folytatja a zsűrizést a továbbiakban, Gesztinek és Tóthnak két-két énekese van még versenyben, Szikora pedig egy csapattal van még jelen.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. Ńagyon jo volt a produkciod hajrá Lili szerint:

  Nagyon jo volt a matek dogám mert lestem a haveromrol és becsaptam a tanärt és az igazgatot

 2. fed szerint:

  Reggel már leírtam az előző topikban.
  Mindjárt vége az egésznek,vége a botránynak:)
  A Péterfy kiesése azért korai volt.Egy becsületes tehetség,tovább kellet volna mennie mint a Krasznai.
  De ebben akár egy pornó cézár is eldöntheti:))
  vagy a romaság,lásd Olááh ci.
  Cowell-nak,Rtl-nak,nem a vélemények a lényeg,hanem a csekk.