Feltöltette a ráncait Geszti Péter

Az X-faktor mentora, Geszti Péter úgy döntött, hogy részt vesz egy szépészeti beavatkozáson, arcát átszelő, mélyebb ráncait szerette volna eltüntetni.

A tévéképernyőn lévő énekes-mentor a lehető legjobb formában szerette volna elkezdeni az X-faktor negyedik szériáját, ezért döntött az eljárás mellett. Nem ő az egyetlen mester, aki változtatott a külsején, Tóth Gabi is átszabatta magát, de Szikora Róbert is változtatott már a külsején.

Geszti Péter elmúlt már 49 éves, és ez a bőrén is igencsak meglátszott, míg nem vállalta a beavatkozást. Biolifting kezelésnek vetette magát alá az énekes-mentor néhány hónappal ezelőtt, hogy az X-faktor új évadára már megfiatalodva foglalhassa el ismételten a mentori székét. A Blikk munkatársa már próbálta faggatni őt, hogy részt vett-e valamilyen kezelésen, akkor a mentor nem tagadta, hogy többféle módszert kipróbált már a fiatalodás érdekében.

Geszti Péter a 2013-as X-faktorban - A mentor kifejezetten jó bőrben van az idei tehetségkutatóban

Geszti Péter a 2013-as X-faktorban - A mentor kifejezetten jó bőrben van az idei tehetségkutatóban

Az arc feszesítése már egy ideje történik, főként Nyugat-Európában és az USA-ban van nagy keletje a férfiaknál, hazánkban még nem tolonganak az erősebbik nem tagjai, hogy szépészeti beavatkozáson vegyenek részt. Manapság nemcsak a nőknek fontos, hogy jól nézzenek ki, hanem a férfiaknak is, így egyáltalán nem szégyellnivaló, ha 2013-ban egy férfi eltünteti a ráncait vagy éppen kozmetikushoz jár, különösképp, ha valaki arcát rendszeresen láthatják a tévénézők.

Geszti Péter maga is nyilatkozott ezekről a dolgokról a Blikk magazinnak, ám kijelentését később visszavonta. Nemcsak Geszti az egyetlen, aki szépészeti beavatkozáson vett részt, Tóth Gabi korábban a melleit műttette meg, Szikora Róbert pedig egy Ultherapy elnevezésű kezelésen vett részt, mely során tíz évet is letagadhat a korából. Szikora a szépészeti műtétjéről csak nemrégiben beszélt nyíltan.