X-faktor 6. élő adás: Kiesett a Fat Phoenix

A hatodik élő showra már csak heten maradtak a versenyzők, a tét pedig a mezőny első felébe jutás volt.

Míg a múlt héten az énekesek két produkcióval készültek, ezen a hétvégén csak egy-egy dalt hoztak. A versenyt a ByTheWay nyitotta, a fiúk kivételesen magyar slágert hoztak, Mester Tamás egy dalát. A produkció elnyerte a mentorok tetszését, Geszti más öltözetet ajánlott a fiúknak.

Justin Bieber és Nicki Minaj slágerének swinges változatával próbált hódítani Alföldi egyetlen versenyben maradt mentoráltja, Péterffy Lili. A zsűritagok nem voltak elájulva az előadástól, Geszti és Szikora szerint is kevés volt a produkció, szeretnék látni, hogy mi van a lány álcája mögött.

Csordás Ákos követte Lilit. A múlt héten nagyon megdicsérték az énekest, ezúttal Adele dalokból álló válogatást hozott. A mentorok ezúttal nem voltak annyira elragadtatva a performansztól, mint előzőleg. Sem Szikora, sem Alföldi szívét nem sikerült megnyernie, ellenben Gesztinek és Gabinak tetszett a nóta.

Cher: Belive dalának átdolgozásával érkezett Danics Dóra, aki csodálatos előadásával minden zsűritagot maximálisan meggyőzött, Szikora egyenesen világsztárnak nyilvánította.

A Fat Phoenix most sem aratott nagy sikert a mentoroknál, ezt vezérük, Szikora is elismerte, hogy sosem fognak a fiúk nagy szavakat kapni a társaitól. Alföldi már megszokta a fiúkat, Gabi viszont unta az előadást, és több szerénységet és alázatot vár el tőlük.

A hetedik helyen zárt a Fat Phoenix

A hetedik helyen zárt a Fat Phoenix

Krasznai Tünde választása is telitalálat volt, egy Cserháti átdolgozással érkezett. A lánynak mindig sikerül elvarázsolnia a mestereket, és ez most sem történt másképp. Sikerül mindent a saját világára lefordítani, ettől lesz különleges minden előadása.

Utolsóként Szabó Ádám lépett az X-faktor színpadára. A fiú egy Bruno Mars dalt hozott, a mentorok pedig egyöntetű dicséretben részesítették, Alföldi egyenesen meglátta Szabó Ádám lelkét, és ez nagyon tetszett neki. Szabó még talán sosem kapott ilyen jó kritikákat az élő showk során.

A sztárvendég Roy és Ádám volt, aki Maszkurával kiegészülve lépett színpadra. Lilu bejelentette végül, hogy fiúk vannak a párbajozó helyeken. Lehet, hogy a bandák, lehet, hogy egyéni előadók, de ez még változhat a döntésig.

Vasárnap kiderült, hogy Krasznai Tünde és a Fat Phoenix párbajozik. Végül a zsűri döntött, 3:1 arányban Krasznait juttatták tovább. Szikora Róbertnek már csak egy csapata van versenyben, a ByTheWay.

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

 1. fed szerint:

  Ha nem lenne pornó,akkor nem lenne.Évszázadokig nem volt,de nem halt ki a férfi.Szóval a világviszonylatban nézve,az a kevés,gyenge és lusta erkölcsű nő megélhetése miatt van a pornó és nem a férfiak miatt.
  Amikor egy férfi megcsal,az csak is egy másik nő miatt jöhet létre.Önmagában nem tud megcsalni.
  A megcsalás statisztikák eltérnek a nemek között,tehát egy férfi 4 nőt is tarthat.Ezért van sok magányos férfi,de nő is(mert sokkal többen vannak),mert a megélhetési pénzesek több nőt tartanak.
  Van táp,több a csirke.
  Statisztikák azt is megmutatják,hogy a nőnek többségében el van mondva,hogy van egy másik,de ő beletúr és versenyre kell.Miért? Mert ha már létrejön a szitu és akkor ebben a szituban benne van a vereség is,és akkor úgy érzi van nála erősebb.Közben egy nő akkor az igazi sugárzás,ha elhiszi,bebeszéli magának hogy top10-es.
  Nők a hibásak a háborúkért is,ami mindig a hatalomért megy férfiak között,mert a hatalom az egyetlen ellenfele a nőnek.Attól tünemény lesz,azon van a gönc.
  Ők vesznek az elején gépfegyvert,kardot a gyereknek és azt mondják,hagyjál most,menjél kardozni.
  Ennyi.Éva a hibás a k almájával:)))

  Erre az Rtl előhoz egy Krasznait? Aki most be is szól(ismét sajnáltat),hogy eddig nem is mutatta meg.
  Halad a botrány felé a műsor,ha az Rtl-nél elsőként egy romlott erkölcsű nő nyerne.Alig vártak arra a pillanatra,a tv2 női nyertesei miatt,hogy egy nő nyerjen,de közben ez is botrány lesz,hogy egy volt szadó pornós nyerne.
  Persze vannak még ellenfelek.De ha az igazi mesteri zenész Szabó is többször párbajozik,ott már baj van.

  Mindjárt vége,már csak 5 adás és lehet jobb dolgokkal foglalkozni.

 2. chuck szerint:

  A két egysikú párbajozott.
  De az Rtl és a mentorok félnek a pornó maffiától?
  Állandóan nyomják a Krasznait,hogy mindig átjön a feje.
  Tényleg? Azért mert ufó feje van és az átlagnál jóvval hosszabb szája.
  Most azt nem láttam régen hogy ezt a Rocco tágitotta e ki?
  Egy jó töltöttkáposztája van a Krasznainak,egy zeneiképzés,ami a rekedt hang végletig való elvivése,aminek van hatásfoka.

  A Danicsnak viszont legalább 6 fogása van,nagyon képzett.
  Csordás a tini Tom Jones.Szabó pedig az új szenzáció,amit a világ vezető brit pop is imád.Képzett hangszeresek(zongora,trombita stb),mellete megfelelő énekhang lehet csaak frontember.
  Szóval ezek mellet egy szadó-mazó pornós nyerne?

 3. chuck szerint:

  Az Istenes megszívatása jó volt a Fat-től.
  De aki imádja a riváldát,ezért magát ölelgette(papir) egész nap.
  Amint végzett a Csobot riporttal,felvidult,örjöngőtt az After X-ben.Megyek és felveszek egy új közszereplő akarok lenni csaj a sulimba.Csaló a gyrek,ezt senki nem fogja szeretni.