VV Veronika az Év Playmate-je?

VV Veronika nem tétlenkedik mióta kiesett a Való Világ 5 játékából. Alekosz exe fejébe vette, hogy playmate lesz, ezért jelentkezett a Playboy toborzására.

Mindez csak ott hibádzik, hogy a nyuszislányok versenyét a TV2 közvetíti már évek óta, ám Veronikát az RTL Klubhoz köti a hűség.

VV Veronika – a csatornájához hűtlen Alekosszal ellentétben – engedélyt kért az RTL Klubtól, hogy indulhasson az Év Playmate-je címért. A fekete démon szerencsére zöld utat kapott kenyéradójától, így szerepelhet a konkurens csatorna által sugárzott megmérettetésen. Az RTL Klub csupán annyit kért az egykori villalakótól, hogy ne nyilatkozzon  a konkurenciának.

VV Veronika

VV Veronika az Év Playmate-je címre pályázik

Veronika kirobbanó formában van, mióta kijött a villából megszabadult néhány felesleges kilótól, így nem is csoda, hogy először a legjobb 50, majd a legjobb 30 versenyző közé jutott. Ha Alekosz exe bekerül a döntőbe, vagy netán megnyeri a nyuszislányok versenyét, akkor az új, kényes kérdéseket vetne fel az RTL Klubnál, hiszen a csatorna mégsem tarthatja rövid pórázon az Év Playmate-jét.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. szandi 2012.majius.26-12.00 szerint:

    szia veronika nagyon sajnatalak mikor te kiestel mert te voltal az aki mindenki szemebe meg montad az igazat nagyon sokan szeretunk jomegmontad eszternek hogy egy balna volz a dzsakuciba ahahha sokat nevetunk rajta csak igy tovabb senkinek hehadjad magad szivi