VV Anikót támadások érik, mert Éjjel-Nappal Budapesten van

Hosszú hónapok teltek már el a Való Világ utolsó szériája óta, melyben megismerhettük Nádai Anikót – és megfigyelhettük mindennapjait a luxusbörtötnben.

A valóságshow óta már sok víz lefolyt a Dunán, Anikó azóta több munkakörben is kipróbálta magát. Nemrégiben egy nagy álma vált valóra, mikor elvállalta, hogy szerepel az RTL klub egy új sorozatában, az Éjjel-Nappal Budapestben. A lány az első adás óta újfent folyamatos céltáblaként funkcionál, de nem csügged.

Anikó kislány kora óta dédelgetett nagy vágyálma, hogy igazi színésznő válhassék belőle. A Való Világba is főként azért jelentkezett, mert bízott benne, hogy később mintegy ugródeszkaként használva ottani szereplését, közelebb kerülhet ábrándja megvalósításához. A showból való kiesése után műsorvezetőként debütált a Belevaló Világban, majd mint segédszerkesztő segédkezett több RTL-es produkcióban is.

Herman Péter, az Éjjel-Nappal Budapest producere fantáziát látott a lányban, ezért felajánlottak neki egy szerepet a műsorban: a történet, mint a címe is sejteti, a fővárosban játszódik, a Margit körúton. A közel 250 nm-es lakást fiatal barátok lakják, az itt élő egyik barátjához érkezik Anikó – és hiphop teljes jogú lakótársá avanzsál. A többi karakterrel szemben, neki saját magát kell alakítania. S szó, ami szó, jól csinálja: sorra felfedezhetjük a VV-ben tanúsított magatartását. Ami azért is érdekes, mert több ízben is hangoztatta már, igyekszik levetkőzni magáról a “VV” jelzőt.

VV Anikót támadások érik, mert Éjjel-Nappal Budapesten van

VV Anikót támadások érik, mert Éjjel-Nappal Budapesten van

“Tudom, hogy nem lesz könnyû elfogadtatnom magam egy teljesen új szerepben, mégis titkon annak örülnék a legjobban, ha az eredeti nevemen, azaz Nádai Anikóként emlegetnének, és a villalétem helyett a sorozatbeli alakításom érdekelné az ­embe­reket.” – Nyilatkozta a Bors napilap munkatársának. Azonban, olybá tűnik, ehhez némiképp nem ártana visszafognia magát. A villában napi 24 órában vették a kamerák minden lépését, ebben a műsorban csupán napi 8 órás a forgatás, és nem is szerepel minden jelentben – nyilván… hiszen a sorozat címe nem Éjjel-Nappal Anikó.

Sokan képtelenek elfogadni, hogy a valóságshowban megismert személyisége szó szerint falakba ütközött. Anikóban sokkal több van még, mint amit a villában megmutathatott magából. Igyekszik kitörni a skatulyából, a rossz szájízek azonban lépten-nyomon betalálják. Tudjuk jól, aki a kákán is csomót keres, az jó eséllyel találni is fog.  A legtöbb támadás azóta éri őt, mióta a sorozatbeli jó barátjáról és  egyben alkalmi partneréről, Marciról azt állítja az ex-barátnője, hogy tőle van kisfia. Marci azóta gyakran vigyáz a csöppségre, aminek Anikó látja kárát: nem foglalkozik vele a fiú eleget. Ennek pedig a lány természetesen hangot is ad – másként nem is ő lenne. A produkció facebook oldalán is rengeteg sértő és bántó megjegyzést kap emiatt.

Itt jön elő a valóságshow-békjó. Az emberek elkönyvelték, hogy amit Anikó által látnak, az a valóság. Holott az Éjjek-Nappa Budapest, csak egy fikciókon alapuló, előre megírt helyzetekkel tarkított sorozat. Vajon valaha képes lesz-e a köztudat szimplán Nádai Anikóként kezelni őt, vagy az idők végezetéig dobálják majd rá a sarat?

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. andika szerint:

  anikot elehet birni

 2. haili szerint:

  Az Rtl nélkül éhenkórász emblémásoknak(Anikó,Istenes stb) ad dugipénzt az Rtl.
  Ezek azt hiszik,hogy a tv-2-est ők verik,meg azt verni minőségi világszenzáció.

 3. haili szerint:

  Várható volt és meg is érkezett az emberek szándékos sokkolása.Fél milliót keres Anikó.
  Az elején nem sok vizet zavart,csak annyit,ezt már láttuk valahol,de nem emelkedett ki a kezdőépületben.
  Lali/Marci azonnal főszereplő típus volt.Női főszereplő kellene.
  Aztán elkezdték a forgatókönyvírók verbálisan ütni az Anikót(kiközösítés,verés),avval emeltél ki.Viszont 10 évig nem lehet ütni,így derült ki,Anikó egy mellékszereplő.
  Nyugodtan ki lehetne tenni a sorozatból,mert a sorozatot a buli és főbrancs tartja.Nem nagy kunszt ebben a témában(buli,Qrvák,veszekedés) emelkedni.
  Megosztó meleg az Rtl? A megosztás ment az agyára.Ahelyett hogy népszerű,80-20%-os emberekkel aratna.
  De az Rtl-nek mindig van arra dugipénze,amikor 40-60%-os arányú,vagyis többségében népszerűtlen embereket(VV Anikó)kell győzködnie.
  Evvel nem elvették a neve elől a VV jelzést,hanem pont a bizonyítja,az Anikó az Rtl nélkül egy éhen korász lenne.

  DAC szövetség.De pont ezért a dac szövetségekért gyenge minőségileg az Rtl,mert azt hiszi,a minőség és a nézettség,az mindig ugyan az.

 4. haili szerint:

  Egy amatőr tv2 sza.rt épp most előzött be az éjjel-nappal Budapest a fő csoportban.De hol,ha nem ott? Hisz fiatalok kiabálnak benne.
  De ez olyan lassú előzés volt,mintha a Trabanttal történne és azért mert az Anikó vezeti a kocsit(forgatókönyv uralás).
  A barátok közt előtt ez a szitu,sokkal több,ha nem az Anikót tolná az Rtl,hanem beletrafálna a szereplőkkel.
  De az Rtl mindig is ilyen volt,ha már egy teljesen magába roskadt tv2-est,picit is előzött,akkor kikiáltotta tehetségtelen embereit is tehetségesnek.
  Ezért van az ország igénytelenségben,szerep tévesztésben.

  Ezek az írók? Hoztak neki egy női dagadt fejű smasszert,aki úgy beszél vele,mint a Gulagon.Most az a pasi,aki miatt költözött,fogja és veri.
  Az Rtl meg nézi az adatokat.Ez az,írjátok rá,üssétek,emelkedett a szám.
  Csak az igazság az,hogy ez egy színjáték.
  Az Anikó 40-60%-ban megosztó és nem főhős.Vagy unalmas(amikor mindenkivel jóba) vagy folyamatosan üthetik,mert azt az utálói is nézik.
  Író tipp:A vv feloldozás-Egy szaltó a Dunába és eltűnik a vv jele.
  Unalmas,mellék alakítás,ha mindenkivel jóba.De egy embert nem lehet 100 részen át ütni,így marad a Duna.

  Én szombaton,amikor kapcsolgatok,mindig röhögök,mivel mindig akkor érek oda,ahogy verbálisan ütik a csajt.
  Ez is egy út,de félrevezető.
  Lehetne valódi,hatalmas sikerű,jó sorozat is,igazi női,nagyon népszerű főszereplővel.

 5. haili szerint:

  Ennyi pénzt beleölni az Anikó reputációjáért?
  Jól szerepelt az indulás után,a szereplők net like mérésen?
  a)Ki tudja ki csinálta,lehet az rtl.
  Emellett a sorozat nem robbant,csak vegetál.Mire vár az rtl? Női főhős nélkül nehéz lesz.
  b)Ezek az ismeretlen szereplők mellett,jó hogy él a vv alatti ideje like-ban az Anikónak.Előnye volt.

  Összegezve:Nagyon megosztó(40-60%)az Anikó.Arca és a szeme sunyis árnyalatot ad,jó hogy nem lesz vezető színész.A vezető színésznek el kell érnie a (80-20%)-at,az pl Clooney,Rudolf,tehát akiket többen szeretnek,így többen azonosulnak.

 6. Dave szerint:

  Mi az isten? Szóljon már valaki,hogy az Anikó nem főhős,ezért sem bír megverni az Éjjel-Nappal egy amatőr TV2 műsort sem.
  Ki közösítik,”Dunába ugrik”,falcol stb?
  Ez nem ő,Anikó lénye egy sunyi energiát vetít a mezőbe,egy pénz csábító,de semmi több nincs benne az életben és a vásznon.
  A barátja írja a forgatókönyvet? Egy Rtl VVAnikó mosdatásra ennyi pénz?
  Keressenek egy lányt,aki főszereplőt,egy Lauren Conradot.
  Ne csak prostituált kisugárzások legyenek a női oldalt.
  Marci és a borzos hajú főhős,de a másik oldal kevés.

 7. man szerint:

  Az Rtl-be kifogott valamilyen kukacot,aki betette ebbe a sorozatba.
  Ebben mossák ki a VV alatti csalfáját,mivel Anikó az áldozat,akit üldöznek,akit bántanak a éjjel-nappal Budapesten.
  Pedig inkább a villain(gonosz)áll neki jó.Törtető…

  A csajok gyengébbek,nincs egy Lauren Conrad,Mellisa Ordway.
  De a srácok közöl tényleg van egy két modell kigyúrt.