Válik Demcsák Zsuzsa

A TV2 Mokka című műsorának vezetője nyolc év házasság után válik. Már korábban is felröppentek a pletykák, hogy nincs minden rendben közte és a férje közt, de a hír most vált nyilvánossá.

Demcsák nyolc évvel ezelőtt, 2004-ben ment férjhez Józsefhez, akit egy dzsiptúrán ismert meg. Fél év ismeretség után döntöttek úgy, hogy összeházasodnak.

Zsuzsa most azt nyilatkozta, hogy már több, mint egy éve rossz házasságban él. Mindent megpróbált annak érdekében, hogy helyrejöjjenek férjével a dolgok, sikertelenül. A műsorvezetőnő azért is szomorú, mert mindenképpen jó családmodellben szeretett volna élni, a szülei is évtizedek óta boldog házasságban élnek.

Sírással küszködve nyilatkozott tönkrement házasságáról Demcsák, aki elmesélte, hogy ő és férje, Kiss József teljesen másféle értékrenddel rendelkeznek, ráadásul folyton veszekedtek egymással, míg végül már a mindennapi dolgokat sem tudták normális keretek között megbeszélni.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa: elválik férjétől

Zsuzsa azt mesélte, hogy ő mindent megtett a családi egység érdekében. Két gyermeke van férjétől, Tamara és Benjamin, akiket sokáig igazi családi szeretet övezett. Könnyeivel küszködve beszélt arról, hogy József nem nagyon vett részt a gyermekek életében, ráadásul nagyon kevés időt töltöttek kettesben is.

Kiderült, hogy az elmúlt másfél évben a pár többször is külön élt, Zsuzsa mindig megbocsátott, és visszaengedte a férjét életébe, viszont a problémák nem oldódtak meg. indig ő volt az engedékenyebb fél. A műsorvezetőnél azonban most betelt a pohár, és úgy döntött, inkább elválik férjétől. A válókeresetet ugyan még csak most készül beadni, de nyilatkozata után nagyon úgy néz ki, hogy komolyan gondolja a dolgot, és ezúttal nem hajlandó megbocsátani férjének.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

 1. gréta szerint:

  képmutató, álszent nő!
  saját fülemmel hallottam egy összejövetelen, amikor ócsárolta a Nőket, akik elválnak…
  hazug, nagyképű és ronda!
  a férje csak addig kellett, míg dőlt a lé – amint lett jobb szponzor, rögtön agresszív állat lett a férjéből!?
  gyomorforgató nő.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: