Vajon hogyan került Gigi Dubaiba?

A Való Világ Gigijéről már sok pletykahír látott napvilágot, és érdekes múltra tekint vissza a fiatal leány. A legújabb hírek szerint Gigi már saját maga sem tudja, hogy a Karácsony és Szilveszter közti napokat hol és kinek társaságában töltötte. Történt ugyanis, hogy az ünnepek közötti napokban Gigi elutazott Dubaiba.

A Blikk egyik olvasó-riportere látta a budapesti reptéren a Való Világ sztárját, aki Dubai-ba tartott egyedül. Bár a megkérdezésre nem tudott jól reagálni Gigi, azt állította, hogy a repülőjegyet barátjától kapta ajándékba. De ha tényleg így van, akkor miért nem vele repült el a messzi paradicsomba? A lényeg, hogy nem igazán akart magyarázkodni, sem nyilatkozni sem az RTL Klubnak, hiszen állítása szerint nem tartozik beszámolóval senkinek arról, hogy Ő maga éppen merre, hol nyaral, no meg persze, kivel és mikor.

A történet pikantériája, hogy Dubaiba nem lehet oly egyszerűen, hivatalosan és legálisan utazni, ugyanis szigorú feltételek szükségesek ehhez, melyek a következők:

  • Az Egyesült Arab Emírségekbe szükség van vízumra, melyhez kell..
  • Útlevél, kitöltött vízumigénylő lap, igazolványképpel
  • Érvényes repülőjegy, mely az adott országba szól az Emirates légitársaság járatára vagy
  • Egy kifizetett szállás hitelt érdemlő igazolása egy dubai szállodába

VV Gigi - Dubaiban 2011.

Innentől kezdve felmerül a kérdés, hogy került Gigi Dubaiba egy – állítása szerint barátjától kapott – repülőjeggyel..

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: