Tomi, Csabi és Norbi elkelt

Vastag Tomi után kapkodnak a zenészek. Alig pár napja, hogy Tomi számára véget ért az X- Faktor, de a nyüzsgés nem szűnt meg körülötte. Tomival, Vastag Csabával és Király L. Norbival már most leszerződött egy menedzseriroda, ami többek között Tabáni István és Varga Viktor útját is egyengeti. Keresztes Ildikó már most popsztárnak látja Tomit,

 és ha a menedzseriroda a szárnyai alá veszi, akkor még jobban ki tud teljesedni a 19 éves énekes.

A fiatalabbik Vastag testvér boldog, hogy ilyen gyorsan elkelt és profik segítik majd karrierjét. Amíg az X-Faktor le nem cseng, addig a menedzselés parkoló pályán áll, hiszen nem akar egymásnak keresztbe tenni az RTL Klub és az iroda. Tomi most a tanulásra összpontosít, hiszen érettségi előtt áll. De amint sikeresen levizsgázik, költözik bátyja után Budapestre. Tomi reméli, hogy a rajongói ezentúl Csabira fognak szavazni, és nem engedik kiesni bátyját, és segítik megnyerni neki az X-Faktort.

Hasonló bejegyzések..

21 hozzászólás

 1. HERMI (nátor) szerint:

  NAGYON sokakkal nem érek egyet. Én NORBInak és Nikolasnak
  szurkoltam. Ne mondja RÁM senki, hogy szánalmas vagyok, mert Csaba nem is tehetséges, csak elkábítja a kis csitri lányokat.Ha viszont Veca helyett Csaba esett volna ki, akkor meg az ő rajongói lettek vola felháborodva.
  Keresztes Ildi viszont jól döntött,mert nem igazságos, ha egy ember szeva érvényesül.És Veca nem volt benne a döntőben, csak a legjobb négyben.

 2. Olgi szerint:

  Kedves Urak, Hölgyek!

  Annak ellenére, hogy nem illik mindenkire a vélemény nyilvánítók között ez a megszólítás.Kár a Keresztes Ildikót a földbe döngölni, ugyanis ő már tett le valamit az asztalra,úgy gondolom a Janicsák Veca sem marad “kenyér” nélkül, és úgy gondolom, hogy Önök ezennel véleményt mondtak nemcsak Király Norbiról, hanem Joe Cokkerről, Rod Stewartról és Mick Jaggeről, ugyan is a világ sok ezer rajongója megörül ,hallgatva a koncertjeiket és úgy tűnik ők sem a tiszta hangjukkal lettek ikonok. Ezért tartunk itt ahol….úgy látszik a génjeinkbe örökre beivódott az irigység és rosszindulatúság és ezen már semmi sem változtat, megérdemeljük hogy kihaljon a magyar nemzet….

 3. majki szerint:

  Ki az az elmebeteg kiadó, aki a már már bántóan repedtfazék hangú és közönséges K.L. Norbit akarja foglalkoztatni, és főleg kinek adnák el azt a zérót, amit ez a srác produkál (ja, biztos a VV rajongók táborának, nekik biztos bejön)! A mentorok brahiból tobábbjuttatták a srácot és úgy tűnik bakot lőttek vele, de már nincs mit tenni, mert az egyszerű szavazóknak sajnos tetszik, és Magyarországon ők vannak többen, a szavazófülkékben is! Én egyébként a Janicsák Veca kiesése után kiábrándultam az X faktorból, és nem nlzem tovább!!

 4. bama szerint:

  elkeserítő, hogy ilyen alpári módon nyilvánulnak meg emberek, ha valami nem úgy alakul ahogy ők szerették volna. Vecában is csalódtam, nem gondoltam volna, hogy ő is el kezd áskálódni, és hisztizni.Nem szép dolog tőle, hiszen az apukájának sincs olyan hangja mint neki, sőt igen sok a hasonlóság Norbi hangjával, és még is befutott, mert akkor egyedi volt.Az édesapja hangja sem volt túlságosan képzett (megjegyzem én úgy is szerettem)különleges volt amit csinált és azzal elég sokáig a felszínen tudott maradni a zene világában. Vecának gyönyörű hangja van és ha szerencséje van be fog futni (jó szám kérdése az egész)a helyezéstől függetlenül. Norbi különleges és ezt is be kell látni,lehet szeretni és lehet nem szeretni, egyenlőre a nézők többsége őt szereti, ezt is tiszteletben kellene tartani, Vecának és a rajongóinak is. Tudni kellene méltósággal viselni a kiesést is, hiszen ez még csak a kezdet minden versenyző számára. A jövő majd eldönti ki lesz a versenyzők közül valódi sztár.

 5. Ildi szerint:

  Kodály Zoltán és Bartók Béla forog a sírjában, hogy egy artikulátlanul ordibáló ember jut a legjobb 3 közé a szépen éneklő emberek helyett. Ha a mentoroknak van önkritikája Vecát visszahívják. Király L. Norbinak az énekesek között semmi keresni valója nincs, Keresztes Ildikóval együtt hiába tartja magát olyan nagynak. Keresztes Ildikó ne szólja le Charlie és Hooligans dalait, mert az övé sem világ rengető.

 6. Tüncy szerint:

  Sajnos ez már nem egy tehetségkutato,mivel legtöbbször a nézők választanak szimpátia alapján,akkor minek vannak ott az énekes mentorok nekik kellene legjobban tudni ki megy ás ki marad!Veca kiesett,Csabán kivül ki tud még “énekelni”?A legjobbakat már kiszórták!

 7. Somi szerint:

  Lám-lám, a magyar mentalitás!
  Érdemes visszaolvasni a marakodást :((

 8. eve1950 szerint:

  szánalmasak vagytok akik nem érzitek és nem haljátok a VASTAG CSABA HANGJÁT TEHETSÉGÉT!!!!!!!!!!

 9. erdélyi szerint:

  Istenem,hova süllyedt ez a magyar társadalom Tisztelet a kivételnek,de olvasva a kommentárokat,szégyellem kiejteni én is magyar lennék csak hát senki nem vette számitásba, hogy nagymamám születési helye az Anyaország volt,1918 ban tudjuk kik meghúzták a határokat.Igy most a túloldalról izgulom végig az XFAKTORT,mást nem tehetek a szabály az szabály ,mi nem szavazhatunk.Elképedve látom,mennyire intoleráns bejegyzésekre képesek ,miután fontoskodva mernek művészetről művészi előadásmodról úgymond hozzáértő véleményt nyilvánitani,vulgáris kifejezéseket használva.Olvasom a románozást,cigányozást,..Azok akik összetévesztik a kultúrális rendezvényt a fotbalpálya lelátójával,magukra vessenek.Úgyannakkor feltételezem,hogy soha nem lépték át az országhatárt, megismerni és elcsodálkozni a rendkivülien gazdag természeti,kultúrális,sokszinű,emberszeretetben gazdag ERDÉLYORSZÁGOT-mi igy hivjúk,csakis büszkeségből és szeretetből-Úraim,hölgyeim,ha egy kultúrális rendezvény önökből ilyen vulgáris indulatokat,szavakat váltanak ki akkor a mindennapi nehézségekkel hogyan veszik fel a harcot?

 10. Maczák Tiborné szerint:

  Miért kell ilyen pocskondiázó szavakkal illetni a Keresztes Ildikót? Azért mert a Veca kiesett, az még nem jelenti azt hogy nem fog szép zenei karriert befutni..Látjuk, halljuk hogy szép hangja van, dekorativ hölgy! Izlések, és pofonok különbözőek de az értelmes jóizlésű emberek kulturáltan nyilvánitanak véleményt!!!!4

 11. Kovacs Annamaria szerint:

  Ez a nő nemcsak, hogy gyáva, de nem tud elvonatkoztatni attól, hogy nő .Sajnos nemcsak az ő szívet, hanem az összes többi nő szívét is megdobogtatták a hamisan éneklő Csaba dalai.Én hamis hangra nem szavaznék, bár a Csabát szívesen látnám magam mellett.Ennek a nőnek meg csak annyit üzennék, hogy terelgesse élete végéig ennek a gyönyörű hangú kislánynak a karrierjét, mert most bizony méltatlan viselkedésével, egy olyan ember fog győzni aki bármennyire is aranyos, a hangja egy nulla.

 12. rosalinda szerint:

  minek ez a sok balhé,a mentorok ugy érzik nem tudják eldőnteni ki a jobb,nekik már mindenki tehetséges aki bentmaradt,ezért bizzák a szavazokra a döntést,szerintem a szavazok szeme és füle kellene jobban odafigyeljen kire küldik a voksokat

 13. bozse szerint:

  SAJNÁLOM VICÁT HAJRÁ NIKOLAS ANETT TE MEG NE IRIGYKEDJ ÉS NE CIGÁNYOZZ MEGFOGJA NYERNI NIKOLAS!!!

 14. Gonda Györgyné szerint:

  Keresztes Ildi. Mennyi pénzt kaptál a Vastag családtól, hogy ne a Vecára szavazzál. Te nyustyi. Maradtál volna romániáda. Itt rontod a levegőt. Van már itt elég tróger így is.Mária

 15. gino szerint:

  Sajnálom,hogy a legtehetségesebb énekest hazaküldték!!!
  Keresztes Ildikó kézen fogva Norbival a cirkuszban bemutathatja tudását,itt Nem!
  Nem követem tovább a műsort.

 16. Juhász Gyuláné szerint:

  Keresztes Ildikó egy nem hozzáértő szakember. Azt a kislányt aki magasan a mezőny fölött volt, azt ejtette ki. Miért is? Mert a fiatalabb Vastag gyereknek mentora volt.Ez a felháborító. Már csak az kell, hogy egy olyan valaki nyerjen mint Norbi, aki inkább cirkuszba illő volna. Vagy megint egy külföldi kakapos legény, aki arra se méltetja az embert, hogy levegye a kalapját ha mással beszél. Két ilyen parasztot ismerek az országba. A másik Balog Szilárd / Trutymó a csiga TV-né. /.

 17. Antalfalvi Béla szerint:

  Súlyos hiba volt az illetékesek részéről csak a valóban jó előadóművészt tekinteni, mert Keresztes Ildikót eddig szívesen hallgattam, de ma végérvényesen felszínre került, alkalmatlan szakértői képessége,- teátrális műviselkedése és hatásvadászata mellett – hatalmas mélységbe és csalódásba taszította az zenéhez értő és azt imádó nézőiket, amely az RTL műsorától való eltávolodásra ösztönöz
  Janicsák Veca hangi- és előadói kvalitásai messze meghaladják mindhárom férfi versenyző képességeit!!! Ez oly bosszantó, hogy műsorukra a továbbiakban nem vagyok kiváncsi

 18. Newtrend szerint:

  SZÖRNYŰ! Miért engedte át Ildikó a döntést? Elszomorító,hogy az igazi tehetségek kiestek,egyszerűen nem hiszem el,hogy ő nem hallja Norbi nagyon hiányos énektudását…ha kikerül show-ból,nem biztos,hogy elég az üvöltözés és a szípad körbeugrálása,énekelni is kell amit ő nem tud…kezdetben még elhanyagolható volt,de most,hogy a végéhez közelítünk ahhoz,hogy kikerüljön a X-faktor győztese,itt már ez nem megengedhető!! ordítani mindenki tud,énekelni?azok akik tudnak már szinte mind kiestek…sajnos. Számomra véget ért az X-faktor.

 19. NBS szerint:

  Sza rock rá, hogyan alszik Keresztes Ildi! Azért fizetik, hogy döntsön. Gyáva dolog így megfutamodni, vagy nulla szakmailag, vagy gyáva.
  Egyáltalán nem értem minek a zsűri, ha szinte mindíg a közönségre bízzák a döntést. Tisztán látszott, hogy Veca képességei messze jobbak Csabáénál és ezt Csaba is tudja.
  Elkéne dönteni, hogy Show műsort nyomnak, vagy tehetségkeresőt.

 20. Balázs szerint:

  Szomorú és igazságtalan dolog,hogy egy tehetségkutató műsorban a kiválasztott Ítészek(Keresztes Ildikóra gondolok)
  aki azon felül,hogy idétlenül és műmájer módon viselkedik,egy tehetségtelen szépfiú és talán az utóbbi idők egyik legjobb hangú énekesnője párbaja során a külső alapján ítélő nézők kezébe adta a döntést.A döntőbe jutott énekesek közül VECA hangja és előadása volt ami mindig a TV elé szegezett szombat esténként,ennek vége!Keresztes Ildikótól kérdezném,hogy így nyugodtan tud aludni?Vastagh Csabának a megjelenésén kívül semmilye nincs,de énekhangja az biztosan nincs.Igenis a szakértő énekesnőnek az a dolga,hogy eltudja dönteni,hogy a Vastagh Csaba féléknek nem itt a helyük.Visszataszítő a művésznő viselkedése és a megnyílvánulásai.

 21. olevendula szerint:

  Örülök a sikerüknek.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: