The Voice 4. élő adás, 4 kieső

Ismét négyen estek ki a Voice 4. élő showjából. Ezúttal a Szécsi ikrek – Böbe és Saci -, Schrott Péter és Henderson Dávid búcsúztak.

Tizenkét főre fogyatkozott a negyedik élő adásra a versenyben lévő énekesek száma. Ebben a showban is, mint egyik mindegyik élő adásban négy versenyzőtől kellett búcsút venni. Az adás sztárvendégei Falusi Mariann és Radics Gigi voltak, akik egy duettet énekeltek a 12 éve elhunyt Zámbó Jimmy emlékére.

A négy kiesett versenyző:

  • Szécsi Böbe (Mező Misi csapata)
  • Szécsi Saci (Somló Tamás csapata)
  • Schrott Péter (Malek Andi csapata)
  • Henderson Dávid (Caramel csapata)
A 4 Voice kieső (a képen): Schrott Péter, Szécsi Saci, Szécsi Böbe, Henderson Dávid (forrás: voice.hu)

A 4 Voice kieső (a képen): Schrott Péter, Szécsi Saci, Szécsi Böbe, Henderson Dávid (forrás: voice.hu)

A még versenyben lévő énekesek:

  • Mező Misi csapata: Pál Dénes és Veres Mónika
  • Somló Tamás csapata: Husnullina Regina és Weisz Viktor
  • Malek Andi csapata: Nádor Dávid és Schwarz Dávid
  • Caramel csapata: Berkes Olivér és Gájer Bálint

Megfogyatkoztak a versenyzők, és a zsűrinek is egyre nehezebb dolga volt a döntésekkor, de mindegyik mesternek döntenie kellett ezúttal is, hogy a két legkevesebb szavazatot kapott énekesül közül melyik viszik tovább.

Henderson Dávid negatív kritikákat kapott a produkciójára a mesterektől, a versenyző is elismerte, hogy helyenként hamis volt a Michael Jackson dalban. Caramel csapatából Berkes Olivért juttatták be az elődöntőbe a nézők, aki Bruno Mars dalával kápráztatott el mindenit, a mester pedig hosszas vívódás után Gájer Bálintot választotta, Henderson Dávid kiesett.

Andi csapatában a Somebody to love-ot éneklő Nádor Dávid jutott tovább gond nélkül a nézői voksokkal. A mester nem tudott dönteni, még a színpadra is odament a fiúkhoz, végül pedig kimondta: Schwarz Dávidot viszi tovább, így a rocker Schrott Péter búcsúzott a Voice-tól.

Mező Misi csapatából Pál Dénes lett a továbbjutó, aki Bródy János ismert dalát dolgozta fel, a Földvár felé félútont. Misi némi gondolkodás után azt mondta, hogy mivel ez egy ének verseny, ezért Veres Mónikát viszi tovább, ő ugyanis képzettebb, kész előadó. Szécsi Böbe esett ki.

Weisz Viktor – Valaki mondja meg

Somló csapatából Weisz Viktor jutott be az elődöntőbe, a mesternek a két lány közül kellett választania. Végül a Let it be-t éneklő Husnullina Reginát választotta Somló, így Böbe után a másik iker, Saci is kiesett.

A versenyt nyolcan folytatják tovább, a következő adás már az elődöntő lesz, ahol kiderül, kik alkotják majd a 2013-as Voice döntős mezőnyét!

Hasonló bejegyzések..