Te, a sztár: az újabb nagy dobás a netről

no images were found

Korábban szó volt róla, hogy a Tv2 a saját internetes portáljára várja a lelkes jelentkezőket, akik videofelvételen küldhetik be produkcióikat. Nos, az akció jelenleg is tart, de közben megjelent egy alternatív lehetőség is a dalos kedvű fiataloknak és időseknek. A Te, a sztár nevű új portál a Megasztárral karöltve újabb lehetőséget biztosít a feltörekvőknek. De mi is pontosan az a Te, a sztár?

Már júniusban elindult a Megasztár 5 kapcsán az internetes vigaszág. A http://tv2.hu/neaddfel oldalra várták mindazon énekes-jelöltek dalait, akik nem jutottak át az első rostán, vagy nem tudtak elmenni a válogatásokra. A szavazatok alapján valaki újfent esélyt kaphatott, hogy énekeljen a zsűrinek is. Azóta már új forduló zajlik, július 8-ától ismét lehet szavazni a szóban forgó internetes oldalon, és a legtöbb voksot begyűjtő énekesnek még a nyáron lehetőséget ígérnek a bizonyításra.

Te, a sztár.hu

Van azonban más lehetőség is. A Megasztár hivatalos online partnere, a Te, a sztár is jelentkezőket vár a http://www.teasztar.hu oldalon. Ez a portál már korábban is szervezett tehetségkutató versenyeket, és nem csupán az énekeseket, hanem a zenészeket, táncosokat, és más különleges produkciókat is várnak videó formában. Most azonban kicsit előtérbe kerül a hang, ugyanis a site a Megasztár partnerévé lépett elő, és már a Tv2-n is látható volt a promóciós blokkjuk.

Sokszor hallani, hogy az internet a lehetőségek kimeríthetetlen tárháza, ezúttal valóban a lehető legtöbb embert próbálják megcélozni a tehetségkutató ötödik szériájának munkatársai. A Te, a sztár oldalon minden héten lehet más dallal jelentkezni, és a szerencsés kiválasztottakkal a Tv2-es castingosok lépnek majd kapcsolatba. Még néhány népszerűbb előadó zenei alapját is megtalálhatja az, aki ezt a lehetőséget próbálja kiaknázni. A feltöltött dalokra lehet szavazni, azonban ez magában nem jelenti azt, hogy az előadót kiválasztják. Íme, itt a sansz, otthonról a számítógép és az internet segítségével is eljuthat valaki a Megasztárba. Aki tehetséget érez magában és meg szeretné mutatni egyéniségét, most már a Te, a sztár weboldalon is jelentkezhet.

Hasonló bejegyzések..

10 hozzászólás

 1. adrienn szerint:

  Sziasztok én Molnár Adrienn vagyok 14-éves és szeretnénk jelentkezni a Megasztárba mert az éneklés az életem,imádok énekelni csak az az egy baj hoigy nem tudom hogyan kell jelentkezni segítene valaki? 🙂

 2. Tamara szerint:

  Sziasztok.Illés Tamara vagyok.Nagyon szeretnék jelentkezni.15 éves vagyok, és Jakabszálláson lakok. Az iskolámban nagyon sokan szokták mondani,hogy mennyek el valamelyik tehetségkutató műsorba. Az X-Faktorba is jelentkezni szerettem volna, csak még nem vagyok 16 éves. Nagyon szeretek énekelni. Megszeretném mutatni az embereknek hogy én is tehetséges vagyok. A zsűritagokat is megszeretném közelebbről ismerni, nem csak a TV-ből…:)

 3. vanessza és barbi szerint:

  sziasztok váradi vanessza vagyok és szeretnénk jelentkezni én és a leg jobb barátnöm jonás barbara a megasztárba. 14 évesek vagyunk és az életünk az éneklés nagyon szeretünk együt énekelni. ózdi lakosok vagyunk és meg szeretnénk mutatni az embereknek hogy mijen ének tudásunk van. és nagyon szeretnénk meg ismerni a zsürit jobban. és valaki világositson már fel hogy hol kell pontosan jelentkezni mert nem értem.sziasztok

 4. NIKI VIRÁG szerint:

  SZERETNÉNK REGISZTÁLNI HOGY MI IS BENE LEGYÜNK A MEGASZTÁRBA ÉS MEG TUDNI TÖBBET.

 5. sárosi béla szerint:

  énekes szeretnék leni

 6. huszka Viktoria szerint:

  nekem jo tetszik

 7. Ujházi Terézia szerint:

  valaki homályosítson fel !!! előre is kösz 🙂

 8. Ujházi Terézia szerint:

  szeretném kedves közeli “ismerősömet” benevezni, de nem értem hogyan kell??? 🙁

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: