Liptai Klaudia lesz Tilla párja?

Bár még nem hozták nyilvánosságra, ki lesz Till Attila műsorvezető partnere a Megasztár ötödik szériájában, ám a TV2-től valaki kifecsegte, hogy a műsor szerkesztői Liptai Claudiát választották a női műsorvezetői posztra. A Bors nevet viselő napilap internetes portálján indult szavazáson, több mint 12 ezer klikk után 36,9%-al vezet, Zimány Lindát, Szabó Zsófit, Horváth Évát, Görög Zitát, Szekeres Nórát, és Bálint Antóniát utasítva ezzel magamögé.

Az utóbbi időben a színésznőnek sok megpróbáltatáson kellett keresztülmennie, ennek ellenére olybá tűnik, lassan, de biztosan sikerül neki visszarázódnia a mindennapok mókuskerekébe. Reggelente ismét láthatjuk őt a TV2 reggeli műsorában, részt vett a Balatonon megrendezett Kékszalag vitorlásversenyen, valamint a Kapcsolat koncerten is. Nemrégiben a csatorna Jóban Rosszban című sorozatának forgatására pedig Megasztáros fülbevalóban érkezett. – Ami persze nem feltétlen támasztja alá a kiszivárgott információt, de a Megafanokat elgondolkodtatja.

Tilla és Claudia ösvénye nyolc esztendeje keresztezte egymást hivatásuk kapcsán, s azóta már több közös munkán vannak túl, így ha a tehetségkutatóban újfent partnerek lennének a műsorvezetésben,  összeszokottságuk révén könnyedén megoldanák az élő adásban való esetleges gócokat. Ugyanakkor, Tilla egy számára ismeretlen munkatársnő mellett akár egy új oldalát is megismerhetjük a műsor során.

Noha a műsor szerkesztő nem vétózták meg, hogy számba vették Liptait is a válogatás során, ám a csatorna egyelőre cáfolja, hogy eldőlt volna a társ-műsorvezető kérdése.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Qtatom szerint:

    Liptai Claudia vezesse a műsort. Szükség van a varázsára-

  2. zoli szerint:

    szijasztok tudja valaki hogy káté evelin bejutto e

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: