Szirota Jennifer – Finálé

Szirota Jennifer találkozott Muri Enikővel a szombatra való felkészülés hetén.

Ellátta szakmai és rutinos tanácsokkal, hiszen Enikő már végigment az x-faktor küzdelmein.

Szirota Jennifer – 1. produkció

Pokorny Lia és Hajós András pozitívan értékelt, Hernádi Judit viszont bizonytalan maradt. Puzsér Róbert egy hosszú, őszinte és értékes tanácsod adott Jenninek, amitől könnybe lábadt a szeme.

Pontszámok: 10 + 10 + 10 + 6 = 36.

(Hair: Easy to be Hard)

Szirota Jennifer – Czutor Zoltán

Jennifer a Belmondo zenekar frontemberével lépett színpadra egy ismert, rockdallal.

“Ez a produkció azért oda volt téve” – Puzsér értékelése. Továbbá azt javasolta, hogy válasszon egy darab műfajt a sok közül, akár a jazzt.

Pontszámok: 10 + 9 + 10 + 7 = 36.

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. Krisztike szerint:

  Sajnalom hogy dzsennifer ki esett nagy kedvencem volt. De ugy gondolom hogy a hangjan van meg mit csiszolni. Egy enekes nem attol lesz enekes hogy tulsagosan nagy hanggal enekel eppen ezert is mondom hogy a hangjan van meg mit csiszolni. De attol fuggetlenul jo hangja van. Es en azert, is szeretem mert kedves aranyos es mert szeret enekelni es jo hangja is van.

 2. Csini szerint:

  Jennifernek kellett volna megnyerni aCsisz-t.Már a 2010-es X-faktor válogaton is ő volt a legjobb,hogy miért nem engedte a leglyobb 12-be Geszti az nem tudom.

 3. Lukács Patrik( Köröstarcsáról) szerint:

  Sajnálom hogy nem jenifer nyerte a csillag születiteket!!!! De minekünk akkor is őőő a nyeretes itt köröstarcsán !! Csak tudd jenifer mi szeretünk és számunkra te vagy a győztes hajrááá!!!!

 4. kati szerint:

  Sajnálom, hogy nem ő nyert. Már az x-ben is nagyon jó volt, de rengeteget fejlődött. Fantasztikus hang, nagyon szimpatikus versenyző volt. Az eddigi összes Megasztár, Csillag születik és x-factor legtehetségesebbje. Emlékszik még valaki az előző széria nyertesének nevére? Na Jennyről biztos, hogy hallunk. Én egész nap tudnám hallgatni.
  Amúgy eszembe jutott; érdekes lenne most újra összerakni a két évvel ezelőtti Geszti-hatost: Jennyt, Enikőt, Dorkát és még akinek a nevét már nem is tudjuk.

 5. Andi szerint:

  hajra Jennifer szuper vagy