Mészáros János Elek – Finálé

Mészáros János Elek nem túl beszédes, a kisfilmjéből azonban megtudtuk, hogyan él.

Megtudtuk, hogyan éli napjait, hogyan próbál azonosulni a természettel, amikor kikapcsolódik és feltöltődik általa.

Mészáros János Elek – 1. produkció

Hajós és Hernádi már nem igazán tudtak mit mondani, hiszen mindig csak dicsérni tudják. Puzsér Róbert szerint nem ő érdemli meg a győzelmet, a saját árnyékát még nem tudta átlépni. Lia értékelését senki nem értette.

Pontszámok: 8 + 9 + 10 + 6 = 33.

Mészáros János Elek és Tabáni István

Pokorny Lia madjnem elsírta magát a közös produkción. Hernádi Judit kijelentette, hogy saját magára büszke, Hajós pozitívan értékelt. Puzsér jó tanácsaival látta el Jánost.

Pontszámok: 10 + 10 + 10 + 6 = 36.

Hasonló bejegyzések..

40 hozzászólás

 1. ditike szerint:

  Kedves elek. Családom és jómagam is csak magának drukkoltunk. Mind ketten komolyzenei pályán voltunk. A 3 kislány születése az énekszakos pályámat félbetörte. Vagyis feladtam. Mert mi a 3 a Kislányc. darabon ismerkedtünk meg és álmodoztunk. szegények voltunk igynem volt más lehetőség, a legszebb hivatást választva anya voltam. azér énekeltem de nem a főiskolán. Önnek meleg,bársonyos hangja van amit ma az énekeseknél alig-alig hallani. Lélek és szív nélkül csak kiabálni lehet. A hang maga sem elég azzal tudni kell bánni. bocsánat ha valamit mondok Én azt hiányoltam egy kicsit, hogy nagyon szerény volt, nem engedte el igazán, a hangját, Hagyja szárnyalni Olyan szép. Bátrabb legyen.Kívánom, hogy sokáig hallhassuk hangján, a kitárt szívét. Olyan társat találjon aki segíti és nem gátolja a további dalolást.
  Én ma 80 éves leszek, és fiatalos vagyok. Köszönöm annak hogy dalolhattam szép klasszikus preklasszikus dalokat.Énekelhettem Miséket fiatalon.17 évesen. aki muzsikál vagy dalol az mindig fiatal marad lélekben, ami megszépití az életét. szeretettel gratulálok.

 2. zsómami szerint:

  A szívemig hatolt ahogy énekelt JÁNOS, vártuk a sikerét és győzött!!! A teremtőnk ajándéka vagy TE is, köszönjük NEKI ezt a szép ajándékot.Ó bárcsak megbecsülnénk és értékelnénk mindent amit TŐLE kapunk, és figyelnénk a SZAVÁRA, akkor boldogan élhetnénk ezen a csodás FÖLDÖN!!!! Áldjon meg a TEREMTŐNK, hogy mindezt tiszteletben tartod és vigyázzon RÁD!

  Példabeszédek 2:2O-22, 3:13.

 3. Reka szerint:

  Kedves János!
  Örülök családommal együtt,hogy nem dölt be, káprázattal és hazugsággal teli Médiának.Maradt ÖNMAGA,nem él álomvilágban, maradt a nagy VALÓSÁGBAN!!!Amit nyert,azt szerintünk megérdemelte,de egy teljes életre nem elég.Jól gondolkozik,Fő a biztonság,illetve a család és a munka. Igen,mi negyvenesek már igy gondolkozunk,első a BIZTONSÁG,utána jöhet a “TÖBBI”.Az énekléssel foglalkozzon belátása szerint,mint eddig.
  Reméljük még halljuk ÖNT énekelni,mert csodálatos énekhangja van!!!
  További sikereket!!!

 4. anticeleb szerint:

  A presbiter urat, amióta nyert,egyre jobban bírom,mert már nem kenetteljes, van humora,és egyelőre nem hagyja magát bepalizni.
  Ez a dal, viszont egyértelműen, TABÁNIÉ. megjelenés, jó értelemben vett rutin, előadásmód, átütő erő, és HANG, HANG, HANG!!
  Mészáros a fasorban sem volt, az angol, meg finoman szólva nem az erőssége. Mentsége, hogy kényszerítették erre a dalra, oszt helytállt, de ez nem az ő terepe.

 5. Eszter szerint:

  Kedves János csak gratulálni tudok.
  Csodálkoztam az egyik hozzászólón, miszerint Plazmának kellett volna
  nyerni.
  Én tőle sem dallamot sem szöveget /érthetőt, szépet, gyönyörködtetőt/
  nem hallotttam, csak haratyolást. /Igy finom is voltam/

 6. Nikca 21 szerint:

  Gratulálok! De nem Mészáros János Eleknek kellett volna megnyerni hanem vagy a Quantum XXL-nek vagy a Plazmának kellett volna megnyerni!!

 7. Érték szerint:

  Ha MJE, csak annyit ért el, hogy, az RTL főműsoridőben adott opera áriákat, akkor már nem élt hiába.
  Ha MJE, csak annyit ért el. hogy Tabáni, főműsoridőben János kíséretével, pazarul előadott egy gyönyörű dalt, már nem élt hiába.

  Mindketten,a közönség segítségével, tapsával. szeretetével, fityiszt mutattak a celeb világnak, királyviktoroknakvastagcsabáknakplázacicáknak, az egész műanyagvilágnak!

  Van remény!

  Félreértés ne essék, nem gondolom, hogy az egyik egy új Simándy, míg a másik a magyar Freddy, de azt bírom, hogy a trendi ellen mennek.

  Tudom, hogy a tehetségkutatók mega x-ei között is felbukkanhatnak csiszolatlan gyémántok, mint ahogy azon kívül vannak és lehetnek fantasztikus tehetségek!

 8. manyika szerint:

  Kedves János !

  Végig kísértük a csillag születik adásait mind végig drukkoltunk,hogy tovább juss és sikerült.Nagyon megfogott a szerénységed a hangod a tartásod.A jó Isten áldjon és kísérje utadat.

 9. moncsi szerint:

  Kedves János!!! Nagyon biztam abba hogy ön nyeri meg a csillag születik 2012 es versenyét. Önnek fantasztikus hangja van és egy nagy tehetség sok sikert és minden jót önnek. Gratulálok!!!

 10. gitta szerint:

  Kedves János! Nem is tudom leirni azt a boldogságot amit az énekével, hangjával, és szerénységével végig a szinpadon szerepelt A zsüritagok szégyeljék magukat,hogy arra sem méltatták,hogy tapsoljanak vagy feláljanak A Puzsérnak meg azt üzenem, hogy amit müvelt a szövegével az teljesmértékben felháboritó fujj!!!!! további sok sikert kivánok alig várom, hogy megjelenjen a cd-je mert vevö vagyok rá

 11. Judit szerint:

  “Pokorny Lia madjnem elsírta magát a közös produkción. Hernádi Judit kijelentette, hogy saját magára büszke, Hajós pozitívan értékelt. Puzsér jó tanácsaival látta el Jánost.” DE NEM AZ EREDMÉNY HIRDETÉS UTÁN !!!!!!!!! János nehéz lesz, de próbáljon olyan maradni, mint a győzelem előtt !! Bizony sokszor megborzongatott, könnyeket csalt szemebe . Gratulálok

 12. Marika szerint:

  Nagyon örülök,hogy Te nyerted meg,gratulálok!Végig Neked drukkoltam.Te vagy a magyar Paul Pott!Remélem ezt a média is így gondolja és ország-világ is megismerhet általuk,nem veszel el a sülyesztőben.További sok sikert kívánok!

 13. nagymami szerint:

  Mivel nem vagyunk egyformák, a vélemények is különböznek.Ez így természetes.Akinek akkora hangja van , hogy lelkeket érint és ríkat, annak küldetése van.Azt kell énekelnie amihez hangja van.Legyen az magyar nóta,népdal, opera, operett, vagy bármi ami szép, amit szeret és szeretnek Arra kérem -szerintem sokak nevében-, hogy ne fossza meg az élménytől azokat akiknek tetszik -mert nincsenek kevesen-, képezze magát feltétlen készítsen lemezt.Gratulálok

 14. Mery szerint:

  A legnagyobb tisztelettel kijelentem MÉSZÁROS JÁNOS A MAGYAR ZENEI KULTÚRA GYÖNGYSZEME !!!Tessék a TV-nek, Médiának , Bulvároknak meg becsülni őt , mert Ő egy nagyon nagy értéket képvisel a Magyar Kultúra Területén.Méltán és becsülettel nyerte meg a Csillag Születiket.Kérem a Bulvárt ne kutakodjon életében , valótlan dolgokat ne írjon róla, mert ő egy tiszta igaz magyar ember, aki a szeretetével adja nekünk gyönyörű hangját, magyarságát.Sok ilyen emberre lenne szüksége szép Magyar Hazánknak!!! Isten Áldása segítse útját , minden jót kívánok , és várjuk nagyon koncertjeit, fellépéseit, no és CD-jét.Köszönöm János , hogy vagy nekünk, az igaz magyar lelkületű embereknek.Te vagy nekem a Nagy Csillag és a magyar ANDREA BOCElLI!!!Köszönöm!!

 15. juciklon szerint:

  Kedves János!

  Ön mellett eltörpült ennek a szerencsétlenül kitalált tehetségkutatónak minden szervezője és szereplője, de leginkább a bugyuta és ostoba zsűri.
  Az Ön által képviselt elhivatottság lejáratóivá váltak. Méltán lehet büszke sikerére, sok millióan ézeztük Önnel együtt az egyszerű, öszinte lelki tisztaság szükségességét ebben a hamis világban. Ön csupán örömet akart szerezni az embereknek énekével. Köszönjük!!!!

  • Rozika szerint:

   Kedves János !
   Gratulálok, végre egy olyan ember nyert, aki megérdemli, gyönyörűen énekelsz.
   Igaz, jó magyar ember vagy !!!
   Köszönjük !!!

 16. ica szerint:

  Kedves János,

  egyet sem törôdjön a negatív hozzászólásokkal – az élet már csak ilyen – örüljön csak a jól megérdemelt, Szt. Pál apostol szavaival igencsak találóan megfogalmazott – munkája sikerének és ne szálljon el továbbra sem magától ahirtelen jött gyôzelemtôl. Eza agarncia, hogy továbbra is szerethessük.

  Erdélyi nô

 17. Sanyi szerint:

  Kedves János!Szivböl örülök a sikerednek s a gyözelmednek,szivböl kivánnok neked még hasonlo sikereket és boldogságot!

 18. Jucus szerint:

  Kedves János! Csodálatos a hangod remélem még sokszor hallunk és
  remélem az Operaház is felfigyelt a gyönyörü hangodra és meghivnak énekelni. a Puzsérnak meg üzenném először tanuljon jó modort és tanuljon meg viselkedni és azután kéne másokról véleményt mondania.
  Jutka néni

 19. Alkony szerint:

  Nagyon élveztem! Gratulálok! Végre a nézők szavazata számított!Szinte hihetetlen volt számomra is !De nagyon örültem! Csak így tovább!

 20. gyula bá. szerint:

  Végre egy ÉNEKES,aki nem m

  ások tollával ékeskedik!

 21. Iluci szerint:

  Kedves Mészáros Mérnök Úr ,
  GRATULÁLOK!
  Minden adást végig néztem, azt az élményt amit nyújtottál ritkán lehet átélni. Magyarul énekelni a színpadon ez a mai fiatalok számára ciki, de te bebizonyítottad, hogy a nézők többségének ez kell, ez tetszik. Puzsérnak üzenem, hogy végezzen közvéleménykutatást, hogy mi az az irányzat ami a nagyobb rétegnek tetszik. A mai társadalom nem csak tinikből áll. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem tetszett a másik két versenyző, mert kiválóan teljesített mindkettő a maga területén. János te egy igazi CSILLAG vagy, téged fel kellett fedezni.
  Gratulálok, hogy jelentkeztél a megmérettetésre, gratulálok a győzelemhez és remélem, hogy még sokszor elbűvölsz a simogató hangoddal.
  Egy kézdivásárhelyi rajongód.

 22. Kedves János szerint:

  Köszönöm ezt a csodát amit amit át élhettem a dalaid hallgatása közben győzelmedhez gratulálok erőt egészséget és Isten áldása kísérje éltedet

 23. emsi szerint:

  Élmény volt Téged hallgatni, köszönöm.Remélem még sokszor hallunk,
  a legjobbakat kivánom Neked.

 24. Judit szerint:

  Szívből gratulálok Jánosnak. A zsűrinek pedig üzenem, hogy illet volna legalább színlelni, hogy örülnek János győzelmének.

 25. szuszi szerint:

  Kedves Janos !
  Tudtam hogy te fogsz nyerni !A szerenyseged elbuvolo mintha hibasnak ereszted volna magad a tobbi versenyzovel szemben hogy nyertel nem te vagy az oka a jo Isten adta ezt tehetseget hogy ide juss, gratulalok. Maradj meg ilyennek !

 26. Mich szerint:

  Gratulálok! Jó volt hallgatni heteken át!! További sok sikert!

 27. pecus szerint:

  igazan megerdemelte gyényérő volt remelem sokaig halgathatunk sok sikert

 28. mama szerint:

  Ha egy mezőgazdász mérnök szereti a földet és a növényeket,szóval gazdaszemmel,szívvel dolgozik,attól még nem kukoricajancsi és nem félművelt.Érdekes módon senki nem veszi ezt észre,csak azt,hogy gazdálkodó.Szerintem nem szállt fel a magas lóra és igenis ez az igazi érték.Nem hívalkodik,nem kérkedik–teszi a dolgát minden téren.A hangja pedig gyönyörű,amitől kirázott a hideg,.Sajnos a többi énekesnél ez nem tapasztalható-“tucatárú”,amiből ezeregy van és el fog veszni mint tengerben a csepp.
  Kedves János -maradj önmagad.
  Jennifernek meg ajánlanám,hogy képezze itthon átlagos hangját,mert Amerikában kifutólánynak ha megfelelne.Ki magasra törtet alap nélkül nagyon nagyot esik.Ezt csak igazi anyai tanácsként mondom.
  egy mama

 29. dumás szerint:

  Gratulálok az első helyhez,igazán Te vagy ki megérdemelted a díjat,mert a népnek a szívébe hatoltál a hangoddal!Remélem még sokszor látunk szerepelni!)))

 30. kata szerint:

  Köszönöm a heteken át tartó élményt,az emberi tartást,tisztaságot.
  Gratulálok,remélem még sokat fogjuk látni hallani és sok örömet fog még nekünk szerezni.
  KÖSZÖNÖM.

 31. Kincsem szerint:

  Kedves János ! Amikor a csillag születik első adását láttam megbeszéltük a látottakat. Akkor még csak azt mondtam nekem a bajszos énekes tetszett. Ma már a neved részemre is és több száz néző számára ismertté vált. A szívből jövő hangod gyönyörű, adásról adásra mindig elkápráztatott.

 32. Endre szerint:

  Kiváló hang, kiváló tehetség! Igazán megérdemelte a győzelmet!

 33. Zsuzsanna szerint:

  Kedves János!
  Ha Te nem énekelnél ,nem nézném ezt a műsort!
  Nekem Te vagy a győztes!Szeretem a hangodat,énekelj még sokat, ezzel Te
  sok embernek örömet viszel az életükbe! Sajnos ez a zsűri már nem tud
  Neked mit mondani!

  • Piros szerint:

   Kedves JÁNOS,
   a Jóisten áldjon meg-igaz,jóérzésű magyar vagy és,hogy te nyertél az bizonyitéka annak,hogy vagyunk még”egynéhányan” akik ha összekapaszkodunk “megmaradunk”.Reményt adtál-köszönöm…köszönjük.
   A hangod és egyéniséged Isten ajándéka.

 34. tomy szerint:

  Szerintem csodalatos hangod van,ilyen tisztan enekelni szinte keptelenseg.Hajra Janos en neked szurkolok.

  • Magdi szerint:

   Kedves János!

   Ezt a csodát, amit Tőled kaptunk köszönjük.Remélem,hogy még nagyon sokszor melengeted a szivünket,ezzel a csodálatos,tiszta,gyönyörű
   hangoddal. A jó Isten áldjon és kisérje szerencse az életed.