Szakított Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté

Nem tartott sokáig a szerelem Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté között. Az álompár alig egy hónap után szakított – írja a Blikk.

Mint korábban megírtuk, az X-Faktor felfedezettje és az operettsztár akkor talált egymásra, mikor Kerényi Miklós Máté szakított korábbi kedvesével, Felméry Lili balerinával. Enikő és a színész kapcsolata közös darabuk, a Ghost próbái során lett egyre bensőségesebb. Kerényi sokszor aludt az énekesnőnél és többször látták őket együtt szórakozóhelyeken is, azonban nyilvánosan sosem vállalták a románcot.

Máté akkoriban úgy fogalmazott: barátként tekint a lányra. Talán ez lehet az oka a szakításnak, ugyanis a Blikk információi szerint Enikő a napokban külföldre utazik, ám nem Kerényivel, hanem barátnőjével.

Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté

Vége? Muri Enikő dobta Kerényi Miklós Mátét?

“Augusztus elején egy hetet kint töltünk Barcelonában Barbi barátnőmmel, aki az Operaházban balerina. Még nem túl rég ismerjük egymást, de jóban lettünk, az ő ötlete volt, hogy utazzunk el egy kicsit” – újságolta az X-Faktor felfedezettje.

És hogy az énekesnő miért nem Mátéval megy nyaralni? A válasz egyszerű: “Mátéval köztünk nincs semmi, ha együtt lennénk, akkor vele mennék Barcelonába is” – mondta Enikő.

Kerényi Miklós Máté nem reagált a hírre.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: