Meghalt Komár László

Komár László évek óta súlyos, gyógyíthatatlan betegségben szenvedett. Az énekes ma, október 17-e hajnalban hunyt el. 67 éves volt.

Komár László 1944-ben született. A Scampolo és a Dogs együttesek tagja volt a 60-as években. Fellépett az Atlas és a Bergendy együttesekel, a 70-es évek elején pedig a Non-Stop tagja volt.

1981-ben jelent meg első nagylemeze Pepita néven, melyet több másik is követett. 2011-ben a Hungaroton Kiadó életműdíjat ajádnékozott az énekesnek.

2004-ben, 60 évesen újra apa lett, Karolina édesanyja a negyedik felesége volt. A kislányért sokat kellett Komárnak harcolnia, mert az ex-feleségével nagyon megromlott a kapcsolata. Ötször nősült, a harmadik feleségét, Krisztinát kétszer vette el, eleinte senki nem tudott a titkos nászról.

Elhunyt Komár Laci

Elhunyt Komár Laci

Komár betegségéről nemigen beszélt. 2010-ben vallotta be, hogy még 2006-ban a lábában daganatot találtak. Akkor azt mesélte, hogy kétszer kapott kemoterápiás kezelést, később pedig más gyógymódokhoz kezdett el folyamodni. Két évvel ezelőtt, 2010-ben azonban újabb daganatot állapítottak meg az énekesnél.

2012 szeptemberében egy hajszálon múlt az énekes élete, ugyanis tüdőembóliával szállították kórházba. Kriszta lélekjelenlétén és gyors döntésén múlt, hogy az orvosok meg tudták menteni Komár életét, aki nem hitte, hogy valaha is ki fog kerülni a kórházból. Nagy sóhajtások között csak ennyit mondott:

„Köszöntelek, drága otthon, hát itt vagyok újra!”.

Komár László október 17-e hajnalban, otthon, felesége karjai között halt meg.

Nyugodjék Békében!

Hasonló bejegyzések..