Palácsik Tímea lemond a gyermekvállalásról

Palácsik Tímea és Andy Vajna augusztusban kötik össze az életüket. A románc nem volt felhőtlen az elmúlt időben, először arról írt a sajtó, hogy Vajna egyáltalán nem akar nősülni, később kiderült, mégis megtartják augusztusban a lagzit, méghozzá Antonio Banderas villájában. Utána jött Timi Balaton Soundos incidense, de a producer azt is elnézte neki.

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy Palácsik Tímea egy idegennel, ölelkezve lépett le a Balaton Soundon, miközben Andy Vajnával való esküvőjére készül. Hiába a botrányos viselkedés, Vajna úgy döntött, hisz jövendőbeli menyasszonyának, és tudja, semmi esetre sem csalná meg.

Andy és Tímea között 39 év korkülönbség van, ez majdnem tíz évvel több, mint ahány éves Timi, hiszen ő még alig múlt el 30. Köztudott, hogy Vajna szereti a sokkal fiatalabb lányokat, ám eddig még egyikükkel sem jutott el a házasságig. Először májusban akart a pár frigyre lépni, ezt később elhalasztották, ám úgy tűnik, az augusztusi álomlagzi már biztosan meg lesz tartva.

Andy Vajna és Palácsik Tímea

Andy Vajna és Palácsik Tímea - Augusztusban álomesküvő!

A 39 évnyi korkülönbség miatt a párnak mások az igényei, Palácsik például szeretne gyermeket, ezt többször is hangoztatta a médiában. Ám a 69 éves producer erről a kérdésről másképp vélekedik, ő nem vágyik gyermekre annak ellenére sem, hogy 2007-ben öngyilkos lett a fia, Justin.

Vajna egy közeli barátja tavaly elárulta a Life.hu-nak, hogy annak idején Dobó Katával is a gyerekkérdés miatt mentek szét, és valószínűleg nem venné el Palácsik Tímeát, ha az ilyen álmokat dédelgetne. Annak ellenére kénytelen lemondani Timi a gyermekről, hogy korábban azt nyilatkozta, szeretne magánóvodát nyitni, és a születendő lányát majd meg fogja védeni a Damu Rolandhoz hasonló férfiaktól.

Hogy mennyire lesz hosszútávon elviselhető a gyermektelenség Palácsik számára, nem tudni, ugyanis sem ő, sem Vajna nem kívántak nyilatkozni a Blikk riporterének.

Hasonló bejegyzések..