Demes Tamás videó: 2. élő adás

Demes Tamás szerint az x-faktor versenyen nem elég, hogy jól énekel és jól mozog, ennél sokkal többre szükség van ahhoz, hogy továbbjusson, vagy megnyerje – nyilatkozta a produkció előtti kisfilmben a fiatal énekes. Demes Tamás egy igen nehéz dalt választott. Cserháti Zsuzsa – Hamu és Gyémánt című dalát adta elő, sajátos feldolgozásban.

Demes Tamás: Hamu és Gyémánt (Cserháti Zsuzsa)

Az aláfestő zene annyira feldolgozás volt, hogy nem nagyon passzolt ehhez, az egyébként lírai, lassú dalhoz. Geszti Péter szerint a dal nehezebb volt, mint amit Tamás jelenlegi tudásával elő tudott volna adni. A hangszín igen érdekes és felismerhető, bár Malek Miklós szerint nagyon izgult, ami hallgató is volt. Nagy Feró úgy vélekedett, hogy iskolás volt az előadás. Nagyon jól előadta, de a szenvedély, képzettség és profizmus hiányzott belőle. Keresztes Ildikó úgyis mindig megvédi “gyermekeit”, ez most sem történt másként, ő természetesen dicsérte.

Demes Tamás elismerte, hogy izgult, és nem igazán volt 100%-os az előadása, illetve szerinte is picit nehéz volt a dal, de szívesen énekelt egy olyan nagyszerű énekesnőtől, mint Cserháti Zsuzsa.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: