Nagy Duett: Kiesett Kovács Lázár és Détár Enikő

A második évadját megélő Nagy Duett második adásában szoros versenyben búcsúzott Kovács Lázár és Détár Enikő. Bangó Margit és Lakatos Márk nagy sikert arattak, a zsűri 30 pontot adott a produkciójukra.

Hetek óta szorgosan próbálnak a Nagy Duett sztárpárjai. Ez a múlt héten sem volt másképp, Bereczki Zoltán irányításával folytak az előkészületek a vasárnapi, második élő showra.

Először kapott a Nagy Duett 2-ben maximális pontot egy páros. Bangó Margit és Lakatos Márk érdemelték ki Majka és Curtis: Belehalok című dalával, nagy sikert arattak vele. A második helyen Szinetár Dóra és Dopeman végzett 28 ponttal, ők is nagy sikert arattak a Kiss című nótával. A harmadikként Király Linda és Szabó Győző zárt 27 ponttal, ők Adele Rolling in the deep című dala volt a produkciójuk.

Détár Enikő és Kovács Lázár nem folytathatják a versenyt

Détár Enikő és Kovács Lázár nem folytathatják a versenyt

A középmezőnyben Kökény Attila és Cseke Katinka végzett, a Micsoda nő ez a férfi slágerrel. Holtversenyben velük Gáspár Laci és Erdélyi Mónika zártak, ők egy Cserháti dalt adtak elő. 24 pontot zsebelt be Szandi és Zsidró Tamás, akik a Gedeon bácsival álltak színpadra. A Ma jól vagyok című dal 23 pontot ért Csézynek és Gesztesi Károlynak. A sereghajtók Szulák Andrea és Papp Gergő (Quando,Quando,Quando) párosa, valamint Kovács Lázár és Détár Enikő (Jég dupla whiskyvel) lettek, mindkét pár 22 pontot zsebelt be.

A nézők úgy döntöttek, hogy Kovács Lázárnak és Détár Enikőnek kell ezen a héten búcsúznia. A jövő héten nyolc párossal, új slágerekkel folytatódik a Nagy Duett.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

 1. tripla x szerint:

  Miért mindig az esik ki,aki kezdi fellépést?
  Amit a Liptai csinál,az nem műsorvezetés.Lehet szórakoztató műsort csinálni úgy is,hogy nem a kollégáidat cinkeled.De a Liptai máshoz nem ért.Van egy mondás,hogy “amíg másokról beszélsz,addig sem beszélnek rólad”
  Na ez a Liptai.15 másodpercet se bír ki,hogy ne másokra terelje cink,fitymálás formájába.Ez szakma?

  Mivel kábel tévén van,egy kicsit pálinka gőzösebb lett a hangulat.
  Mintha azokat akiket pénzen felkértek,nem is a nézőket szórakoztatnák,hanem örülnek,hogy szólt valaki nekik és fizet.Ezek imádják a tv kockát vagy a gázsit?
  Minden esetre ez egy olaszos show,ott szokott lenni ilyen.
  De egy kicsit a nézőkért legyenek,ne jöjjön át,hogy ez egy celeb parti,amit a kandi kamera vesz.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: