Muri Enikő nagyot énekelt

Muri Enikő Beyonce dalával lépett fel az x-faktor színpadára. Igen nagyot énekelt, a mentorok nem tudták, hogyan dicsérjék. A visszatérő gondolat, hogy mennyire jó, hogy visszajött Enikő és másodszor is jelentkezett a versenyre, ismét szájról szájra terjedt a mentorok értékelésében. Nem tudtak negatívat mondani, Enikőből igazi nő lett, aki remekül tud énekelni.

Nézd és hallgasd vissza újra, amit az 1. élő adásban mutatott Enikő:

Muri Enikő

Hasonló bejegyzések..

11 hozzászólás

 1. bakomadri szerint:

  nagyon jó te énekelsz most jól nagyon jó választás a dal a kesha jó volt de most is jó

 2. Skykler szerint:

  kis ágnes. Nagyon tévedsz!!!Enikő nem dicsekedhet ilyen erényekkel amit te ide firkáltál.Enikő nem pénzzel hanem kitartásból van újra az Xfaktorba!!

 3. mendi gyuláné szerint:

  neked kel megnyerned én szurkolok neked és a fero jo mentor jo mentorod

 4. Bendegúz szerint:

  Te martica én melyik mondatomban minősítettelek? Az nagyon bölcs ,,Kati egy külön személyiség ,,…

 5. martica szerint:

  Bendegúz!
  Te nagyon elfogult vagy édesem,eleve tulajdonodként beszélsz Enikőről.Vajon ez miért van így?Én a másik két előadóról nem úgy beszéltem mintha birtokolnám őket ha nem vetted volna észre.Téged meg nem tudlak minősíteni.Skizofrén vagy hogy többesszámban beszélsz?SEM VELED SEM A TÖBBIEKKEL :)NEM AKAROK VITÁZNI,CSAK A VÉLEMÉNYEMET FEJTETTEM KI.A tiéd(tiétek)hidegen hagy.

 6. Bendegúz szerint:

  martica neked adjuk a Vecát is meg a Katit is. Felejtsd el Enikőt. Őt hagyd meg nekünk.Sok mindenkiről vegyen példát az Enikő csak a Vecáról ne. A Quimby egy másik dimenzió.A Vecád csak szeretne a közelükbe érni…

 7. martica szerint:

  Wolf Katihoz ne merd hasonlítani Enikőt mert Kati egy külön személyiség!!!!!!!Ő nem utánoz senkit hanem saját magát adja!Enikő mindent ugyanúgy énekel mint az eredeti énekes.Azért nem tetszik mert ő ezzel színészkedik mintsem saját maga legyen.A hangja tetszik csak maga a személyisége zavaró.Próbálna már meg legalább egyszer nem úgy előadni valamit mint az eredeti.Janicsák Vecáról is példát vehetne.Nem úgy énekelte mint a Qimby a Most múlik….-ot és még jobb lett mint az ő előadásuk.Erről ennyit!

 8. Gergő szerint:

  Ágnesnek: Ha utánajársz, Enikő már régóta énekel. Nem azért jutott be, mert sok pénze van. Jól énekel, egyéniség…
  Pl. Wolf Katit magasról veri. Hajrá Enikő!!! 🙂

 9. Bendegúz szerint:

  kis ágnes TE NAGYON SÜKET LEHETSZ VAGY NAGYON BÖSZME

 10. Rata szerint:

  Kedves Ágnes! Nem lehet, hogy egy picit irigy vagy valamire?
  Ha legalább átlagos hallással rendelkezel, be kell lássad, hogy ez adottság. Hangot pedig nem lehet vásárolni, bármennyi pénzed van is. Országos szimpátia szavazást befolyásolni, ilyen arányban pláne nem lehet. Szerintem gondolkozz el a világ folyásán, mielőtt ilyen böszmeségek beírásával próbálod gyógyítgatni sérült lelkedet.

 11. kis ágnes szerint:

  Apuci kedvenc lánya jó sok pénzébe meg ismeretségébe került szegény papának hogy bejutott a 12-be. De teszem fel apuka egy sima munkás lenne vajon sikerült volna? Mert ugye az énektanárok sem ingyen dolgoznak. Egy szegény család gyermeke akinek havi 70 ezerből élnek a szülei elsem tud jutni egy ilyen helyre hiába tehetséges. Tehát ez is a pénzről és ismerettségről szól .