Mujahid Zoltán meleg

A Megasztár első szériájának énekese, Mujahid Zoli bevallotta a nagyvilágnak másságát. Zoli az utóbbi egy évben Londonban élt, ahol felregisztrált egy meleg társkeresőre, a profilt pedig eljuttatta egy ismeretlen a Blikk szerkesztőségének.

Zoli a Blikk megkeresésekor nem tagadta le másságát. Úgy érzi, Magyarországon merőben máshogy állnak a meleg-témához,  másképp néznek rájuk, mint külföldön, például Atlantában, New Yorkban vagy Londonban, ahol válogatásokra járt.

Leszögezte, hogy ő nem játszik rá a dologra, nem színészkedik. A Megasztár csapatból egyedül már csak Tóth Verával tartja a kapcsolatot, ők igazi jó barátok. Zoli kitért arra is, hogy próbálkozott lányokkal sokáig, de nem működött egyik heteroszexuális kapcsolata sem. Állítja, hogy a művészekben gyakrabban megvan a hajlam.

Nem akart tovább rettegésben élni, ezért vállalta homoszexualitását, amit néhány évvel ezelőtt még nem mert volna megtenni. Azt nyilatkozta: “Belefáradtam a titkolózásba, lelkileg, testileg végre harmóniába kerültem magammal.”

Mujahid Zoltán bevallotta

Mujahid Zoltán bevallotta: / lelkileg, testileg végre harmóniába kerültem magammal /

Elmondta a lapnak azt is, hogy nem kifejezetten bulizós típus, néhány dolog kifejezetten taszítja őt a meleg szórakozóhelyeken, például a kirívó emberek figyelemfelkeltő viselkedése. Az egyetlen megoldást a netes társkeresésnek tartja, elmondta, hogy sok levelet kapott arról, tényleg ő-e a Megasztár egykori énekese.

Mujahid azért vállalkozott a coming outra, mert ismételten Magyarországon szeretne dolgozni, és felépíteni a karrierjét. Az énekes nyíltan vállalt szexuális hovatartozása példaértékű lehet sok meleg társának, akik nem merik elfogadni önmagukat.

Hazánkban nem sok híresség merte felvállalni orientációját, ők Lakatos Márk, Oláh Ibolya, Radics Péter, Sebián-Petrovszki László, Steiner Kristóf, Sugár Bertalan (Bery), Ungár Klára, és most már Mujahid Zoltán is.

Hasonló bejegyzések..