Madonna a Super Bowl-n kápráztatott el Mindenkit

Az 53 éves énekesnő, a hétvégi Super Bowl félidejében bizonyította be, hogy még mindig olyan show műsort képes előállítani, melyről a fiatal sztárok csak álmodni mernek.

Madonna Nicki Minajjal, M.I.A.-val, Cee Lo Greennel és az LMFAO-val, több száz táncossal, és jó néhány sztárvendéggel lépett közösen színpadra. Az előadással sikerült mindenkit elkápráztatni annak ellenére, hogy a zene valójában playbackről ment.

A Super Bowl az USA legnézettebb sporteseménye, az amerikai futball bajnokság, az NFL döntője. Az Egyesült Államokban, általában 90 millió ember nézi végig élőben az eseményt, de a világ más részein is növekvő nézettségnek örvend. Európában az időeltolódás miatt, hajnalban tudnánk nyomon követni az élő adást, ez lehet a magyarázat arra, hogy nálunk még viszonylag kevesen nézik ezt a műsort. Régi hagyomány az is, hogy a Super Bowl előtt, és annak félidejében óriási show-al kápráztatják el a nézőket.

Madonna – Madonna – Half Time Show (Super Bowl 2012)

Ebben a félidőben, mindössze 13 perc alatt, Madonna olyan hangulatot csinált mely akár egy magán koncerten is kitűnőnek számítana. Eme rövidnek számító előadásban az énekesnő előadta legnagyobb slágereit, valamint legújabb számát, a Give Me All Your Luvin című dalt is bemutatta a közönségnek.

Az LMFAO hatására Madonna még „shufflin”-olni is elkezdett, ami láthatóan tetszett a közönségnek.

A műsornak egyiptomi feeling-je volt, a katonák, a díszlet, a táncosok rendkívül hatásosak voltak, az 53 éves énekesnő pedig egyiptomi királynőnek öltözve táncolta végig az előadást.

Több bulvár portál és online szavazás hasonlította már össze Madonnát Lady Gaga-val. Többek szerint utóbbinak még lenne mit tanulnia, amíg elérné a Super Bowl nézőket elkápráztató énekesnő szintjét.

Eme két énekesnő összehasonlítása nem véletlen, ugyanis stílusok és image-ük eléggé hasonló. A két popdíva, habár elég nagy köztük a korkülönbség, mégis egymás riválisának tekinthető. Lady Gaga tavaly februárban debütált Born This Way című dala érdekes módon, nagyon is hasonlít Madonna 1989-es Express Yourself című slágerére. A kritikusok több hasonlóságot is véltek felfedezni a két énekesnő munkáiban. El kell azonban ismernünk mindkét popdíva tehetségét és szakmai rátermettségét, hisz számos slágert köszönhetünk már nekik.

Hasonló bejegyzések..