Lil C. videó – 6. döntő

Keresztes Ildikó igen sok jelzővel konferálta fel Kelemen Csabát, azaz Lil C.-t. Úgy állította be őt, mint egy igazi, pörgős, bulizós dizsé, akinek ez a téma fekszik a legjobban, ami a “Zúzzunk az éjszakába” partydalokat jelentett. Csabi az elmúlt héten elment a “régi” tánciskolájába, ahol aztán jól feltöltötte magát a szombati versenyre.

Nagy Feró szerint ez a dal meghaladta Lil C. képességeit. De ezzel csak Ildi elmúlt heti mondandóját idézte. A valóság az, hogy tetszett neki a produkció. Malek Miklóst viszont nem hozta lázba az előadás, de nagyon “korrekt” volt szerinte. Ezekkel a szavakkal a mentorok pedig szinten egymást ismételték. Geszti Péter sem volt elégedett, sőt Keresztes Ildikónak is kevés volt saját mentoráltjának éneklése.

Kelemen Csaba, Lil C. videó – 6. döntő

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. orosz edit szerint:

  Lil C. te vagy a legjobb , mèg az x factorban is mukodik a màssàg magyar formàja , szoba se johet senki mèg ha a legjobb is akinek a bore egy kicsit sotètebb. a tobbiek rongyot nem èrnek . gergonek màr règ ki kellett volna esnie nagyon amator , nincs mièrt tovàbb nèzni a musort , ahol nem a tehetsèg a fontos.

 2. Susi szerint:

  Egyetértek az előttem szólóval. Lil C. volt a legjobb , senki nem léphet a nyomába. Ez van süketfülűek. Előadókészség, szép kiejtés, neki van….a többiek görcsölnek.
  A Feró meg most boldog lehet, csupa rosszindulat volt végig. Nyócccóra munka nyócccóra pihenés :))))))))))))))

 3. gabi szerint:

  ajj kár h kiesett lil.c az a nagy baj :'( ajj ugy ojan sz*r már többet nem is nézem

 4. Oslánszki Anita szerint:

  Nem neked kellett volna kiesned Lil C. Te voltál a legjobb. Nem értem mit keres még itt Tarány Tamás és kocsis Tibor? Már rég haza kellett volna menniük.