Kováts Vera terepszemléje Baricz Gergő szülői házában

Annak dacára, hogy a két fiatal románca már az X-faktor ideje alatt is kibontakozóban volt, és a tehetségkutató fináléja után elismerték szerelmüket; még is csak a napokban vitte haza Gergő először Verát.

Mióta részese lett Baricz Gergő az X-faktornak, azóta vajmi kevés időt töltött szülővárosában, Borzonton. A verseny végeztével a szülők azt gondolhatták, végre picit megint több jut nekik fiukból, az ifjú tehetség azonban úgy döntött, hogy saját életet kezd Budapesten. Régóta nem járt már a a Hargita megyei kis román faluban. A határon túli közönségkoncert épp kapóra jött, hogy haza látogathasson – és hogy megmutassa szerelmének, honnan származik.

Kováts Vera és Baricz Gergő

Gergő elvitte Verát szülőházába

Gergő családja nem csak Verát, hanem a többi X-faktorost is vendégül látta otthonukban, ahol bár csak néhány órát volt idejük eltölteni, az a rövidke idő azonban minőségi volt:

Mivel a közelben, Sepsiszentgyörgyön is volt fellépésünk, ezért úgy gondoltuk, nem hagyhatjuk ki, hogy haza ne látogassunk a szüleimhez. Mindenki nagyon kíváncsi volt az otthonomra, hogy hol nőttem fel, így örömmel kísért el a csapat. Édesapám házi pálinkával fogadott minket, édesanyám pedig házi süteményekkel, így hamar jó hangulat kerekedett, én pedig megmutattam a többieknek a gazdaságot is.” – Újságolta vidáman a Blikk napilapnak.

Noha Vera már nem egyszer találkozott személyesen a Baricz házaspárral, nagyon izgult a találkozás miatt, és hogy végre megnézheti hol nőtt fel, és honnan indult el szerelme.

Én nagyon vártam, hogy milyen lesz látni azt a helyet, ahol Gergő felnőtt, és valóban nagyon izgultam. Megható volt, amikor Gergő és az anyukája összeölelkeztek, még én is elpityeredtem, hihetetlen, hogy  milyen szoros kapcsolat van köztük. Szeretnék majd a jövőben is elutazni hozzájuk, hogy jobban megismerhessem Gergő családját.” – Árulta el szintén a Blikknek, a tinisztár.

Néhány hónap múlva indul Gergő önálló koncertkörútja, amely során ismét lesz alkalma hazalátogatni, és talán huzamosabb ideje is jut majd, amit családi körben tölthet el.

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

 1. tofika szerint:

  igy igaz ne romanozzak le erdelyt, vagy szekelyfoldet, mert nekik sem esik jol ha magyarorszagot letaposozzuk….
  ennyit errol

 2. Yoko szerint:

  Valójában Borzont egy teljesen magyarlakta település Alfalu és Gyergyószentmiklós mellett. Igaz Romániában van, azon belül is Erdélyben, de nem román. És nem Sepsiszentgyörgy van Borzont mellett, hanem Gyergyószentmiklós. Tisztelettel, Xantus Julianna

 3. Névtelen szerint:

  Apróságnak tűnik, de a kinti magyarságnak nagyon fájhat, ha “lerománozzák” őket. Hívjuk Borzontot inkább erdélyi, vagy székely falunak, de ne román falunak! Nem az, még ha Románia területén is fekszik!