Koszi Janka és Caramel?

Már hosszú hónapok óta folyik a lázas munka a The Voice show-val kapcsolatban. A televízióban jelenleg az 5. előválogatónál jár a műsor, pedig a Mesterek már egy jó ideje készülnek kiválasztottaikkal.

Minden mester lázasan készül, hogy a versenyzőiből kihozza a legjobbat. A kiválasztott énekesekkel hosszú ideje együtt dolgoznak, hogy a párbajokban és az élő showban sikeresen vehessék majd az akadályokat.

Az egyik bíra, Caramel viszont az átlagnál többször fordul meg a próbákon. Annak ellenére jelenik meg a Mester sűrűn, hogy mostanában igen elfoglalt, készül egy nagy koncertjére a Puskás Ferenc Stadionban.

Caramel nagyon jól érzi magát a lányok társaságában, különösen az énektanárnővel jön ki, Koszi Jankával. Janka az énekeseket készíti fel a további megmérettetésekre.

Koszi Janka és Caramel

Koszi Janka és Caramel: szerelem van a levegőben?

Az egyik zenésztárs elárulta a Borsnak, hogy izzik az énekes és a tanárnő között a levegő. Caramel folyton bókol Jankának, és emlegeti a szépségét, és az énektanárnő mindig viszonozza a Mester gesztusait. A bennfentes azt is elmondta, hogy szerinte ezek a gesztusok már túlmutatnak a barátságon.

Caramelt egy nyilvános Voice rendezvényen próbálták kifaggatni a kialakult kapcsolatról, de az énekes nem nyilatkozott. Később azonban mégis elárult egy-két dolgot. Bevallotta, hogy szereti a szép nőket, és, hogy jó viszonyban van Jankával, nagyon jól tudnak együtt dolgozni. A Voice mester azt is elárulta, bókolt már a lánynak, meg is ölelte, és flörtöltek is. Ennél mélyebben azonban nem kívánt mondani semmit.

A lap megpróbálta elérni Jankát, hogy beszéljen Caramelhez fűződő viszonyáról, de nem kívánta kommentelni a híreszteléseket.

Hasonló bejegyzések..