Indul a Mega-roadshow

Június 19-én elindul a várva várt tehetségkutató körút a Tv2 Megasztárjának keretein belül. Tizenkétezer jelentkező száll harcba az Év hangja címért, és sokuknak a roadshow állomásain lesz lehetőségük kivívni a szakmai stáb elismerését, hogy aztán a zsűri előtt élesben is hallathassák hangjukat.

Eleddig 114 produkció kapott csillagos pecsétet, azaz jutott tovább a Megasztár következő válogatójába. Sokan a Millenárison tartott előválogatók után kerültek a budapesti stúdióban tartott tévés felvételre, de ahogy az már sokszor elhangzott, a jelentkezésnek még nem volt vége. Több ezer jelentkező még csak a nyár folyamán mutathatja meg, mit is tud. A műsor újítása, hogy esélyt kíván adni azoknak is, akiknek a korábbiakban nem volt lehetősége eljönni a válogatókra ilyen, vagy olyan okok miatt.

Június 19-én tartják az első állomást, méghozzá Siófokon, vagyis egy igazi nyári, balatoni hangulatú eseményen debütál a Megasztár karavánja. Till Attila korábban elmondta, hogy több, eddigi továbbjutó énekest is elhívnak a roadshow-ra, így aki ellátogat a tíz érintett városba, akár találkozhat a legújabb kedvenceivel is. A budapesti előválogatóhoz hasonlóan itt is a műsor szakmai stábja, és a tehetségkutató korábbi résztvevői értékelik majd a jelentkezők produkcióit.

Fény derült arra is, hogy a hét magyarországi város mellett melyik lesz az a három határon túli helyszín, ahova Tilláék ellátogatnak. A roadshow ott lesz Erdélyben, a Vajdaságban, és a Felvidéken is. A harmadik állomás Marosvásárhely lesz, majd június 27-én Szabadka, végül az utolsó előtti helyszín, július 3-án Komárno lesz a körút budapesti fináléja előtt. Vannak tehát még kiadó helyek a Megasztár színpadán, és aki elsőként 19-én Siófokra látogat, esélye lesz arra, hogy maga is felfedezzen néhány új tehetséget.

Megasztár Roadshow állomások, városok

 • Június 19. Siófok
 • Június 20. Pécs
 • Június 22. Marosvásárhely
 • Június 25. Miskolc
 • Június 26. Szeged
 • Június 27. Szabadka
 • Június 30. Győr
 • Július 1. Debrecen
 • Július 3. Komárno
 • Július 4. Budapest
Te melyik városba fogsz ellátogatni? Írd meg a nekünk és a többieknek! Szólj hozzá!

Hasonló bejegyzések..

62 hozzászólás

 1. Nagy Lorand Zoltan szerint:

  CSAK belenéztem a megasztár youtube-videójába, vagy a tegnap 2010 aug.21.edikén. Valójában vannak, akik gyengén énekelnek, de vannak, akik csak annak tünnek és mégsem adnak esélyt a továbbmenetelre. Sajnos a zsürinél vannak a nehéz dolgok, mert nem akarok kritizálni, de Mester Tamás, aki a zsüriben van és egy olyant dob ki akinek a hangja jó és neki mégsem tetszik, ez engem is felidegesítene.

  Most, ebben a 2010.-es Megasztár vetekedőn, Eszenyi Enikőt, olyan meghúzodótt zsüri tagnak láttam, mint a tavaly Fenyő Mikit.

  Fenyő Miklós, szerintem, a zsüri kollegák miatt hagyott fel…

 2. noname szerint:

  Cuncika sztem téged vissza se hívtak….

 3. xyz szerint:

  de sztem meg már rég lekéstél..volt már a 2. meghallgatás, nem..?
  hát akk ennyi máskor majd jobban vigyázz a ‘belépokártyádra életed legfontosabb eseményére’

 4. cuncika szerint:

  hát ez nagy segitseg volt kossz…

 5. cuncika szerint:

  Sziasztok!!
  Tegnap felhívtak a megasztártol hogy bejutottam a zsűri elé,de a papírt amire felírtam azt hogy hova kell menni melyik nap és hányra,nem találom sehol,nemtudom hova tettem…Nagyon fontos lenne ha valaki megtudná mondani hogy hanyadikán kell menni hova pontosan és hányra!!Nagyon fontos lenne életem legfontosabb napját nem hagyhatom ki!!19.én hívtak,előre is köszönöm!!

 6. PiciPaci LO szerint:

  Nem tudom, hogy még hívnak-e, de én most voltam a második fordulón, és továbbjutottam 🙂

 7. xyz szerint:

  rem h még engem is behivnak nemtom h meddig hivogatják az embereket:/

 8. PiciPaci LO szerint:

  éppen akkor, amikor megírtam 🙂

 9. xyz szerint:

  mikor hivtak vissza..???

 10. PiciPaci LO szerint:

  Semmi, már visszahívtak!!!!!!!!!!!!! 🙂
  nagyon boldog vagyok 😀

 11. PiciPaci LO szerint:

  engem is érdekelne, hogy hívtak-e már vissza valakit?

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: