Hernádi Judit félmilliót kap a Voice-os fellépéséért

Hernádi Judit nemrég hagyta ott az RTL Klubot, ám gyorsan lecsapott rá a TV2: a Voice január 18-adikai adásában láthatjuk majd őt, lányával fog duettet énekelni.

Amint korábban megírtuk (https://www.kartc.hu/hernadi-judit-visszatereset-remelik-a-heti-hetesbe), Hernádi Judit szakított a Heti Hetessel és a RTL Klubbal 2012 nyarán. 13 évig volt oszlopos tagja a Heti Hetesnek, de a Csillag születik tehetségkutatóban is láthatták a nézők. Ám most úgy tűnik, hogy átigazolt a művésznő a konkurens csatornához.

Amikor bizonytalannak tűnt a Heti Hetes sorsa, Hernádi nem hezitált tovább, elköszönt a műsortól és a csatornától, a TV2 pedig gyorsan le is csapott rá.

Január 18-án a Voice élő adásában láthatjuk őt duettezni lányával, a 25 esztendős Tarján Zsófia Rebekával. Hernádi ezért a fellépésért félmillió forintos gázsit kap – tudta meg a Blikk. Zsófia egyébként részt vett az X-faktor tavalyi évadjában, ám a legjobb 25-be már nem került be a lány. Hogy miért is nem láthattuk őt a TV-ben? Hernádi úgy döntött, kivágatja a műsorból Zsófiát, mert attól tartott, hogy ő többet szerepelne a sajtóban, mint a lánya, és ez nem tenne jót egyiküknek sem.

Hernádi Judit lányával, Zsófival fog fellépni a péntek esti Voice-ban

Hernádi Judit lányával, Zsófival fog fellépni a péntek esti Voice-ban

Nem kizárt, hogy Hernádi mostani fellépése nem az utolsó lesz a TV2-nél, hiszen nemsokára indul a Nagy Duett című műsor a csatornán, nem kizárt, hogy a színésznő számára is lesz majd hely a produkcióban. Gyakran előfordul, hogy akik felbukkannak a konkurens csatornán vendégművészként, azok huzamosabb ideig maradnak, jó esély van tehát arra, hogy Hernádi állandó vendég lesz a TV2-nél.

A Blikk megkereste Hernádit, aki megerősítette a Voice-os fellépést. Nagyon örül neki, hogy a lányával együtt kérték fel a munkára, és biztosan különleges lesz a produkció. Juci egyébként nem annyira követi a műsort, de egy énekest kiszúrt magának: szerinte Pál Dénes nagyon ügyes.

Hasonló bejegyzések..