Ezúttal Kállay Saunders András esett ki

A december 3-ai megasztár döntő az évszakok estéje volt. Olyan dalt énekeltek a tehetségek, melyek köthetők valamilyen szinten egy évszakhoz. Mindannyian 2 dallal próbálták megszerezni a nézők szavazatait. A szavazatok alapján azonban alul maradt Kállay Saunders András és Tolvai Renáta, ők ketten kapták a legkevesebbet.

 Így a zsűri feladata volt dönteni, hogy kit tartanak bent, és kit ejtenek ki.

A nehéz döntés után megszületett az ítélet: Kállay Saunders András esett ki, Tolvai Renát pedig jövő héten is folytathatja a megasztárt. Nézd vissza András 2. dalát, amikor magyarul énekelt:

Kállay Saunders András: Piramis – Ajándék

Sokak kedvence, András tehát búcsúzott a Megasztárból. Szerinted igazságos volt a döntés?

Hasonló bejegyzések..

43 hozzászólás

 1. kutka erika szerint:

  szerintem a legjob a andrás volt pedig énis roma vagok mint az attila de ! szoval andrást kelet volna bent tartani nem renit szerintem azért tartotátok bent mert vann popsi cici de az nem minden elvan szálva magátol szoval andrás volt a raj

 2. Alamas szerint:

  edyna

  Más elismert emberek szerint meg nem profikat kellene versenyeztetni, ez első sorban amatőröknek szól, Attila meg bármit tesz,soha nem fogja levetkőzni roma és vendéglátós előadásmódját. Ezek az “improvizációs” pejoratív értelemben áriázások meg igaz, hogy trendi, van ahol alkalmazható is, de az Adagionál úgy hatott, mint a kegyeletsértés.

  Ez az én meglátásom, és nem lennék olyan önhitt, hogy ezt megfellebbezhetetlen tényként nyilatkoztassam ki!

  Heni

 3. edyna szerint:

  És még valami:

  elismert emberek szerint is Kökény rendkívüli tehetség, a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. edyna szerint:

  Na jól figyeljetek kis irigyek!

  Kállay fain gyerek, de fogalmam sincs, mit keresett bent, Reni jól énekel, de nincs saját stíl,
  Melinda hiába esetlen, rohadt jó hangja van, nagyon tud,
  de KÖKÉNY ATTILA verhetetlen!!!!!!!!!!!
  És aki azt írja, hogy romás meg idegesítő a hangja, az hazudik, kiváncsi lennék hogy énekelte volna kállay az adagio-t… :-))))
  Bitang torka van, neki vagy Melindának kell nyernie.
  Ja, és nektek is tökéleted Kökény hangja, egyetlen bajotok, hogy more.
  A cigányok muzikálisabbak, ez fáj nektek….

 5. Malagunea szerint:

  na mivan

 6. Malagunea szerint:

  És az András szerintem egy igazi profi csak annyi volt,hogy ő nagyon akart nyerni nagyon jó hangja is lett volna hozzá csak nem gyakorolt eleget ő úgy gondolta ha már ilyen jó kis személyiség akkor úgyis megnyeri hát sajnos nem így lett

 7. Malagunea szerint:

  Szerintem a Mellinda húzzon most már haza,mert nincsen semmi hangja az emberek csak azért szavaznak rá,mert olyan kis szerénynek teszi magát.És sajnos ez miatt ő fogja meg nyerni a kcsg kur…a.Legszívesebben szét rugnám az agyát.

 8. emcikee szerint:

  Lehet..sot biztos h ti magyarorszagiak nem kedveltetek Andrast mert felig amerikai!es akkor mi van?ugyis o volt alegjobb…en romaniai vagyok megis neki szurkoltam es nem Reninek….milyen vilagban elunk?erre mondjak hogy diszkriminacio…
  a gyoriek pedig juttassak csak el az elso helyig az esetlen melindat a szavazataikkal mert ugysem erdemli meg!!!!

 9. Edit szerint:

  Nem is értem, miért sajnáljátok olyan sokan, hogy András kiesett. A Révész Sanyi, ha hallotta az Ajándék c. dalt Andrástól, biztosan tépte a haját! Azonkívül a feka stílusán kívül mást nem is tudott, mint nyekeregni.
  Attila egy éjszakai zenész, semmi más. Soha nem fogja levetkőzni a roma stílusát, az meg, hogy teletűzdeli hajlításokkal minden számát akkor is, ha nem illik oda, már idegesítő.
  Melinda esetlen, ügyetlen, rosszul viseli a rivaldafényt, de szíve van, és abból énekel, nem is akárhogy. Számomra egyáltalán nem tucathangja van. Presszer Pici, aki igazi szakmabeli is elismeri, hogy rendkívüli személyiség rendkívüli hangi adottságokkal.
  Nem értem, miért gondolják sokan, hogy sajnálatból küldenek rá annyi szavazatot! Igenis nagyon szép hangja van!

 10. Olga szerint:

  Kállay-Saunders András igazi Megasztár volt szép hangjával, megjelenésével és nagyon sajnálom hogy kiesett, de remélem nemsokára Ön lesz világsztár:))) Andris ne add fel!!!

 11. célia szerint:

  Egy jövőért aggódó néző meglátásai:
  “Ki viszi át a szerelmet…”remélem, vannak köztetek olyanok is,akik ismerik Nagy László kétségbeesett üzenetét?
  Hát nem a sztárocskák, az biztos! Jól írod, “kertbarát”! Ezek az elkényeztetett dalnokok többnyire világsikerről beszélnek, csak ezt tudják életcélkéntelképzelni. És dolgozni ki fog, “cukorbabák”?!
  A zsüriben ülők valamennyien kemény munkával, kitartással és főleg józan szerénységgel formálták sorsukat, vívták ki tudásukkal a megérdemelt köztiszteletet. Kivéve Mester Tamást, aki nagyon szépen tud nézni, tehetséges is, de nem értem,hogy merészelt ilyen felelősségteljes munkára vállalkozni. Hol vagdalkozik, hol könnybe lábadt szemmel búcsúztatja kedvencét -ígérve neki a további segítséget. Tegye- Amerikában! Hisz Mester úr is ott tanulta azt, amit tud, nem igaz? És az újmagyar sztárjelölt miért nem az Usában akar Megasztár lenni? Mert mi kis ország vagyunk, nekünk a KISMEGA is jó?!
  A zsüri különben szenzációs. Friderikusz Sándor kapja a cikis eseteket, mert ő olyan aranyosan tálalja a jogos bírálatot, hogy nem lehet nem elfogadni!A mellette ülő zseniális “Pici” bizony mindig eufémizál, és kínjában a vállát húzogatja- nála ez a kritika; az elnök- Sztár! Igazi!!!Csillag,aki kedves mosollyal biztat,de nem kényeztet tüneményes jelenség!
  És akik még versengenek? A hangokról nem nyilatkozom-szubjektív és amatőr megjegyzésektől tartózkodom. Engem a magatartásuk, a jellemük, a hozzáállásuk és önkritikájuk érdekelt. De sajnos összetévesztik az önbizalmat az önteltséggel, a színpadot a hálószobával-hol van a művészi alázat?! Talán jobb lenne, ha mindegyik maradna a maga mesterségénél…Már akinek van; aki talán igazán rátermett , az már nincs itt, mert a nézők nem a hangok alapján ítélkeztek!
  Nem állhatom meg, hogy a műsorvezetőkről ne szóljak. Vajon a ruhatervezők tisztában vannak Liptai Klaudia életkorával? Az utolsó gyönyörű jelmezét leszámítva tinilánynak öltöztették, és ő ennek megfelelően illegett-billegett, vihogott új koronás fogsorát is bemutatva. A haja viszont mindig gyönyörű! Valami fülsértő hangot produkál azonban olykor! Sajnos átveszi társa hadaró tempóját, aki szegény néha már-már köpne, fulladozik, de csak préseli a szöveget a másik szavába vágva is, amíg bírja szusszal. Ez most a módi? (Gottschalk nem így csinálja!)
  Önismeret , alázat és a munka tisztelete nélkül nincs előrelépés. Sztárság sem!
  További tanulásra, munkára való ösztönzés helyett könnybe lábadt szemek, sajnálkozások nem emelik a szórakoztató ipar nívóját. Maholnap minden házban lesz egy-egy zenekar, “sztárocska”-nem így látjátok?
  Köszönöm annak, aki elolvasta!

 12. Szabó Ildikó szerint:

  Nagyon megsirattam az Andrist!/Talán a fiaimat láttam benne egy kicsit./Remélem Világsztár lesz belőle!Nem szabad föladnia,hiszen 4.-nek lenni nem is olyan rossz.Van úgy,h. még híresebbé válik szorgalommal valaki,mint a hirtelen befutott sztárocskák.Rajta Andris,ne add fel!Figyelem sorsodat családommal együtt!Biztos vagyok benne,h. lesznek segítőid!Mester Tamás,stb.Eszenyi Enikő is megmondta,szeretne látni az 5 legjobb között.Ez sikerült.Szép volt!!

 13. penilili szerint:

  Ha nem a győriek nyomatják az sms-t erre az esetlen nagyon csúnya, nem kiugró hangú nőre, akkor Isaura kiszabadításáról van szó megint.

 14. penilili szerint:

  Szerintem semmi különleges nincs a Szíj Melinda hangjába egy tucat hang, Győr nagy város és biztos ők nyomatják rá a sok szavazatot, de érdemtelenül. Nekik mindegy, hogy mekkora rakás szerencsétlenség ez a nő lényeg, hogy győri.Tehát már régen nem a hangok versenyeznek.Látszik a zsűrin is, hogy már bánják, hogy idáig elhozták ezt a nőt. Itt már semmi keresni valója nem lenne, vigye a Friderikusz orvoshoz aztán pátyolgassa otthon, de ne lássuk már a tv képernyőjén.
  Ez úgy ahogy van félre sikeredett műsor,ez a Kökény gyerek is azt hiszi ha áriázik már ő a győztes, borzalmas.

 15. Kinga szerint:

  Az hogy Melindanak jo a hangja nem jelenti azt hogy meg kell nyernie a Megasztart.Én azt hiszem az elmult két adasbol itélve,hogy Melinda kimritette az összes zenei tudasat benne mar nem maradt semmi.Nem lehet megasztar Mester Tominak igazat adok.Reni mellett labdaba se rughat,egyszerüen nem tudom elképzelni mit lattok benne mert en semmit.

 16. david szerint:

  Reni a legjobb———

 17. Alfa szerint:

  Nem értem Szijj Melinda rajongoit!Nagyon elfogultak.Melinda 1 rakás szerencsétlenség,menni sem tud a szinpadon olyan mozgása van mint 1 agyondolgozott mosónőnek.Na meg a közöny az arcán mikor értékeli a zsüri!Nagy ivben tojik rá mi a véleményük róla!Rajta múlna már rég hazament volna.A hangja szép,de már most bevan kategorizálva.

 18. Csabidoki szerint:

  Győri lévén mindig fokozott figyelemmel követem falumbélieim teljesítményeit. Ki kell jelentsem, sem Fekete Dávid a Megasztár 4-ben (ma önkormányzati képviselő), sem Szíj Melinda a jelenlegi sorozatban nem tartozik azon versenyzők közé, akik a szigorúan vett szakmai kritériumok tekintetében megérdemelnék a dobogós helyezést bármilyen tehetségkutató énekversenyen. Meglehetősen jól ismerve az átlag győri közönség kritikus, olykor apatikus, legtöbbször pedig közömbös attitűdjét, nem tartom valószínűnek, hogy a kisalföldi megyeszékhely lakossága tartaná egyedül életben a “kis ember” álarca mögé búvó Melindát. Érdemes lenne egy demográfiai kutatást tartani, ki is lehet az ő szavazótábora?) Látni kell ugyanakkor, hogy bármily tehetséges is legyen valaki, 40 fölött a tanulás, az új képességek megszerzése, készségszintre emelése jóval lassabban, nagyob áldozatok árán megy. Nagy valószínűséggel ez az oka, hogy Melinda nem tud – és talán nem is akar – kilépni saját árnyékából, míg a többiek egytől-egyig jelentős fejlődést mutattak mind a hang, az intonáció (tisztaság), a stílus, mind pedig az előadói képességek terén. Attila hangja a legfókuszáltabb, leginkább felhangdús (talán mert a test- és koponyaüregek rezonátorként való felhasználása nála a leghatékonyabb). Tegnap lényegében ezért dícsérték meg – teljes joggal – (“hangodban a zenekar hangszerei a csellótól a hegedűig vannak jelen”), amit ha valaki kétségbe von, azzal csak hozzá nem értését, vagy érzelmi elutasítását leplezi le. András hozzá képest szűk szegmensű hangszíne (fejhangja), keserédes stílusa szintén nagyon hatásosan működik. Kár, hogy kiesett. Reni az éneklés tekintetben csaknem azon a szinten van, ahol Ruzsa Magdi volt győzelme idején. Remélem a szavazók végre felébrednek, és az aznapi szakmai-színpadi teljesítmény alapján, és nem kizárólag érzelmeik szerint tékozolják SMS-eiket legközelebb.

 19. Reni szerint:

  Egyezek én Mártával,csak ne sajnálatból szavazzanak a Melindára,hanem a jó hangja miadt.Valószinü hogy ö lesz a nyerö!

 20. Reni szerint:

  András volt a kedvencem,sajnálom hogy kiesett.A Melindának is jó a hangja de nem feltétlen kellene hogy megnyerje a hejzete miadt…

 21. Márta szerint:

  Nem értem egyesek miért kifogásolják, hogy Melinda elnézést kért a zsüritől, ő tisztában van Mester Tamás véleményével és ezért tette, nagyon intelligens módon. Kedves Melinda Ön a továbbiakban válasszon a stílusának és egyéniségének megfelelő ütős dalokat (pl., mint a Máté Péter dal volt stb.) és akkor biztos nyerni fog, mert önt a közönség a hangjáért szereti. Igen szerintem is ennél sokkal autentinkusabb zsűrit kellet volna a mostani sorozatba választani, most egyedül országosan elismert hozzáértő ember van csak a zsűriben, ez Pedig Presser Gábor. Ő az egyedüli, aki nem a kinézet és a tánctudás alapján ítél. Nekem nem Kállay András származásával és magyar tudásával van problémám, hanem azt- a bocs- feka stílust nem kedvelem, ami neki a sajátja és kedvence, meg Mester Tamásnak. Az a legutóbbi műsorban is látszott már, hogy a versenyzők fáradnak, ami nem is csoda, hiszen állandóan rángatják őket különböző műsorokba. Jobb lenne, ha hagynák őket pihenni és tisztességesen felkészülni, így a műsor is jobb, színvonalasabb lenne. Kökény Attila hangjába nem tudom Mester miért magyaráz bele mindenféle “csodát”, nincs ott csoda, csak be van rekedve, vagy direkt csinálja és a TV-ben egyáltalán nem hallható a Mester által emlegetett csoda. Egy tucat tipusú jó hang és semmi több. Renáta nagy taktikus, nekem nem tetszett az agyonhajlítgatott 2. dala és valóban idétlen volt a zongora tetején fekve.A jó fenékrázás még nem az igazi énekes tehetséget mutatja, ez más terület tehetségének a megmutatása. Hát ennyi, úgy is hamarosan eldől, hogy az emberek többsége kit fogad el és szeret.

 22. Jani13 szerint:

  Szánalomból nem tudom mért kell valakit tovább juttatni egy ilyen műsorban???? Nem ide való!!!!!
  Inkább egy olyan embert ejtettek ki,aki pár hónapja még rendesen beszélni sem tudott magyarul nem hogy énekelni.
  De a végére szebben énekelt magyarul mint ez a Melinda.
  Ideje lenne haza mennie Győrbe!!!!!

 23. emese szerint:

  Sajnalattal kell tapasztalni,hogy nem csak zenei hozza ertesetek nincs,de sajnos magyar tortenelembol is egyesek gyengen allnak ,tehetsegeket keresnek nem etnikai hovatartozasokat.A zsuri tagokat csak olyanok hurrogjak le akik szakmailag tobbet es jobbat tunak nyujtani a nemzetnek.

 24. Mariann szerint:

  Melinda már teljesen mindegy mit csinál a színpadon. Ha jövőhéten a bocibocitarkát énekli akkor is továbbjut… Az, hogy bocsánatot kért nagyon szánalmas volt, de jól taktikázik ez újabb pár ezer szavazatot fog érni neki. Már régen ki kellett volna esnie! Nem rossz a hangja, de ilyen sokaknak van. Nem lesz soha sztár, mert fényévekre áll tőle az a világ.

 25. Alamas szerint:

  16. Andi

  Remélem fordított sorrendben. Van már Caramellünk Gáspár Lacink, sorolhatnám, nem lesz kicsit sok? Van határon túlink is, legyen már végre itthoni is, az előképzettség hiányosságait meg majd pótolja!

 26. Andi szerint:

  Azért kíváncsi vagyok ki lesz a bronz az ezüst és az arany a tabellán.

 27. Andi szerint:

  Én megmondtam Attila Renáta és Melinda között dől el.Melyik lesz az év hangja.

 28. Kangen54 szerint:

  Próbáld meg,egy ügyintézői posztról kiállni a nyilvánosság elé!Nem gondolod,hogy gyakorlat teszi a mestert?Még a jó pap,is holtig tanul!Melindának is fejlődni és tanulni kell,mert a hangja adott!Meglátod két év múlva,egészen biztos hogy egy másik Melindát látunk!

  Nem győri vagyok!

 29. Kangen54 szerint:

  Lehet hogy Melinda hibázott,de ha hallottátok Edit Piaf-ot énekelni,akkor nyugodt szívvel mondhatjuk,hogy Ő a magyar megtestesítője,mert ritka szép hangja van,és az sem mindegy,hogy milyen érzelmi skálán adja elő!Kállai,fiatal kora ellenére hasonlóan jó,neki kellett volna bent maradni!

 30. MARIA szerint:

  KIVANCSI LENEK MILYEN MEGASZTAR LENNE MELINDABOL HA NYER ES AZUTAN MEGFUTAMODIK MINDEN KOTELEZETSEGTOL AMI EVEL JAR?OK JO HANGJA VAN DE NEM IDEVALO MAR.ANDRAS MEG RENI NEM MAGYARORSZAGI AZ A BAJ HAVEROK?AKKOR JO LESZ NEKTEK EGY MEGFUTAMODOT MEGA IS!

 31. Csaba szerint:

  Újra csak azt tudom írni, hogy meddig akarják még bent tartani ezt az antisztár Szíj Melindát? Tele érzelemmel? Óh. Már tisztán énekelni sem kell? Ő is érezte, hogy neki kellett volna kiesni, vagy legalább párbajozni. Gondolom a győriek szavaznak őrült módon. De ez így nem is az énekesek, hanem a szavazók versenye. ugye itt is a pénz beszél? Az intervíziós dalverseny legalább valamivel igazságosabb, mert ott a saját országbelire nem lehet szavazni. Itt lehet. És mindent lehet!

 32. Katalin szerint:

  Becsülöm a Melindát, hogy jelentkezett erre a versenyre. A hangja szép, de a fals éneklés ezt a szép hangot lerombolja. Nekem az a véelményem, hogy előre kibérelt helye van a TV 2-ben a Megasztár megnyerésére, ugyanis lehetetlen elképzelni, hogy mindig ő az első. A többiek egymással versenyeznek, szegények, ő pedig érinthetetlen. Azért nem ártana egy kicsit a többieket is becsülni és szeretni.

 33. barby szerint:

  Felháboritó, hogy egy zsűritag nyilvánosan biztatja, a nézőket kire szavazzanak. Kökény Attila nem oda valő hiába kó a hangja. Mindenki azt néte, hogy András nem magyar és Reni sem, de Attila? Véletlenül nem cigány?
  Vagy az nem számit?????

 34. Edit szerint:

  Sajnálom,hogy András esett ki!!!Aki most az élen végzett,
  ő volt a leggyengébb!Tényleg:Hol van a fületek és a
  szemetek?!

 35. lonka szerint:

  Nem értem a nézőket. (én is az vagyok)Melinda nyilvánosság előtt akart énekelni, meg akarta magát (hangját) mutatni.Már megmutatta és énekelt. Nem rossz, de neki már ki kellett volna esni. Belőle soha nem lesz igazi előadó.
  Szerintem Attila igenis bárzenész. Valóban különleges a hangja, de nem több. Reni 2. dala fergeteges volt (de rossz volt nézni a zongorán).Ő egy nagy taktikus. András az igazi. Egy szerény, intelligens jó megjelenésű ember, kitűnő hanggal és előadói képességgel.Igaz, ő még csak péntek óta magyar, de nehogy már Melinda képviseljen bennünket bárhol is.

 36. maja szerint:

  Melindának a jövő héten bizonyitania kell, hogy megérdemelten jutott el idáig. /és ezt Ő is tudja / Nagyon nagy kár volt ennyire kiélezni a helyzetet, hiszen ennek az eredményét tapasztalhattuk a teljesitményén. Ő már az előzőekben megmutatta, hogy milyen kincs birtokában van / az őszinte, és mélyérzésű hozzáállásáról a jelenlegi helyzetben már ne is beszéljek./ Mester úr mint zsűritag nagy hibát követett el a konkrét személyeskedésével. ha a zsűritagok is versenyeznének, neki már korábban ki kellett volna esnie, de semmi lehetőség ilyen irányban a későbbiekben sem, mert félő, hogy visszaeső. Melinda, fel a fejjel, ne törődj semmivel, csak énekelj. Te a nézők szivében már igy is az első lettél.

 37. Liza szerint:

  Én azon csodálkozom,hogy Szíj Melinda a mostani hamis teljesítményével bent maradt. Az este ő volt a leggázosabb hangilag.Őt már nem szívesen látom a top3-ban.

 38. Ghettogirl szerint:

  Én nagyon sajnálom:( Imádom őt:) kár h kiesett:(:(

 39. Alamas szerint:

  4. hmm írta:

  Ha Te mondod!!!!!!!!!!!!!

 40. hmm szerint:

  Hmm a román lánynak kellet volna kiesnie,mit le nem vergödött a szinpadon az eredmény hirdetésnél,szánalmas már ez a lány menjen már haza a francba!KÖKÉNY A LEGJOBB HA TETSZIK A HA NEM Alamas UGY GOGY TÖRÖDJ BELE HOGY KÖKÉNY BENT VAN A TOP3-BA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 41. Alamas szerint:

  Borítékolni mertem volna, hogy a szavazás lezárásakor változni fog a sorrend, igazság szerint Kökénynek kellett volna ott állnia, nem Reninek. Fel nem tudom fogni, mit látnak abban a pasasban, hogy így nyomják, de visszataszító. A végeredményen sajnos akkor sem változtatott volna, mert bár mehet valaki előadásban a giccs alá is, akkor is isteníteni kell! A Mester Tamás meg egyenesen feleségül vehetné, olyan rajongással tudja nézni. Szomorú!

 42. kertbarát szerint:

  Emberek,Megasztárt keresünk vagy nem?????? Mi van a fületekkel????? A szemetekről nem is beszélve!!!!!!

 43. Toth Hepy szerint:

  Na végre!!!!!!!!
  Hála isten hogy,nagyobb Baja nen lett!!!!!!!!
  Mester Tomit mikor szavazzátok már ki???!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: