Elhagyta a pszichiátriát BB Évi

Két hosszú év a kaposvári pszichiátrián. Ennyi időt kellett a világtól elzárva töltenie a Big Brother első szériájának győztesének, Párkányi Évinek.

A Blikk információi szerint az egykori valóságshow sztárnak már csupán kontrollokra kell visszajárnia a kórházba. Meghízott, még mindig dohányzik, de úgy tűnik, hogy jobban van.

Sajnos a valóságshowk nem mindig hoznak tartós sikert a szereplőknek. Vannak, akik tudnak élni a lehetőséggel, mások kevésbé. Az egyik legtragikusabb sorsa a Big Brother sztárjának, BB Évinek van. A show megnyeréséért 16 millió forintot zsebelhetett be 12 évvel ezelőtt, ám a pénzt drogokra és italra költötte befektetés helyett. Pszichés problémái miatt 27 évesen gyámság alá helyezték, rokkantnyugdíjas lett.

Két gyermeke született, kisebbik fiával való terhességére Párkányi egyáltalán nem is emlékszik. Az a hír járta, hogy a végül örökbe adott Marci apja egy sokgyerekes hajléktalan férfi, Évának nincs fogalma róla. Végül egy szerelmi csalódást követően a pszichiátrián kötött ki.

BB Évi kikerült a kórházból, esélyt kapott az új életre (fotó: Blikk)

BB Évi kikerült a kórházból, esélyt kapott az új életre (fotó: Blikk)

A 32 éves botrányhősnőről most kiderült, hogy két évnyi pszichiátriai tartózkodás után végre kiszabadulhatott, és már csak vizsgálatokra kell bejárnia. Egy informátor elárulta, Évit jelenleg a nagynénje fagylaltozója körül lehet mostanában megtalálni, illetve a mellette levő dohányboltnál. Úgy tűnik, Évinek nem sikerült leszoknia a cigarettáról.

A bennfentes azt is elárulta, mindenki tudja, hogy Évinek új párkapcsolata van. Ám Éva párkapcsolatai nem működtek valami jól, a barátok és ismerősök aggódnak érte, nehogy megint átverje valaki, és ismételten a pszichiátrián kössön ki. Nem egy vidám történet Párkányi Évié, még mindig elég fiatal, hiszen csak 32 esztendős, talán most jött el az idő, hogy új életet kezdjen. A lap elérte a nagymamát, aki megerősítette, Éva már nincs kórházban, de ennél bővebben nem kívánt beszélni.

Hasonló bejegyzések..